18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 23. runde i Bundesligaen d. 23. – 25. februar 2024

Der er Bo Henriksen-feber i Mainz, mens Thomas Tuchel er på vej ud af døren i Bayern. Hvad får det af betydning for weekendens kampe i 23. runde af Bundesligaen? Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, har fundet et par artige overraskelser frem, hvilket måske kommer til at gå udover Jess Thorup og Augsburg.

(Foto: IMAGO / Hartenfelser)

Bayer Leverkusen – Mainz 1 (3-0)

Fredag d. 23. februar kl. 20:30

Bo Henriksen gjorde, som han havde lovet. Vandt mod Augsburg. Det var på mange måder en rigtig Bo Henriksen indsats, og Mainz-spillernes kropssprog var i hvert fald tydeligt forbedret i forhold til de seneste par uger under Siewert.

Men der skal nok alligevel noget mere end bare kropssprog til, skal de have point fredag i Leverkusen. Bundesligaens duks, der nu er store favoritter til mesterskabet, slog også Heidenheim i sidste runde, og de virker blot til at køre videre i samme dur.

Jeg er med på, at de for nylig spillede 0-0 hjemme mod Gladbach, men det var en kamp, hvor de brændte et væld af chancer, så der er ingen grund til at tro, at de skulle have fået gummiben. Mainz kan sagtens stresse Leverkusen, og Bo Henriksen-effekten kan give tro på tingene, men de har endnu til gode at vinde ude i sæsonen, og die Werkself er det klart bedste hold af de to og tager sejren. Særligt fordi Mainz-truppen er ramt af sygdom, hvorfor hverken Ajorque, Burkhardt, Richter eller da Costa forventes klar.

Lisbergs bud: Leverkusen -1,5 (AH) til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Heidenheim X (1-1)

Lørdag d. 24. februar kl. 15:30

Oprykkerne kunne ikke sætte en kæp i hjulet på Leverkusen, sidste de var i aktion, men det ændrer ikke ved, at Frank Schmidts tropper har gang i en flot sæson. Det har Union Berlin ikke, men der er klar fremgang at spore, og i sidste runde fik de en sejr på 1-0 ude mod Hoffenheim, der sender dem i komfortabel afstand til stregen.

Det var en kamp, hvor Volland blev udvist, og han er ligesom Leite, der i det opgør fik advarsel nummer fem i sæsonen, i karantæne.

Jeg synes fortsat, at Union har problemer med at skabe kampene, og mod et Heidenheim-hold, der altid formår at holde sig inde i kampen og er giftige på egne dødbolde, kunne jeg godt se oprykkerne få noget med hjem fra Stadion an der alten Försterei.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Gladbach – VfL Bochum 1 (2-0)

Lørdag d. 24. februar kl. 15:30

Der var fest og glade dage i Bochum, da de slog Bayern München og tog tre ekstremt vigtige point til kampen i bunden af tabellen, hvor der nu er ni point ned til Köln under stregen.

En sejr mod Bayern er jo på alle måder imponerende, men skal vi kigge lidt ind bag præstationen, så var de faktisk presset i bund af sydtyskerne, til trods for at de var en mand i undertal. Så det var ikke fordi, Bochum ramte noget fuldstændig magisk i den kamp, men de havde flere marginaler på sin side.

Det tror jeg også, de får brug for mod Gladbach. Die Fohlen er nu røget helt ned på 15. pladsen, og jeg føler mig aldrig overbevist om deres niveau, men de skal være i stand til at sætte sig ordentlig op til denne kamp og tage tre tiltrængte point, også selvom Elvedi og Itakura begge er i karantæne.

Hos gæsterne er det i øvrigt Losilla, der har samlet for mange advarsler sammen, mens både Oermann og Osterhage er ude med skader.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,99 – SPIL HER >>*

Werder Bremen – Darmstadt 1 (2-0)

Lørdag d. 24. februar kl. 15:30

Skal jeg hyppe min egen hest, så havde jeg forudset Werders sejr i sidste runde, og endda også bragt Njinmah i spil som målscorer, selvom det så ikke kom efter en omstilling. En sejr der gør, at de europæiske pladser fortsat er indenfor rækkevidde. Så når nu de er så velspillende, så skal det vel også bare automatisk give sejr hjemme mod bundproppen Darmstadt?

Det hælder jeg også til, men det er værd at huske på, at den eneste kamp de har tabt i dette forår var hjemme mod en anden oprykker, og selvom Heidenheim rent niveaumæssigt er et stykke over lørdagens gæster fra Darmstadt, så siger det måske alligevel lidt om, at Werder har det bedst mod hold, der gerne vil sætte sig på kampene.

Det kommer Darmstadt ikke til at bekymre sig om lørdag eftermiddag på Weser, men da de stadig ikke ejer skyggen af skarphed, så får Werder nye tre point til samlingen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,67 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – FC Köln 1 2-0)

Lørdag d. 24. februar kl. 15:30

Die Schwaben fortsætter blot med at imponere, og den dårlige start på foråret har på ingen måder rystet dem. Sebastian Hoeneß er for alvor ved at gøre sig navn varmt, og det er så spørgsmålet, om det lidt længere fremme kan forstyrre, hvis han på et tidspunkt for alvor bringes i spil til det job, der nu er ledigt i Bayern fra sommer af, når Tuchel takker af.

Her og nu tror jeg dog godt, at Ulis nevø kan fokusere på de kommende kampe, og det bør ikke blive den store udfordring at få tre point mod Köln hjemme. Heller ikke selvom de har et par markante fravær, da Undav er skadet, Nübel næppe når at blive klar, ligesom Stenzel er i karantæne.

For dette Köln-hold har jeg meget lidt fidus til, og de har ikke offensiv styrke til at slå en bule i en blød hat.

Lisbergs bud: Stuttgart HT/FT til odds 1,84 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Bayern München – RB Leipzig X (1-1)

Lørdag d. 24. februar kl. 18:30

Så kom nyheden. Thomas Tuchel er færdig i Bayern… til sommer. Der er gået mode i tidligt at melde ud, at trænere forlader klubber, men spørgsmålet er, hvad det skal gøre godt for. Bayern begynder jo næppe at spille bedre, bare fordi der nu er kommet en form for klarhed. 

Tre nederlag er de nu oppe på, de ellers sejrsvante sydtyskere, og efter sidste uges nederlag til Bochum, så er der otte point op til Leverkusen. Og nu venter så RB Leipzig. Et hold som de har haft store problemer mod på det seneste. Faktisk har de tabt de seneste to hjemmekampe mod østtyskerne, da de tabte med 3-1 i næstsidste spillerunde sidste år og 3-0 i Super Cuppen forud for sæsonen.

Det siges, og jeg plejer selv at stemme i det kor, at Bayern er farligst, når de ligger ned, men lige nu og her er det eneste farlige ved Bayern, foruden Harry Kane, hvornår Tuchel selvantænder næste gang.

Truppen er splittet, så selvom RB Leipzig ikke rammer sit ypperste niveau for tiden, så kan jeg godt se dem volde de tyske mestre problemer. Upamecano er ude med karantæne, så denne gang kommer Tuchel vel ikke uden om De Ligt, mens gæsterne må undvære Klostermann. Det undrer mig en smule, Bayerns forfatning taget i betragtning, at bookmakerne holder dem som så store favoritter.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,30 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Wolfsburg 1 (3-1)

Søndag d. 25. februar kl. 15:30

Kampen i sidste weekend var på forhånd døbt skæbnekamp for Niko Kovac, men med et enkelt point mod Dortmund og en ganske habil præstation sikrede han sig om ikke andet en enkelt runde mere. Men nederlag her, og så er historien nok den samme, for hvis ikke vi ser et drastisk vendepunkt, så ligner han dead man walking.

Og kommer det vendepunkt så mod Frankfurt? Det taler til Wolfsburgs fordel, at Frankfurt torsdag har en vigtig kamp i Conference League mod belgiske Union St. Gilloise, der kan koste kræfter og måske byde på nye skader, men ellers har jeg hjemmeholdet som favorit. Især hvis de lærer at holde fast på føringer. For offensivt fungerer det rigtig godt, ikke mindst takket været den tidligere Wolfsburg-spiller Omar Marmoush, der også skal påtage sig et stort ansvar søndag, da Kalajdzic igen er blevet korsbåndsskadet. Den tredje af slagsen på fem år for den uheldige angriber.

Hos Wolfsburg er der tvivl om Svanberg, der døjer med skulderproblemer, men ellers har Kovac næsten hele holdet klar til endnu en skæbnekamp, som denne gang sagtens kunne få et mindre heldigt udfald for kroaten.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,22 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – TSG Hoffenheim 1 (2-0)

Søndag d. 25. februar kl. 17:30

De sort-gule spillede virkelig flotte og modne 24 minutter i Eindhoven, og det rakte til 1-1 mod hollænderne i den første ottendedelsfinale i Champions League. Den resterende del af kampe var dog håbløs, og selv ikke en tung og svær bane kunne retfærdiggøre, at Dortmunds spillere traf så mange dårlige beslutninger på den sidste tredjedel.
Så ja, de er stadig ubesejret 2024, men de er kun et enkelt nederlag fra at optimisme vendes til krise.

Hoffenheim er dog ikke på deres topniveau for tiden og de tabte i sidste runde med 1-0 hjemme mod Union Berlin, så hvis Sancho, Brandt, Füllkrug med flere rammer noget højere niveau end i Holland, så får Dortmund også en sikker sejr.

Til kampen mod PSV måtte både Kobel og Süle melde fra kort før start, og de er fortsat tvivlsomme her, mens det hos gæsterne står klart, at Nsoki er ude grundet sin udvisning i sidste weekends kamp mod Union Berlin.

Lisbergs bud: Dortmund -1,5 (AH) til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Augsburg – Freiburg 2 (0-1)

Søndag d. 25. februar kl. 19:30

Jess Thorup tabte mod sin tidligere holdkammerat fra OB-tiden, da Augsburg måtte rejse hjem fra Mainz med et 1-0-nederlag, efter en kamp hvor de på nær lidt farlige forsøg fra Demirovic, ikke for alvor havde det store at byde ind med.

Efter en flot start på livet i Augsburg, synes jeg ikke, der har været alverdens opmuntrende resultater eller præstationer at berette om længe, og hvis Mainz virkelig er ved at komme i gang, skal Augsburg stadig passe på ikke at havne i nedrykningsfare.

Det kan de tage et skridt væk fra ved at vinde mod Freiburg i den sene kamp søndag. Freiburg kommer fra en kamp torsdag aften mod Lens i Europa League, og skulle de ikke lykkes med at vinde den og dermed misse avancement, så vil det være sjette kamp i træk uden sejr for Streich og co.

Lidt afhængigt af, hvor mange kræfter den kamp koster, så kan jeg dog trods svag form godt se dem få tiltrængte tre point mod Augsburg, der er uden Gouweleeuw og Mads Pedersen, der begge har karantæne. Danskeren efter noget af en tackling i kampen mod Mainz, der nu koster ham tre dage i skammekrogen. Derudover er Pfeiffer også ukampdygtig.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar