18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 21. runde i Bundesligaen d. 4. – 6. februar 2022

Bundesligaen er tilbage efter en pause, og det med Jonas Wind som ny spiller i Wolfsburg. Hvordan kommer han fra land, og hvad kan vi forvente os af storkampene Bayern München – Leipzig samt Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen? Nicolai Lisberg redaktør på bulibold.dk, stiller skarpt på 21. runde af den tyske Bundesliga.

Hertha BSC – VfL Bochum X (1-1)

HaHoHe – Hertha BSC. Sådan synges der som regel taktfast på det Olympiske Stadion, når der ellers må være tilskuere til stede, men hvis modstandernes fans i stedet finder det fristende at synge HaHaHa Hertha, kan man ikke fortænke dem i det. For det er til at grine af, hvordan Hertha bærer sig an. Nuvel, andre hold har tabt med 4-1 til Bayern München hjemme, men det var (endnu) en sløj indsats blandt mange i denne sæson. 

I denne uge meldte sportsdirektør Arne Friedrich, at han forlader klubben til sommer, og så skal der igen bygges op i hovedstaden, hvor en nedrykning fortsat kan komme på tale. Det kan den selvfølgelig også i Bochum, men oprykkerne virker mere afstemte i, hvad de foretager sig både på og uden for banen, så måske de kan lukrere på Herthas kaos og sikre sig et sjældent udebanepoint. Det er i hvert fald godt betalt

Lisbergs bud: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt 2 (0-2)

Uha, Stuttgart. De dårlige resultater gennem længere tid har nu sendt dem under stregen. Jeg har flere gange hævdet, at potentialet er til mere, men at skader har ødelagt meget for dem. De er efterhånden ved at være ovre det værste, så nu er der ikke længere nogen undskyldninger i denne kamp, hvor der kan komme flere danskere i spil.

Frankfurt skuffede med både spil og resultat hjemme mod Bielefeld, og dermed har de fortsat kun hentet et enkelt point i de første tre kampe i foråret. Lindstrøm og de andre offensive kræfter bør få gode muligheder for at løbe omstillinger mod et Stuttgart-hold, som jeg forventer vil søge at tage greb om kampen, men som nok næppe formår det. Frankfurt kan snildt tage tre point med fra Stuttgart, selvom det mindsker deres chancer, at de må undvære Kamada.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Mainz – TSG Hoffenheim X (1-1)

Et meget dårligt Mainz-hold tabte senest med 2-1 til Fürth, og det mest opsigtsvækkende i den kamp var, at Bo Svensson havde karantæne efter for mange gule kort. Den første træner i Bundesligaens historie til at formå den bedrift. Nu er han tilbage, og han skal forsøge at få lidt kombinationer og gejst ind på dette hold, når Hoffenheim lægger vejen forbi.

Sebastian Hoeneß mandskab skulle have vundet mod Dortmund, men de manglede kynisme i felterne, og så tabte de noget uheldigt med 3-2. Hoffenheim er i øjeblikket et bedre spillende hold end Mainz, men Svenssons mandskab har kun tabt en enkelt hjemmekamp i sæsonen, så jeg synes bookmakerne rammer rigtigt, når de spår en helt lige kamp. Særligt fordi Hoffenheim også er uden Rudy, der har karantæne til dette opgør.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Augsburg – Union Berlin X (0-0)

Det var lidt af en bet for Champions League-aspiranterne fra Union, at Max Kruse valgte pengene og skiftede på en lukrativ aftale til Wolfsburg. For selvom det ikke falder sammen uden den 33-årige angriber, så var han manden, der leverede forskellen. 

I sidste runde forsøgte jeg at tale Augsburg op til noget, de ikke viste sig at være, da de tabte hele 5-1 mod Leverkusen, i et opgør hvor de var milevidt fra point. Det ligner et opgør på vippen, hvor Union er favorit, men hvor jeg primært synes, det lugter af få mål. Gikiewicz er klar igen for Augsburg efter overstået coronakarantæne.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Arminia Bielefeld – Gladbach 1 (2-1)

Jeg havde ikke troet, at jeg skulle sige dette, men Patrick Wimmer og Bielefeld leverede allerede i sidste runde en kandidat til årets Puskas-mål, da han smækkede et indlæg bag om støttebenet lige ind i brystkassen på Schöpf. Det var overraskende, men bestemt ikke ufortjent, at Bielefeld tog fra Frankfurt med en sejr og fortsatte en rigtig, rigtig flot stime, der har bragt dem over stregen. En sejr lørdag, og så går de forbi Gladbach, der har haft et par svære dage. 

Sportsdirektør gennem 13 år Max Eberl meldte tårevædet ud, at han træder tilbage, da han slet ikke kan overskue jobbet mere, og Zakaria blev allerede nu sendt af sted til Juventus. Gladbach er lige i øjeblikket i frit fald og møder et formstærkt-hold, så jeg forstår intet af, hvorfor hjemmeholdet er gjort til så store underdogs.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,50 – SPIL HER >>*

FC Köln – Freiburg 2 (0-1)

Corona-smitten raserer stadig i Tyskland, og i Köln har den ramt den værst tænkelige person. Steffen Baumgart. For det er med hans vilde fagter, i korte ærmer og med sin sixpence, at Köln særligt hjemme har været i stand til at skrabe point sammen trods begrænset spillermateriale. 

Så hvad betyder hans fravær mod Freiburg? Selvfølgelig kan han stadig sætte holdet, men det er ikke det samme, og vi så tidligere på sæsonen, hvordan selv Bayern München uden Nagelsmann faldt sammen i pokalen mod Gladbach, så dette er Freiburgs chance for at spille sig tilbage i top 4.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Bayern München – RB Leipzig 1 (2-0)

Efter nederlag i forårspremieren mod Gladbach er Bayern igen tilbage. 4-0 og 4-1 er det blevet til i mestrenes to seneste kampe, der begge har været spillet ude, og de har i løbet af pausen fået givet et hvil til et par af de spillere, der trængte til det. Største nyhed til at komme frem de seneste par dage har været, at Süle ikke fortsætter, mens Thomas Müller har åbnet en dør lidt på klem i forhold til et skifte, men det er ikke et stormvejr, som Bayern ikke kan navigere i.

Tre sejre i ligaen og videre deltagelse i pokalen, hvor de nu er storfavorit til at vinde turneringen. Det ville på overfladen være let at konkludere, at Tedesco gør det godt i Leipzig, men de har i stort set alle kampe i foråret haft mange marginaler på deres side. Den slags har det med at høre op, og de får ikke et ben til jorden hos Bayern.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,45 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen X (2-2)


Det var et festfyrværkeri af en fodboldkamp, vi var vidne til, da de to hold mødtes i Leverkusen først på sæsonen, i hvad der endte med at blive en 4-3-sejr til gæsterne trods flere føringer til hjemmeholdet. Generelt har Dortmund haft en evne til at hente sejre i kampe, hvor de ikke har spillet specielt godt, senest mod Hoffenheim, hvor decideret held og en skarp Donyell Malen gav den tredje sejr på stribe. Til denne kamp melder tyske BILD, at både Hummels og Haaland glipper kampen, men i skrivende stund er intet officielt meldt ud fra klubbens side.

Resultaterne er gode, men spillet halter stadig, og det står måske lidt i kontrast til die Werkself, der dog gjorde kort proces mod Augsburg og vandt hele 5-1, sidst de var i aktion. Det er to hold, der har en masse kvalitet fremadrettet, men problemer bagude, så det skal give mål. At de to hold begge scorer virker givet, men der er fine penge at hente på, at det sker allerede i første halvleg.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – Greuther Fürth 1 (2-1)

Bundesligaens næstdyreste handel dette transfervindue var dansk, da Jonas Wind gik fra løve til ulv. Nu skal han sammen med tilbagevendte Max Kruse være med til at bombe Bundesligaens dårligste offensiv ud af det dødvande, som har gjort, at de efter en forfærdelig stime på ni kampe i træk uden sejr, nu kun har to point ned til stregen. Spørgsmålet er dog, om Wind, der ikke har spillet en kamp siden december for FCK, kan forvente meget andet end en bænkplads i dette opgør.

Det burde jo være en sikker hjemmesejr, når Bundesligaens bundprop venter, men Greuther Fürth kan også leverer stimer. Og modsat Wolfsburg er det en positiv en af slagsen. Spillet har de seneste fem kampe været ganske opløftende, og senest blev det til sejr mod Mainz.

Jeg er stadig i tvivl om Wolfsburgs niveau, og deres kamp for at finde sig selv, men med Kruse tilbage bør der komme mere bevægelse i angrebsspillet, og det kan blive afgørende her.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar