18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 21. runde i Bundesligaen d. 9. – 11. februar 2024

Bliver dette weekenden, hvor Leverkusen rykker fra i toppen af tabellen, eller sætter Bayern Bayer på plads? Der er Topspiel lørdag aften klokken 18:30, når to af de mest seværdige hold i Europa dyster om mesterskabet. Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, sætter ekstra fokus på en kamp, men kommer naturligvis også forbi rundens øvrige kampe i 21. runde af Bundesligaen.

IMAGO / Sven Simon

Borussia Dortmund – Freiburg 1 (1-0)

Fredag d. 9. februar kl. 20:30

For anden uge i træk har Dortmund fornøjelsen af at indlede en runde, men vi må da håbe for både seere og tilskuere på stadion, at det bliver noget mere interessant, end det de leverede sidste fredag mod Heidenheim. En kamp hvor de absolut intet skabte og nok burde have tabt, da hjemmeholdet var farligst. Et argument for, at det kun kan blive bedre er, at hele seks spillere i denne uge er vendt tilbage i træningen, og spillere som Sancho, Reus Brandt og Kobel alle er i spil til en startplads fredag mod Freiburg, som BVB historisk set har godt styr på.

Freiburg, der i sidste runde havde tabt kampen mod Stuttgart, nærmest inden de kom i gang, da de var bagud med 2-0 efter syv minutter, og desuden fik Rohl udvist efter 18 minutter, da han kom lidt galt afsted efter at have mistet balancen. Han er naturligvis ude af denne kamp, ligesom den tidligere Dortmund-spiller Ginter muligvis er det, da han kæmper med problemer i akillessenen. 

Det er kun Union Berlin, der har tabt flere udekampe end Freiburg i sæsonen, og sølle ni scorede mål på fremmed græs gør heller ikke, at jeg ser dem få noget med fra dette opgør.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,55 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Wolfsburg X (1-1)

Lørdag d. 10. februar kl. 15:30

Kevin Behrens er tilbage i Berlin få dage efter skiftet til netop Wolfsburg. Og han fik en ganske fin debut, da han lagde bolden til rette for Majer, der elegant sparkede den over i det lange hjørne, da Wolfsburg igen, igen, spillede uafgjort i den seneste runde. Dog 2-2 og ikke 1-1 denne gang.

Union Berlin kunne ikke stille det store op mod RB Leipzig lørdag, men onsdag gik det noget bedre, da de i den udsatte kamp mod Mainz fik et enkelt point. Ikke noget der for alvor katapulterede dem væk fra bunden, men om ikke andet holdt de netop Mainz på behørig afstand. To hold, der begge kæmper en del med det. Det ligner et X, selvom hjemmeholdet er uden flere profiler i form af Haberer, Vogt og Trimmel, der alle afsoner karantæne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – VfL Bochum 1 (3-1)

Lørdag d. 10. februar kl. 15:30

En gang imellem har man som hold en off-day. Sådan en havde Frankfurt, sidst de var i aktion. Først fik Nkounkou et tåbeligt rødt kort nede ved baglinjen, og sekunder senere score Köln så til 1-0. Og da gedebukkene nettede yderlige en gang, mens Tuta ligeledes blev udvist i sutfasen, så var det en kamp, der også har betydning for denne runde, da både Tuta og Nkounkou altså afsoner karantæne mod Bochum.

Bochum tabte to vigtige point, da de begik straffe helt til sidst, og dermed forpassede muligheden for at lægge yderligere afstand til bunden i deres deler mod Augsburg.

Frankfurt har været lidt som nat og dag her i begyndelsen, så jeg er i tvivl om, hvor de står henne, mens jeg føler mig noget mere overbevist om, hvad Letsch’ mandskab kommer med, og nøglen for dem her bliver at slå Frankfurts omstillinger i stykker. Men får hjemmeholdet, der igen har Marmoush til rådighed, fart ind i spillet, så tager de sejren.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Gladbach – Darmstadt X (1-1)

Lørdag d. 10. februar kl. 15:30

Det var ikke langt fra, at Gladbach igen udviklede sig til at blive Bayerns onde ånd, men i sidste ende måtte de give fortabt trods en føring på Allianz. Darmstadt havde ligeledes svære vilkår med en hjemmekamp mod Leverkusen, og de var aldrig for alvor i nærheden af at hente point i den kamp, der blev tabt med 2-0.

Det her bør jo på papiret være en kamp, som Gladbach vinder uden de store problemer, men det er ikke alverden, som die Fohlen gør problemfrit for tiden, og hjemme på Borussia-Park har de tabt lige så meget, som de har vundet. Blandt andet har de tabt til Augsburg og spillet uafgjort mod Mainz, så det er ikke ligefrem en hjemmebane, der bør skræmme gæsterne, der dog fortsat jagter første sejr siden starten af oktober. Jeg tvivler på, den kommer her, men kan de overraske og få point med Maglica og Holtmann, der formentlig er klar igen?

Lisbergs bud: X’et til odds 4,30 – SPIL HER >>*

Werder Bremen – Heidenheim X (1-1)

Lørdag d. 10. februar kl. 15:30

Det blev til tre på stribe for Werder, da de også fik fuldt udbytte af udekampen mod Mainz, og dermed er de sammen med Dortmund og Leverkusen det hold, der har hentet flest point i foråret. Ret så imponerende. Sæsonen er derfor gået fra at ligne en kamp for ikke at komme i nedrykningsfare til potentielt at handle om at sikre sig Europa, da der kun er to point op til Freiburg på syvendepladsen, der kan udløse Conference League i den kommende sæson.

I samme retning spejder Heidenheim. Frank Schmidts tropper fik 0-0 mod Dortmund i fredags, og det kunne de faktisk være lidt utilfredse med, for skulle kampen have haft en vinder, så var det hjemmeholdet, der fortjente sejren, men Kleindienst brændte for tomt mål.

Formen siger jo Werder, og Heidenheims udebanestatistik er ikke imponerende, men jeg ser et tæt på helt lige opgør, hvor det mest sandsynlige udfald er uafgjort.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,85 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Augsburg – RB Leipzig X (1-1)

Lørdag d. 10. februar kl. 15:30

Så lykkedes det endelig for Rose og Leipzig igen at vinde en kamp, da de besejrede Union Berlin med 2-0 søndag. Det resultat skal de meget gerne bygge videre på, hvis de skal tilbage i top 4 og de sikre pladser i næste års Champions League. Og apropos Champions League, så spiller de tirsdag aften mod Real Madrid i den første af to ottendedelsfinaler, så kan det tænkes, at noget af fokus så småt er derhenne allerede?

Det må man ikke håbe for Leipzigs vedkommende, for så bliver det en drilsk opgave, der venter dem i det sydtyske. Det gør det nu nok alligevel. Augsburg får ikke alverdens sejre for tiden, men de taber også sjældent, og selvom fire point ikke lyder af alverden i foråret, så skal det med i ligningen, at de har mødt både Bayern og Leverkusen i de fire kampe. Det var her, de fik to af i alt tre nederlag på hjemmebane i sæsonen. Så mod et Leipzig-mandskab, hvor det ikke svinger optimalt, og hvor tirsdagens brag nok også fylder lidt, så har Thorup og co. ganske fine muligheder for at hente point.

Lisbergs bud: 1X til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Bayern München X (2-2)

Lørdag d. 10. februar kl. 18:30

Som fredagsslik på en lørdag aften. Klokken 18:30 er det tysk Topspiel for alle pengene, når Bayer Leverkusen og Bayern München mødes i en direkte duel om mesterskabet. De to bedste hold i ligaen, selvom Stuttgarts Deniz Undav ikke er helt enig. Det første opgør i sæsonen mellem de to endte med 2-2 i en hæsblæsende duel, hvor der var chancer i begge ender og offensivt spil i 90 minutter. Ikke helt ulig Leverkusens kamp tirsdag aften mod Stuttgart i pokalen, hvor de kom tilbage to gange og til sidst fik sejren på en sen scoring fra Tah efter endnu et Wirtz-oplæg. Dermed er Leverkusen fortsat ubesejret i denne sæson, og kan de også slippe fra dette opgør med point, så begynder det efterhånden at se rigtig godt ud, selvom de endnu ikke internt taler om mesterskabet hos Werkself.

Men kender jeg Xabi Alonso ret, så kommer han ikke til at søge det ene point. I tre af deres i alt fem kampe i foråret har de scoret sene afgørende mål, som en konsekvens af at de har jagtet sejren til det sidste. Opgøret mod Stuttgart blev i øvrigt lidt for hektisk efter spanierens smag, men det kunne godt blive samme kampbillede, vi har i vente lørdag, for på modstandernes bænk må Tuchel også have noteret sig, hvordan Stuttgart ved at presse højt lykkedes med at ryste Leverkusen, ligesom de ved at holde formationen bredt i det opbyggende spil forholdsvis ofte, og relativt simpelt, kunne spille sig ud af presset.
Leverkusen kommer bedst ind til kampen og har også den mest skadesfrie trup. Tapsoba fik 90 minutter mod Stuttgart og Palacios er måske også klar igen efter en skade.

Hos Bayern er der store spørgsmål ud for flere profiler, heriblandt Kimmich, Upamecano og også Neuer, der har døjet med knæproblemer. Hold øje med seneste nyt her, men selv med et par fravær, har jeg svært ved at udpege en vinder, i en kamp hvor det vil overraske mig meget, skulle det ende med 0-0.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 3,25 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Mainz 1 (3-0)

Søndag d. 11. februar kl. 15:30

Jeg har ikke set mange bedre kampe i denne sæson, end det som Leverkusen og Stuttgart leverede tirsdag i pokalen. Og det var især Stuttgarts fortjeneste, da de tog til Leverkusen uden frygt, men med modet til at spille, som de har gjort i hele sæsonen. Og det var ikke langt fra, at de med lidt flere marginaler på deres side kunne have tildelt Leverkusen det første nederlag i sæsonen.

Men sådan gik det ikke, og nu skal de i stedet fokusere på ligaen og top 4. Og det bør jo være en fin Aufbaugegner sådan at rende ind i Mainz søndag. For Mainz tabte den vigtige kampe hjemme mod Bremen i weekenden, og onsdag måtte de nøjes med 1-1, efter Burkhardt ellers havde bragt dem foran. For nu at citere Mogens Glistrups angreb mod daværende atatsminister Anker Jørgensen, så e rdet ikke viljen, men evnerne, som Mainz/Anker mangler.

Lisbergs bud: Stuttgart -1,5 (AH) til odds 2,20 – SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – FC Köln 1 (2-0)

Søndag d. 11. februar kl. 17:30

Der er liv i Köln. Og jeg tænker ikke bare på det forestående karneval, der sætter byen på den anden ende i denne weekend. Nej, jeg tænker på deres 2-0-sejr mod Frankfurt i sidste weekend. Nuvel, to røde kort til gæsterne hjalp gevaldigt, men når de endelig vinder (og scorer), så skal de også roses. Så hvad kan de tage med fra det opgør ind til kampen mod Hoffenheim?

Robert Skov og co. var to gange foran mod Wolfsburg, blandt andet takket være en strålende soloaktion af Maximilian Beier, men de måtte i sidste ende nøjes smed 2-2.

Hoffenheim er klart det hold i ligaen, hvor der er størst forskel på hjemme- og udebane, og det med flest point på udebane, men jeg kan alligevel ikke se, at Köln for alvor kommer til at true dem her. Der til er spillet ikke godt nok, og så er de fortsat uden…

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar