18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 2. runde i Bundesligaen d. 25. – 27. august 2023

Der var sejre til næsten alle tophold i den første runde, så kan Bayern, Dortmund, Leverkusen, Union og Freiburg fortsætte den gode start? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med sin gennemgang af anden runde, hvor vi kan se frem til endnu flere danskere i centrum.

Foto: IMAGO / Weis

RB Leipzig – VfB Stuttgart 1 (3-0)

Fredag d. 25. august kl. 20:30

Stuttgart mistede kort inden sidste weekend Endo til Liverpool, og nu er forsvarsgeneral Konstantinos Mavropanos så også solgt. Derfor var det også af ekstrem høj betydning, at de kom så godt fra land, som de gjorde, da de fuldstændig smadrede Bochum 5-0 og dermed fortsatte de ganske fine takter fra slutningen af sidste sæson, efter Hoeneß overtog truppen. Men jeg har fortsat svært ved at se, at denne trup og filosofi kan bære en hel sæson. 

Buddet herfra er, at Stuttgart kommer til at kæmpe i bunden af tabellen, og derfor synes jeg også, det ligner en forholdsvis sikker hjemmesejr til Leipzig. Østtyskerne tabte sidste rundes kamp mod Leverkusen med 3-2, men det var ganske tæt affære, hvor Dani Olmo endnu en gang var blandt de allerstørste oplevelser. Et nederlag mod et meget meget velspillende Leverkusen-hold får ikke Marco Rose til at ryste i bukserne, og mod et Stuttgart-hold der, gerne vil være på bolden og søge fremad når muligheden byder sig, kan det faktisk godt ende med storsejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: RB Leipzig fører ved pausen til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Freiburg – Werder Bremen 1 (2-0)

Lørdag d. 26. august kl. 15:30

På nær et underkendt mål for offside var det ikke meget, Werder kunne stille op over for Bayern München, da de for første gang i knap 20 år havde æren af en åbningskamp i den nye sæson på Weserstadion. Særligt ved den første scoring så vi nogle af de udfordringer, som dette hold kan stå overfor under Ole Werner med en offensiv bagkæde, når de fanges højt oppe. 

Afslutningen på sidste sæson var ikke god og efter pokalexit og 4-0 mod Bayern, så skal der kun et nederlag til lørdag mod Freiburg, før der begynder at være en mindre hvisken om krise. Og det kunne sagtens komme. For ganske som spået, så tog Freiburg en sejr i deres premierekamp ude mod Hoffenheim, hvor de som eneste Bundesligaklub i øvrigt ikke havde et nyindkøb i startopstillingen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,68 – SPIL HER >>*

FC Köln – Wolfsburg X (2-2)

Lørdag d. 26. august kl. 15:30

I min seneste optakt var jeg inde på, at dette er et svækket FC Köln-hold, men det ændrer ikke ved, Steffen Baumgart stadig har et stålfast koncept. Et koncept der ser ud til at have Rasmus Carstensen som en væsentlig ingrediens. Den udlejede dansker var i hvert fald med fra start mod Dortmund, og han spillede en flot, flot kamp. 

Wolfsburg havde også dansk islæt på banen i deres første runde-kamp, da Mæhle fik sin debut, men det var Jonas Wind, der stjal overskrifterne med to scoringer. To meget identiske scoringer efter et par gode løb i feltet. 

Det skal dog med til historien, at Heidenheims defensiv lod meget tilbage at ønske. Derfor er jeg også påpasselig med bare at udråbe Wolfsburg til top seks kandidat. Dertil mangler vi stadig at se, at de for alvor kan styre kampene. 

Köln havde som sagt stor ære af kampen mod Dortmund, og selvom de denne gang er på hjemmebane, forestiller jeg mig en lignende tilgang til opgaven, hvor de gerne vil overlade initiativ til Wolfsburg i perioder, for så stedet at køre omstillinger. En meget åben kamp, der kan svinge begge veje.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – Borussia Dortmund 2 (0-2)

Lørdag d. 26. august kl. 15:30

De tyske vicemestre lagde fra land med en pligtsejr mod FC Köln, men det var så også noget nær det eneste positive, der var at berette fra den kamp. Dortmund havde ekstremt svært ved at skabe chancer, ligesom de faktisk var heldige med ikke at komme bagud ved flere tilfælde.

Bellinghams farvel giver muligvis mere dynamik på midten, men der mangler kreativitet, og det bliver deres udfordring denne sæson. Lørdag gæster de så naboerne fra Bochum, der kom elendigt fra start i deres første runde. 5-0 tabte til et ellers svækket Stuttgart-mandskab, og det efterlader selvfølgelig en del spørgsmål. Sidste sæson kom de også skidt fra land, inden Thomas Letsch kom til. Kan man frygte, at noget lignende sker i denne sæson, eller var præstation i Stuttgart en enlig svipser? 

Dortmund har traditionelt set haft det svært i Bochum. Og det bliver ofte nogle tætspillet kampe med høj intensitet og knap på god fodbold. Normalt er det ikke Dortmunds styrke, men med en midtbane der efterhånden det bedre uden bolden end med den, kan det godt blive til deres fordel.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Heidenheim – TSG Hoffenheim X (3-3)

Lørdag d. 26. august kl. 15:30

Det blev en brat begyndelse på Bundesliga-eventyret for Heidenheim, da de tabte ude mod Wolfsburg. I anden halvleg kom de faktisk ganske fint med, og de var til kampen også ramt af, at Bestes kone skulle føde, hvorfor han ikke var med. Men det var alligevel lidt bekymrende at se deres defensive aktioner i perioder af kampen.

Hoffenheim var ikke meget bedre, da de lagde fra land ved at tabe 3-1 hjemme mod Freiburg, så hvem formår bedst at rejse sig? Gæsterne er vel favorit, men jeg synes der er noget i denne kamp, der kunne indikere, at det er her, vi finer rundes kamikazekamp med angreb der kommer til at bælge frem og tilbage uden videre godt defensivt spil. Beste er tilbage for Heidenheim, mens Hoffenheim ser ud til at måtte undvære Kabak og Kramaric.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål i første halvleg til odds 5,50 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Darmstadt – Union Berlin 2 (0-1)

Lørdag d. 26. august kl. 15:30

Det var Union Berlin, som vi kender dem i første runde. Ikke altid lige sprudlende, men hamrende effektive og svære at nedbryde. Og når der så var nogen, der blev nedlagt, så havde de Frederik Rønnow i kassen. Den danske landsholdsmålmand, der for alvor ånder Schmeichel i rollen som førstekeeper, storspillede nemlig med to pillede forsøg fra pletten og en på mange måder fabelagtig indsats.

Han blev dog overgået af Behrens, der ud over et hattrick lige toppede det med at cykle hjem fra stadion: Dog uden kampbold under armen.

Union har fået mere bredde i denne sæson og også mere kvalitet, og det er vel netop sådan en kamp som ude mod Darmstadt, at de skal vise, at der også er blevet bygget en smule på i forhold til filosofien. Oprykkerne havde ikke bolden meget i deres 1-0-nederlag mod Frankfurt, hvor de faktisk spillede ganske hæderligt, og jeg tror heller ikke, at de her bare kommer blæsende. Men kan de holde højtflyvende Union fra at tage sejren?

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Gladbach – Bayer Leverkusen 2 (0-3)

Lørdag d. 26. august kl. 18:30

Jonas Hofmann-derbyet. Gladbach-profilen skiftede inden denne sæson til Leverkusen fra Gladbach, i en handel der på mange måder opsummerede de to holds sommer. Gladbach som holdet med afgangene, og Leverkusen som mandskabet med forstærkningerne. Derfor var det heller ikke overraskende, at Alonsos tropper lagde fra land med en 3-2-sejr i kampen mod Leipzig, mens Gladbach var involveret i lidt af et drama, hvor de førte 3-1, kom bagud 4-3 for så til sidst at få 4-4 dybt inde i overtiden mod Augsburg.

En kamp der viste nogle af de store mangler, de har i defensiven, og hvor målmand Omlin fortsat ikke overbeviser, men hvor nyindkøbene Cvancara og Hnoroat begge leverede lovene præstationer.

Skal Leverkusen, som proklameret, kunne blande sig i mesterskabskampen, skal de også kunne sejre mod Gladbach. Og det gør de også. For deres midtbane så også mere solid ud med Xhaka – endnu en tidligere Gladbach-helt – som central figur.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Mainz – Eintracht Frankfurt X (2-2)

Søndag d. 27. august kl. 15:30

Bo Svenssons mandskab fik en skidt start på 2023/24-sæsonen, da de tabte med 4-1 ude mod Union Berlin. En kamp, hvor Ajorque brændte hele to gange fra pletten, og hvor Bo Svensson fik et af sine efterhånden obligatoriske gule kort.

Nu gælder det så derbyet mod Eintracht, der rent resultatmæssigt om ikke andet kom godt fra land, da Kolo Muani sikrede dem en 1-0-sejr mod oprykkerne fra Darmstadt. Kolo Muani der nu igen sættes i forbindelse med PSG. Umiddelbart ligger et eventuelt skifte fortsat en lille uges tid ude i fremtiden, men hold alligevel øje med nyt, for uden Muani er Frankfurt en helt anden størrelse. Mainz’ indsats havde trods 4-1-nederlaget momenter af noget positivt, så de får som minimum point mod naboerne.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,51 – SPIL HER >>*

Bayern München – Augsburg 1 (3-0)

Søndag d. 27. august kl. 17:30

Harry Kane fik en fin Bundesliga-debut, da han lagde op og scorede en enkelt gang i en på mange måder overbevisende Bayern-præstation. En kamp, hvor Upamecano lidt overraskende var valgt frem for De Ligt, men det vidner noget om den konkurrence, der er på dette Bayern-mandskab.

Det her bør jo være rundens sikreste 1-tal, selvom Augsburg af flere omgange har drillet Bayern, men det er som regel hjemme, at de kan gøre noget ved naboerne. De viste, at offensiven ikke fejler noget med 4-4 i den første kamp, men de kan ikke holde dette Bayern-mandskab med Harry Kane fra at tage en komfortabel sejr. Spørgsmålet er vel bare, hvor stor den bliver. Og med den skade som Musiala har pådraget sig under træningen i denne uge, kan Bayern muligvis komme til at mangle lidt kreativitet bag Kane, selvom jeg ikke for alvor kan se, at det bør få konsekvenser for udfaldet.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen og vinder kampen til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar