18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 19. runde i Bundesligaen d. 3. – 5. februar 2022

Bayern München er i en mindre krise, og toppen i Bundesligaen er igen tæt med seks hold, der potentielt kæmper om mesterskabet. Så hvem af forfølgerne fra Union Berlin, RB Leipzig, Dortmund, Freiburg og Frankfurt kan hale ind på sydtyskerne i denne runde? Nicolai Lisberg, redaktør på Bulibold.dk, giver sin vurdering af alle kampe i 19. runde af Bundesligaen.

Rundeoptakt Featured Imageblhel med smilende voksne mandlige atleter i konkurrence
Foto: Scanpix

Augsburg – Bayer Leverkusen 2 (1-2)

[Fredag d. 3. februar kl. 20:30]

Dortmund satte en stopper for Alonsos flotte stime i Leverkusen i weekenden, i en kamp hvor det faktisk var die Werkself, der var bedst. De mangler dog lidt at skyde med helt fremme, og eksperimentet med Wirtz på toppen var ikke videre frugtbart. Men de var gode på bolden og gav ikke det store væk, så de bør også have fine chancer mod Augsburg, der tabte 3-1 mod Freiburg og har sendt Frederik Winther en tur til Brøndby siden sidst.

Augsburg vandt den omvendte kamp, da Gikiewicz havde en af de dage, han nu engang har fra tid til anden, og det er nok noget lignende, de igen skal håbe på, skal de tage point fra Leverkusen. For rammer gæsterne niveau, vinder de også i Augsburg.

Demirovic er i karantæne hos Augsburg

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,76 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – Freiburg 1 (2-0)

[Lørdag d. 4. februar kl. 15:30]

Rundens mest interessante kamp finder sted i Dortmund, hvor nummer fire og fem i tabellen mødes.

Dortmund har gjort rent bord i forårets første tre kampe, uden de dog for alvor har spillet godt. Søndag hentede de en 2-0-sejr i Leverkusen, hvor de godt nok stod bedre defensivt, men ellers havde det svært. Det går dog den rette vej for BVB, der mod Leverkusen kunne give minutter til Reus, der må forventes at få en større rolle her, ligesom Haller ligner en genganger i startopstillingen.

Hjemme har Dortmund traditionelt set godt styr på Freiburg, der godt nok vandt mod Augsburg senest, men som ellers har kæmpet en smule i 2023. En sejr til de sort-gule.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Mainz 1 (2-0)

[Lørdag d. 4. februar kl. 15:30]

Det var lidt af et drama, der udspillede sig i Berlin, da den tidligere Real Madrid-spiller Isco mødte op i klubben og klar til at skrive under på en aftale blot for at forlade Union uden en kontrakt. Hvad der helt præcist er op og ned i den sag, er de to parter ikke enige om, men det påvirkede tilsyneladende ikke Union i pokalkampen mod Wolfsburg tirsdag, hvor de tog en 2-1-sejr.

Det var fjerde sejr i træk i foråret, og Urs Fischers mandskab er på alle parametre imponerende. Tilgangen af Juranovic ligner et scoop, og nu skal de så se, om de for en dag om ikke andet kan komme op på førstepladsen.

Modstanderen er Mainz, der for alvor kom i gang i weekenden. 5-2 over Bochum på et hattrick af Onisiwo, og så er det nok kun os danskere, der kan ærgre os over, at det skete uden Ingvartsen, der var på bænken indtil kort før tid.

Mod Bayern i pokalen onsdag blev det dog til et klart 4-0-nederlag, hvor det hele allerede var afgjort ved pausen, i et opgør hvor Bo Svensson blev udvist i anden halvleg. Så er Mainz i en forfatning, hvor de kan drille Union? Flotte odds på, at de IKKE kan.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

FC Köln – RB Leipzig X (1-1)

[Lørdag d. 4. februar kl. 15:30]

Gedebukkene kunne ikke nedbryde Schalke og måtte lidt skuffende nøjes med 0-0, sidst de var i aktion. De har dog fortsat ikke tabt i 2023, og det samme kan siges om modstanderne fra RB Leipzig, der ikke ligefrem sprudlede mod Stuttgart, men på to scoringer af Szoboszlai alligevel vandt med 2-1. Ungareren skal også træde i karakter i disse uger, hvor Leipzig foruden Nkunku nu også må undvære Olmo, der blev skadet i kampen mod Stuttgart.

Onsdag spillede Leipzig sig videre i pokalen, da Hoffenheim blev besejret, så meget går fortsat østtyskernes vej for tiden.

Leipzig har på udebane ikke været helt lige så skarpe i denne sæson med blot tre sejre i ni kampe. Ændres der på det mod Baumgarts mandskab? markedet undervurderer Kölns chancer for point.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Hertha BSC 1 (3-1)

[Lørdag d. 4. februar kl. 15:30]

Det var en imponerende indsats, som Frankfurt lagde for dagen i München i sidste uges topkamp. Lidt ærgerligt var det med en anonym Jesper Lindstrøm, men resten af Frankfurts spillere havde stor ære af det opgør, hvor de var bedst i kampens begyndelse og også kom flot igen i anden halvleg.

Glasners drenge ser ind i et travlt forår med Champions League, men de kommer også til at give Bundesligaen fuld opmærksomhed lidt tid endnu om ikke andet, da de ligger godt til.

Hertha har også fuld opmærksomhed på ligaen, men det skyldes primært, at de igen er i fare for at rykke ned. De spillede faktisk fint mod Union i sidste uges derby, men det blev alligevel til nederlag. Det kostede sportschef Bobic jobbet – tre dage før transfervinduet lukkede – og så endte Hertha med ikke at købe en eneste spiller på sidstedagen trods meldinger om, at de var tæt på flere. Sejr til Frankfurt!

Lisbergs bud: Frankfurt fører ved pausen til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

VfL Bochum – TSG Hoffenheim 1 (2-1)

[Lørdag d. 4. februar kl. 15:30]

Jeg har rost Thomas Letsch en del her i disse optakter for at have pustet nyt liv ind i Bochum. Men i sidste weekend blev de pustet omkuld af et veloplagt Mainz-hold. En enlig svale, eller har de vitterligt mistet pusten i Ruhr?

Hoffenheim er i hvert fald primært varm luft for tiden, hvor de går fra nederlag til nederlag. Seneste med hele 1-4 hjemme mod Gladbach. Det var også en af årsagerne til, at de fandt det nødvendigt at få forstærkning ind på holdet og hentede Thomas Delaney på en lejeaftale frem til sommer. Delaney, der dermed bliver den fjerde dansker i klubben.

Delaney fik sine første minutter, da Hoffenheim røg ud af pokalen mod Leipzig, i en kamp hvor Dolberg scorede sit første mål for sine nye klub. Hoffenheim har det dog svært for tiden med flere skader. Sejr til hjemmeholdet der lidt uforståeligt er gjort til underdogs.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Gladbach – Schalke 1 (3-1)

[Lørdag d. 4. februar kl. 18:30]

Det lykkes for Schalke at få uafgjort mod Köln, og dermed var de det eneste hold fra den nederste tredjedel af tabellen, der fik point i den forgangne runde. Der er dog fortsat et godt stykke op til redning, og det skyldes ikke mindst, at de på udebane har været forfærdelige med blot to point at fremvise.

Gladbach er svære at blive kloge på i denne sæson, og fra at tabe forårets første to kampe tog de til Hoffenheim og vandt hele 4-1. Det var dog en forholdsvis lige kamp, hvor Hoffenheim også havde sine chancer, så lad os ikke rive alt for meget med af øjebliksbilledet.

Men selv med selvbeherskelsen i kontrol, så er det svært at argumentere for meget andet end en sejr til die Fohlen mod Schalke i lørdagens sene kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,48 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Werder Bremen 1 (1-0)

[Søndag d. 5. februar kl. 15:30]

Mavropanos formåede at score et selvmål fra hele 48 meters afstand i pokalen mod Paderborn og satte dermed en ny rekord. Tillykke til ham og tillykke til Stuttgart, der vendte kampen på hovedet i slutminutterne, da 0-1 blev til 2-1. Labbadia har givet noget kampgejst til denne trup, der måske fortsat mangler at vinde i Bundesligaen, men som spiller fint og kæmper ihærdigt.

Søndag skal de op imod Werder Bremen, der fik en flot sejr mod Wolfsburg på to scoringer af Füllkrug, men hvor de måske også have en smule dommertække med det første straffespark. De er ikke ligeså gode som i efteråret, så med Stuttgarts nyfundne form, og særligt selvtillid, går jeg med en sejr til die Schwaben.

Lisbergs bud: 1-tallet… til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Wolfsburg – Bayern München X (1-1)

[Søndag d. 5. februar kl. 17:30]

Lidt af en kamp at lukke ned på. Wolfsburg har haft en halvsvær uge, da de først tabe med 2-1 mod Werder Bremen og siden røg ud af pokalen med samme cifre i et nederlag til Union Berlin til trods for en tidlig føring. Det var dog en kamp, hvor både Wind og Wimmer begyndte på bænken. De to er ganske givet med fra start til kampen mod Bayern.

Sydtyskerne har spillet de første tre kampe i foråret uafgjort, og det er ikke set dårligere siden 2007. Krisen kradser altså lidt i overfladen i München, hvor man på transfervinduets sidste dag lavede lidt af et scoop ved at hente Cancelo i Manchester City, mens Sabitzer blev sendt til den røde del af Manchester.

Bayern har Mané tilbage i træning, men han er endnu ikke klar til kamp, og de var onsdag i aktion i pokalen, hvor de dog gjorde kort proces med en sikker sejr over Mainz, hvorfor flere af profilerne kunne få et hvil i anden halvleg.

Kovac har før haft godt styr på Bayern som træner, og trods lidt bump på vejen i denne uge er de blandt de bedre præsterende hold i ligaen her og nu. Jeg vil ikke blive forbavset, skulle de få noget ud af denne kamp. 

Lisbergs bud: X’et til odds 4,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af ComeOn sponsoreres af ComeOn.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra Bundesligaen

Skriv første kommentar

Skriv et svar