18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 22. runde i Bundesligaen d. 16. – 18. februar 2024

Sideoversigt

For første gang nogensinde står to danske trænere overfor hinanden i Bundesligaen, når Bo Henriksen og Jess Thorup mødes lørdag eftermiddag. Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, tager naturligvist et grundigt kig på den kamp, men ser også nærmere på Bayern Münchens problemer, ligesom han forudser en trænerfyring inden længe.

(Foto: IMAGO / Beautiful Sports)

Köln – Werder Bremen 2 (0-1)

Fredag d. 16. februar kl. 20:30

Efter tre på stribe tabte Werder Bremen hjem mod Heidenheim, og det endda på deres 125 års jubilæum. Köln fik omvendt point for anden kamp i træk, og de var endda tæt på alle tre ude mod Hoffenheim, så er gedebukkene i gang med at sætte en stime sammen, der munder ud i overlevelse?

Jeg er nok fortsat skeptisk. De skabte absolut intet mod Hoffenheim, deres offensive trio er fortsat ude med skader, og så er Chabot i karantæn fredag aften.

Werder har farten i opstillingerne hos særligt Njinmah, så selvom de må undvære Stark i defensiven, så kan jeg sagtens se gæsterne få sejren, i et opgør der dog ikke ser ud til at blive en målrig affære.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – Borussia Dortmund 2 (0-2)

Lørdag d. 17. februar kl. 15:30

Er det sidste chance for Niko Kovac? Efter fire uafgjorte i træk blev det til et nederlag mod Union Berlin. De troede måske, at de to sidste kampe inden efteråret var et vendepunkt, men jeg har ikke set nogen fremskridt i de fem første kampe i 2024, der har overbevist mig om, at Wolfsburg er på vej mod bedre tider.

Hos Dortmund så jeg til gengæld første gode præstation i foråret, da de fortjent slog Freiburg med 3-0, i en kamp hvor Malen og Füllkrug leverede målene og oplæggene, og nu er Sancho og Brandt så også tilbage i en forfatning, hvor de kan spille fra start.

Dortmund er et hold, der ikke ligefrem rimer på stabilitet, og de har en ekstrem vigtig kamp mod PSV tirsdag i Champions League, de også skal koncentrere sig om, men jeg har dem alligevel som favoritter her mod et Wolfsburg-hold, der muligvis må undvære Casteels, da han døjer med problemer i ryggen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Mainz – Augsburg 1 (2-0)

Lørdag d. 17. februar kl. 15:30

For første gang nogensinde står to danske trænere over for hinanden i Bundesligaens historie. For i denne uge blev Bo Henriksen nemlig præsenteret som ny træner hos kriseramte Mainz, der blot har en enkelt sejr i sæsonen, og går indtil 22. runde under stregen med fire point op til midlertidig redning. 

Det er noget af en opgave, der venter Bo Henriksen, men han har om ikke andet vist i Zürich, at han ved, hvad der skal til i en bundkamp, og på pressemødet fik han formentlig også overbevist alle journalister og Mainz-fans om, at han også kan gøre det samme her, da han bragede igennem.

Klopp-Bo, er han allerede døbt, og vejen til fansenes hjerter begynder lørdag eftermiddag mod hans gamle holdkammerat fra OB-tiden, Jess Thorup.

Et point mod Leipzig senest var naturligvis godkendt af Thorup og Augsburg, men de spillede ikke særlig godt, og Dahmen måtte redde dem, da han pillede Opendas forsøg fra pletten i slutfasen. Mainz’ store problem er at score, men de kommer buldrende af sted fra start, og jeg tror på Bo-effekten.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – Union Berlin 2 (0-1)

Lørdag d. 17. februar kl. 15:30

Helt fri af nedrykningskampen kan vi jo ikke sige, at Union Berlin er, men sidste weekends sejr mod Wolfsburg på 1-0 var mere end bare tre point og en afstand på fem point ned til Köln på Relegationspladsen. For det var en typisk Union-sejr. Typisk, som i de fire foregående sæsoner og knap så meget i denne. Ikke alverdens chancer, men effektive, da muligheden bød sig. 

De har efterhånden holdt nullet i fire af de seneste syv kampe, og det gør mig fortrøstningsfuld på deres vegne. I forhold til overlevelse, men også point i udekampen mod Hoffenheim.

Matarazzos mandskab fik med nød og næppe uafgjort mod et andet bundhold, da Kramaric udlignede Kölns føring i det 94. minut, sidst de var i aktion. Det tredje uafgjorte resultat i træk. Med fare for at lyde bagklog, så var det ventet, at Hoffenheim ikke kunne holde dampen oppe, og særligt defensivt er de til at tale med. 

Og apropos defensiven, så er Kevin Vogt igen klar for gæsterne, når han altså formentligt står overfor sin tidligere klub. Union får point, og har de tålmodighed, så straffer de hjemmeholdet på en kontra eller en dødbold.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,78 – SPIL HER >>*

Heidenheim – Bayer Leverkusen 2 (2-3)

Lørdag d. 17. februar kl. 15:30

Jeg ved ikke, om mesterskabet ligefrem blev afgjort i sidste runde, for det er stadig Bqyern, vi har med at gøre, men Leverkusen lagde sig i hvert fald i klar pole position til at hjemføre klubbens første fad nogensinde. I den kamp overraskede Xabi Alonso ved at gå væk fra sin ellers succesfulde tre back kæde og smide Frimpong på bænken, men mon ikke vi er tilbage til normen lørdag ude mod Heidenheim?

Tilbage er også Kossounou efter de afrikanske mesterskaber, men jeg er ikke sikker på, han bare glider ind i startopstillingen og tager pladsen fra Stanisic, der udover målet mod Bayern i sidste weekend har vist god form på det seneste.

Heidenheim er nu kun et enkelt point fra en potentiel adgangsgivende plads til Europa i næste sæson, og de er ekstremt svære at spille mod på hjemmebane, hvor de kun har tabt to gange. Kan de også tage point fra Leverkusen, eller kommer gæsternes fart til at gøre forskellen? Jeg hælder til det sidste.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Darmstadt – VfB Stuttgart 2 (0-2)

Lørdag d. 17. februar kl. 15:30

Det er næsten bund mod top, når Darmstadt på sidstepladsen tager i mod Stuttgart hjemme. Efter en lidt svær start på foråret, har die Schwaben nu hentet tre sejre i træk, og nu er Guirrasy endda klar til igen at bombe løs. Så hvad kan gå galt?

Det er værd at notere sig, at en af de to nederlag i foråret kom mod Bochum ude, og Darmstadt minder i stil en del om Bochum, dog med den ikke uvæsentlige forskel, at de ikke har samme skarphed foran mål, og heller ikke er lige så energiske i presset.

Hjemmeholdet har en del spørgsmålstegn ud for startopstillingen, da ​​Justvan, Holtmann og Franjic alle er tvivlsomme, ligesom Maglica og Skarke er i karantæne. Det ligner endnu en sejr til Stuttgart.

Lisbergs bud: Stuttgart fører ved pausen til odds 1,93 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Gladbach 1 (3-0)

Lørdag d. 17. februar kl. 18:30

Østtyskerne var i aktion tirsdag i Champions League, og de leverede, som flere gange før i foråret, en rigtig fin præstation, men de udnyttede ikke chancerne og fik så tvivlsomt annulleret en scoring, da de ellers fik bolden i mål efter få minutters spil.

Men jeg fastholder, og gentager gerne, at præstationen var god, og at den med udtagelse af nederlaget i Stuttgart, som oftest også har været det i foråret. Sidste var det ekesmeplvis ineffektivitet og en uskarp Openda fra pletten, der kostede to point mod Augsburg.

Gladbach missede muligheden for helt at lægge bunden bag sig, da de kun fik 0-0 mod Darmstadt senest, men det var desværre for dem symptomatisk for deres sæson. Hack og Jordan er på vippen for gæsterne, mens Roses bekymringer mod sin tidligere klub må gå på friskhed i benene efter tirsdagens kamp. Ikke desto mindre bliver det til en sejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: RB Leipzig -1,5 (AH) til odds 1,97 – SPIL HER >>*

Freiburg – Eintracht Frankfurt X (1-1)

Søndag d. 18. februar kl. 15:30

To hold, der begge var i aktion torsdag aften. Freiburg ude mod Lens, hvor det blev til 0-0, mens Frankfurt på deres besøg i Belgien fik 2-2 med hjem til returen.
De to hold ligger også og duellerer om Europa League-pladsen til den kommende sæson, og den indtager Frankfurt lige nu med fire point ned til søndagens rivaler. Freiburg kunne som ventet intet stille op mod Dortmund, og dermed fortsatte stimen af nederlag mod top 5-holdene i denne sæson, men hvad med holdene i top 6?

Eintracht fik kun 1-1 mod Bochum, selvom de skabte et væld af chancer og fik en tidlig føring, da Marmoush var tilbage i målscorerens rolle. To hold, der begge kæmper lidt med formen, og hvor uafgjort synes oplagt.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – Bayern München 2 (0-2)

Søndag d. 18. februar kl. 17:30

For første gang siden 2015 har Bayern tabt to kampe i træk uden at score, da de heller ikke på Olimpico i Rom kunne komme på tavlen. En kamp de faktisk dominerede i første halvleg og også tilspillede sig et par halvstore chancer, men hvor Upamecanos udvisning efter stemplingen af Gustav Isaksen endte med at koste sejren, da Immobile sikkert omsatte straffesparket.

På pressemødet efter kampen ville dele af den tyske presse gerne vide, om Tuchels stadig var den rette træner for Bayern, men den leg havde Tuchel ikke selv lyst til at køre med på. I en problematisk stund er det jo godt med en god ven, og Bochum er venskabsklub med Bayern München, så kan den lille Ruhrklub give storebror fra syd en ufrivillig håndsrækning?

I det omvendte opgør vandt Bayern hele 7-0, men der kørte det også bedre for sydtyskerne, ligesom der er en markant forskel på Bochum ude og hjemme. Jeg tror godt, at hjemmeholdet kan gøre det svært for Bayern i perioder, men de har Bero i karantæne, og selvom det rent offensivt ikke flyder for gæsterne, så har de i den individuelle klasse til at tage sejren.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart Bundesliga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar