18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 23. runde i Bundesligaen d. 18. – 20. februar 2022

Taber Bayern München for anden gang i træk til en oprykker, fortsætter Wind-effekten hos Wolfsburg, og er Leverkusen Bundesligaens bedst spillende hold netop nu? Nicolai Lisberg redaktør på bulibold.dk, er klar til at besvare alle de spørgsmål i sin optakt til 23. spillerunde i Bundesligaen.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Mainz – Bayer Leverkusen 2 (1-2)

Lidt heldigt fik Bo Svensson og co. point i seneste runde mod Freiburg. Heldigt fordi en offside ikke blev opdaget ved scoringen til 1-0. De gør det fortsat ganske fint die Nullfünfer, men uden at bede om for meget, savner vi så ikke snart en præstation af de helt store, som de særligt i sidste forår leverede så mange af? Hjemme mod Leverkusen får de chancen, for de møder ligaens vel nok bedst spillende hold netop nu. Fire sejre i træk og 14 mål i de seneste tre kampe.

Defensivt har de dog stadig lidt udfordringer, og til denne kamp er de oven i købet uden Bakker, der har karantæne, så får Svensson sat sit hold op kan de god drille Leverkusen. Men det ændrer ikke ved, at Leverkusen er favorit, og at udesejren faktisk er ganske velbetalt. Også selvom Mainz blot har tabt en enkelt kamp hjemme i sæsonen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,24 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – TSG Hoffenheim X (2-2)

To kampe med Jonas Wind fra start. To sejre. Ok, danskervinklen er lige skarp nok tegnet op, men Wolfsburg har fået medWind de seneste kampe, der har givet lidt ro på for både klubben og træner Kohfeldt. Hoffenheim fik endelig en sejr, da de komfortabelt vandt med 2-0 mod Bielefeld i seneste runde, og til dette opgør kan de så igen råde over Kramaric, der har overstået sin corona-sygdom. Til gengæld er både Grillitsch og Geiger i sportslig karantæne.

Det ligner en helt lige duel, de to holds placeringer i tabellen til trods, og jeg har, ligesom bookmakerne, svært ved at udpege en decideret favorit. Det kan dog godt blive underholdende, mellem to kontrasøgende mandskaber, så i stedet for ciffertip, satser jeg på mål.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 4,00 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – VfL Bochum X (1-1)

Har Bochum nogensinde spillet en bedre halvleg, end det vi så fra dem i sidste uge? Ja, det er en klub med en stolt historie, men alt lykkedes i de første 45 minutter af kampen mod Bayern München, hvor selv den tidligere FCK’er Christian Gamboa scorede et sensationsmål.

Det niveau kan Bochum ikke ramme igen, men det var mere end bare 45 minutter gode minutter. Det var en kulmination på en god periode. Det superlativ kan vi ikke rigtig klistre på Stuttgart, der bare taber og taber. Seneste mod Leverkusen. Det sjette nederlag i syv kampe. Det kører med andre ord ikke for die Schwaben, og det er bekymrende at se, hvor dårligt de især er defensivt. Bekymrende er også deres mange fravær grundet Covid-19, der holder Coulibaly, Didavi, Marmoush og Millot fra deltagelse, mens Kalajdzic  er på vippen. Hos Bochum er det et tab, at Rexhbecaj er i karantæne, men de har omvendt Riemann med i buret igen. Jeg kan slet ikke forstå, at bookmakerne har et dårligt kørende Stuttgart-hold som noget, der minder om storfavorit.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,34 – SPIL HER >>*

Augsburg – Freiburg X (1-1)

Jeg kan ikke helt greje Augsburg, der kan svinge i niveau som få andre hold i denne udgave af Bundesligaen. Til dette opgør må de så undvære træner Weinzierl, da han er ramt af corona, ligesom danske Frederik Winther i øvrigt er det. Freiburg virker til at være gået lidt i stå, selvom de er a point med Leipzig på fjerdepladsen. Spillet er ikke lige så flydende som tidligere på sæsonen, selvom Streich som en af få trænere har alle mand til sin rådighed.

Det bør egentlig bekomme gæsterne ganske fint, at Augsburg i perioder gerne vil frem ad banen, for det efterlader plads til gæsternes omstillinger, men der er for mange koncentrationssvigt i øjeblikket, til at de bare sådan uden videre tager til Augsburg og vinder. En af flere kampe i denne runde, der snildt kunne ende med pointdeling.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,52 – SPIL HER >>*

Arminia Bielefeld – Union Berlin 1 (1-0)

Det har været et hårdt slag at sige farvel til Max Kruse. Siden den pokerglade angriber forlod Union, har de tabt begge kampe, og de har end ikke scoret. Mod Dortmund var de egentlig forholdsvist fint med i kampen, men de manglede skarpheden oppe foran, og så tabte de med 3-0. Til denne kamp skal de så også finde en måde at erstatte Knoche på, da han har raget for mange gule kort sammen.

Bielefeld kom til kort mod Hoffenheim, men det var også uden Wimmer, der nu er klar igen efter overstået karantæne, og alene hans kreativitet gør, at jeg er fristet af at satse på hjemmesejren. Union har virket langt fra niveau de sidste par kampe, og de møder et fysisk stærkt Bielefeld hold, så er det så utænkeligt, at hjemmeholdet kan tage en spinkel sejr?

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,10 – SPIL HER >>*

FC Köln – Eintracht Frankfurt X (2-2)

Ét enkelt point skiller dem i tabellen, hvor Köln er på en 8. plads, men Frankfurt indtager 10. pladsen. Selvom Oliver Glasner gerne vil sikre stabilitet på sine hold, så kan han ikke holde et Frankfurt hold med så meget offensiv kvalitet fra at angribe, og mod et Köln-hold, der gerne vil køre på nogle af samme dyder, så kunne det her været et bud på rundens mest underholdende, og i hvert fald mest intense kamp.

Hos Köln er det værd at notere sig, at Timo Horn afløser en sygdomsramt Schwäbe i buret, mens Kostic bør være klar til en startplads hos gæsterne, efter han fik en halv time i nederlaget mod Wolfsburg.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Bayern München – Greuther Fürth 1 (4-0)

Med hiv og sving lykkedes det Bayern at komme fra Salzburg med 1-1 på en sen scoring af Kingsley Coman. Dermed har Bayern fortsat ikke tabt i 22 europæiske udekampe i træk, ligesom det var 54. kamp i træk, at de kom på tavlen. Men det fungerer ikke i det sydtyske, bedst eksemplificeret ved det store nederlag mod Bochum seneste runde. Forsvaret er uafstemt, og Kimmich som ene sekser fungerer heller ikke. 

Der er al mulig grund til bekymring – også på den længere bane – men ikke mere end at jeg simpelthen ikke kan se andet end en Bayern-sejr her. For Fürth er trods spillemæssig fremgang fortsat Bundesligaens dårligste hold, og de har ikke evnerne til at true i omstillingerne som Salzburg og Bochum formåede at gøre det. Musiala kan gøre comeback efter overstået karantæne hos mestrene, der fortsat må undvære Neuer, Goretzka og Davies. Selvom Bayern er dårligt kørende defensivt, så er der altså flotte odds på, at de her ikke lukker mål ind mod Bundesligaens dårligste offensiv.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 1,92 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – Gladbach 1 (3-1)

Hjemmekampe nummer 1001, efter Dortmund torsdag rundede jubilæet mod Rangers i Europa League, hvor de tabte hele 4-2 i en ny yderst skuffende indsats, der efterfølgende skulle have udløst krisemøde mellem de høje herrer.
De sort-gule rejste sig eller fint ovenpå skuffelsen mod Leverkusen ned sejren mod Union, men faldt så sammen igen torsdag, så rygraden er svær at få øje på hos dette mandskab, der nu har lukket ni mål ind i de seneste to hjemmekampe. Alligevel tiltror jeg dem en sejr mod Gladbach, som de traditionelt set har et endda rigtig godt tag på.

Gæsterne fik endelig en sejr i seneste runde, men det er fortsat et hold i ubalance, og der venter den nye sportsdirektør, Roland Virkus, et kæmpe arbejde i forhold til at genopbygge et slagkraftigt hold. Stindl er fortsat ude for gæsterne, mens Dortmund formentlig kan have Haaland klar i en eller anden funktion, efter nordmanden har siddet ude med en skade i de seneste par kampe.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – Leipzig 2 (0-2)

Storinvestor Lars Windhorst var i denne uge ude at beklage sig over, at hans store investeringer ikke har båret frugt og kaldte det næsten for spild af penge. Selvom han måske også burde kigge indad, så er det svært at være uenig. For trods flere transferrekorder er Hertha et bundhold i Bundesligaen – og lige nu med kurs mod 2. Bundesliga. De har fortsat til gode at vinde i 2022, og det sker heller ikke i søndagens sene kamp.

Leipzig var godt nok i aktion torsdag mod Real Sociedad i Europa League, hvor det blev til uafgjort resultat efter lidt fejl i defensiven, men Tedesco har overrasket mig ved at få godt styr på dette hold. Leipzig har på nær langtidsskadede Halstenberg alle mand klar, mens Hertha er ramt af flere markante fravær heriblandt Suat Serdar. Selv hvis Tedesco blander kortene, så har de nok kvalitet til at tage tre point til kampen om top 4 placeringerne.

Lisbergs bud: RB Leipzig fører ved pausen til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også Nicolai Lisbergs rundeoptakt til La Liga

Skriv et svar