18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Lisberg: Tips til 24. runde i Bundesligaen d. 25. – 27. februar 2022

De danske spillere scorede masser af mål i sidste runde, og der er al mulig grund til at tro, at de også kan få hovedroller denne weekend. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, stiller skarpt på 24. runde af den tyske Bundesliga, hvor han blandt andet spår nederlag til både Bayern München og Borussia Dortmund.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

TSG Hoffenheim – VfB Stuttgart 1 (2-0)

To sejre i træk er det nu blevet til for Hoffenheim, efter et flot mål af Jacob Bruun Larsen var med til at give dem sejren ude mod Wolfsburg i seneste runde. Efter at have slået Folkevognsklubben, er turen nu kommet til Mercedes, når Stuttgart kommer på besøg.

Die Schwaben er i kæmpe krise, og vi skal helt tilbage til 11. december for at finde seneste sejr. 1-1 hjemme mod Bochum i seneste runde rykkede ikke alverden i tabellen, hvor de inden denne runde er placeret som nummer 17 med tre point op til stregen. Deres aktuelle forfatning i betragtning, kan jeg ganske enkelt ikke se, hvordan de skal få noget ud af fredagens kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Arminia Bielefeld 1 (4-1)

Die Werkself kom ned på jorden i seneste runde, da Mainz i slutfasen vendte 1-2 til 3-2 og tilføjede Leverkusen deres første nederlag i 2022. Hvad værre var, at de i det opgør måtte se topscorer Patrik Schick forlade banen med en skade, og den tjekkiske angriber er også ude til denne kamp. Til gengæld kan de defensivt igen råde over Bakker, efter han har afsonet karantæne.

Bielefeld fik lagt lidt afstand til bunden med en 1-0-sejr mod kriseramte Union Berlin, men de kommer på en helt anden opgave her, når de møder en af de bedst præsterende offensiver, der selv uden Schick nok skal spille sig frem til et væld af chancer.

Det dufter af mål, og det dufter af hjemmesejr.

Lisbergs bud: Leverkusen fører ved pausen til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Mainz X (1-1)

Det blev til tre på stribe for Union Berlin, der siden Max Kruses farvel har tabt alle tre kampe og endnu har til gode at score. Ikke alt er så simpelt forklaret, men det er alligevel bemærkelsesværdigt, hvor stor en betydning hans afgang umiddelbart har haft. Og apropos afgang, så valgte Union jo i begyndelsen af sæsonen at sende Ingvartsen på lån hos Mainz, og det er de nok godt tilfredse med i Karnevalsklubben, da det netop var danskeren, der blev matchwinner i seneste runde mod Leverkusen.

De seneste par ugers resultater har betydet, at Mainz faktisk er gået forbi berlinerne i tabellen, og bedømt ud på aktuel form er de måske endda smal favorit her. Det ligner dog et opgør, der kan svinge begge veje, og jeg kunne godt forestille mig, at det bliver en smule låst, hvorfor vi ikke skal forvente alverdens mål.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Gladbach – Wolfsburg 2 (0-2)

6-0 ude mod Dortmund. I første halvleg skabe de faktisk ganske mange chancer, som de burde have omsat, men defensivt var de hullet som en si, hvor kun rammen var tilbage. Det var decideret pinligt at se, hvordan Dortmund med simple midler kunne spille sig gennem deres defensiv – eller mangel på samme – og jeg er faktisk lidt overrasket over, at Adi Hütter fortsat er træner i klubben.

Hans kollega på den anden bænk, Florian Kohfeldt, har fået lidt snor igen efter et par gode resultater, men de tabte alligevel i seneste runde mod Hoffenheim, i en kamp hvor Jonas Wind scorede sit første mål for klubben , og det i øvrigt et pragtmål. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at spiludbyderne med Gladbachs aktuel form kan se dem som så store favoritter mod et Wolfsburg-hold, der vil få plads og tid til at løbe omstillinger via Wind og Kruse. Rundens fidus må være at satse på en sejr til gæsterne.

Stindl er fortsat ude hos hjemmeholdet, mens Wolfsburg måske kan give comeback til Schlager og Nmecha.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Freiburg – Hertha BSC (3-0)

1-6 hjemme mod Leipzig. Windhorsts interview i ugen op til gjorde intet godt for berlinerne, der bare fortsætter deres store nedsmeltning. Det blev dog først rigtig grelt, efter Marc-Oliver Kempf blev udvist med en halv time igen, men derfra gik det også stærkt, og Kempf er af gode grunde ikke med til udekampen mod Freiburg.

Tayfun Korkut kører lige nu en fjernduel med Adi Hütter om at blive næste trænerfyring, og et nyt nederlag mod Freiburg kunne godt spille ”favoritværdigheden” over i hans favør. Streichs tropper fik en fin sejr ude mod Augsburg senest, og de er på vej i form igen efter en lidt sløj periode. Det ligner et oplagt 1-tal på din kupon. Særligt fordi Hertha fortsat kæmper med et coronaudbrud, der betyder flere fravær til dette opgør.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Greuther Fürth – FC Köln X (1-1)

Oprykkerne havde Bayern lidt ude i tovene, da de gik til pause på Allianz med en 1-0-føring. I anden halvleg måtte Bundesligaens dårligste defensiv dog kapitulere, da Bayern og Lewandowski satte dem til vægs med 4-1. Fürth har oppet sig gevaldigt i foråret, men de har fortsat ni point op til redning. 

Måske de dog kan komme lidt tættere stregen lørdag. Köln ligger godt til i kampen om de europæiske pladser, men det er hjemme, de leverer deres resultater, og ude har de blot vundet to gange i 11 kampe. Fürth har omvendt vundet tre af sine seneste fem hjemmekampe, hvor de to øvrige endte med pointdelinger, så er det så utænkeligt, at de får noget ud af dette opgør? Hos gæsterne er Schwäbe tilbage i buret efter overstået coronakarantæne, ligesom Modeste bør være i spil til en startplads.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,94 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Bayer München 1 (2-1)

Langskuddet kommer lørdag aften klokken 18:30, når Frankfurt tager imod Bayern München. Hjemmeholdet er ikke videre sprudlende og har lidt problemer med målscoringen, men alligevel vælger jeg at tiltro dem muligheden for at lave en overraskelse. Jeg skal ikke gøre dem til favorit, men jeg synes, at oddset er sat for højt, i forhold til, at de faktisk har vundet de seneste to kampe mod Bayern München, og generelt hjemme har leveret et par store resultater mod dem. Mest markant selvfølgelig 5-1 massakren i 2019, der kostede Kovac jobbet.

Bayern er ikke på det niveau, hvor vi tidligere har set dem. I weekenden var de i problemer mod Fürth, og præstationerne mod Bochum og Salzburg overbeviste heller ikke just om, at alt kører. Læg dertil, at Müller er ude med corona til denne kamp, og at Kimmich stadig ser ukomfortabel ud alene på sekseren. En del skal gå op i en højere enhed, men deres fart og omstillinger kan sagtens volde et skadesramt Bayern-mandskab problemer.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 7,10 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – RB Leipzig X (1-1)

Tæller vi sejren i pokalen med, så er Bochum nu oppe på fem kampe i træk uden nederlag. Der er fortsat lidt vej op til de gode, gamle Peter Neururer dage, men Bochum har gang i en flot sæson, hvor der venter en kvartfinale i pokalen i midtugen at forholde sig til.

Gæsterne fra Leipzig har også fokus på to turneringer, for de har torsdag været i aktion ude mod Real Sociedad, så hold øje med, hvordan de kommer ud af det opgør. Yussuf Poulsen og co. vandt senest med 6-1 ude mod Hertha, og selvom jeg ikke skal tale den sejr ned, så stod der 1-1 med en halv time igen, indtil Hertha fik en mand smidt ud. Så gode var Leipzig altså heller ikke.

Jeg har flere gange sagt, at Tedescos Leipzig skal vurderes på kampe mod hold, der gerne vil stå dybt, og det møder de søndag, så efter en formodet anstrengende tur til San Sebástian, vil jeg ikke være chokeret, hvis de mister point her. Heller ikke med det in mente, at de mangler Gvardiol, der i kampen mod Hertha fik sit femte gule kort i sæsonen.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,30 – SPIL HER >>*

Augsburg – Borussia Dortmund 1 (2-1)

Fra 2-4 hjemme mod Rangers til 6-0 tre dage senere på samme stadion. Dortmund er som Jekyll og Mr. Hyde, så hvilken personlighed ser vi søndag, når de gæster Augsburg? Historisk set har de to leveret nogle vilde opgør, hvor både Lewandowski, Aubameyang, Alcácer og Haaland har scoret hattrick i deres første kamp mod sydtyskerne, så måske var det en idé at lade Moukoko, der mod Gladbach scorede sit første sæsonmål, få chancen her?

Det kunne det om ikke andet være, hvis Erling Haaland fortsat ikke er kampdygtig. Nordmanden var ikke med torsdag mod Rangers (en kamp der blev spillet efter denne disse linjer blev skrevet), men har trænet med i ugens løb og nærmer sig et comeback, omend det næppe blive fra start.

Augsburg tabte senest hjemme mod Freiburg, men de plejer at kunne sætte sig op, når de store hold kommer på besøg, og slog blandt andet Bayern tidligere på sæson. Så kan Mads Valentin Pedersen og holdkammeraterne igen levere et stort resultat? Det tror jeg godt, de kan, selvom det bliver uden Hahn, der har karantæne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 6,50 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Se også her Lisbergs rundeoptakt til La Liga

Skriv et svar