18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 17. runde i Bundesligaen d. 24. – 25. januar 2022

Bundesligaen vendte tilbage i weekenden, og det med hele 41 scoringer. Flest i en enkelt runde i over tyve år. Så får vi flere mål, når Dortmund, Bayern, Leipzig og alle de mange danske spillere skal i aktion? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, guider dig igennem 17. runde af Bundesligaen.

Foto: Scanpix

Schalke – RB Leipzig 2 (1-2)

Det gik som forventet. Schalke tabte klart åbningskampen med 3-0 mod Frankfurt og fik længere til overlevelse. Det ville være let at konkludere, at Schalke bare fortsætter de dårlige takter fra efteråret, men sandheden er, at de faktisk var fuldt ud på højde med Frankfurt i den kamp. I hvert fald i spillet mellem felterne. Når man ligger sidst i ligaen med kurs mod nedrykning, vil nogle nok hævde, at de ikke kan bruge det til alverden, men det skal de så modbevise mod RB Leipzig.

Østtyskerne fik 1-1 mod Bayern München i en kamp, hvor de var bedst i anden halvleg og måske kunne have snuppet en sejr med lidt mere held. Den får de dog her, selvom de ganske givet kommer til at kæmpe hårdt for det mod Schalke, der forventes at have Kaminski og Drexler klar igen efter sygdom.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Bayern München – FC Köln 1 (3-1)

De forsvarende mestre var gode i første halvleg af kampen mod Leipzig, men det var intet at regne mod det, som Köln præsterede i deres første 45 minutter af opgøret mod Werder Bremen. 5-1 førte gedebukkene ved pausen, og så var den…når ja, ged barberet.

Den sejr har formentlig givet selvtillid, og de har før kunne drille Bayern, men jeg kan alligevel ikke se dem få noget med fra turen til Allianz, hvor jeg forestiller mig, at de vil forsøge at være modige og fange Bayern højt oppe på egen banehalvdel. Det kan lykkes i perioder af kampen og kaste mål af sig, men mere end det bliver det heller ikke til.

Bayern smider ikke point hjemme, og med lidt mere skarphed end mod Leipzig bliver det også til en overbevisende sejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen til odds 1,46 – SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – VfB Stuttgart 1 (2-1)

Kasper Dolberg-effekten udeblev. Danskeren fik sin debut i weekenden, da han kom på banen i anden halvleg ved stillingen 1-0 til Hoffenheim. Efter kampen var stillingen  3-1 til Union Berlin. Det var selvfølgelig ikke Dolberges skyld, at Hoffenheim mistede grebet om kampen, for det havde de gjort inden danskerens indhop, da de blev for passive. Men det giver næppe en startplads mod Stuttgart.

Bruno Labbadia fik point i sin første kamp tilbage hos die Schwaben og kom dermed et lille skridt tættere på at fastholde sin statistik med aldrig at rykke ned.

Ingen af de to hold spillede særligt gode kampe i den første runde efter pausen, så hvad skal vi forvente her? Hoffenheim er Bundesligaens helt store spørgsmålstegn i denne sæson, og de er lige pludseligt blevet en del af nedrykningskampen, men de tager en sejr her. Ikke mindst fordi Robert Skov er ved at være i topform.

Kabak sidder ude for Hoffenheim grundet karantæne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – VfL Wolfsburg 2 (0-2)

To meget forskellige begyndelser på foråret. Wolfsburg med en meriterende 6-0-sejr, hvor Jonas Wind strålede med to scoringer og medvirken i flere, mens Hertha tabte med 3-1 ude mod Bochum.

En kamp hvor de måske lidt uheldigt fik et mål annulleret grundet VAR, hvilket kunne have ændret kampen, men de falder simpelthen for let sammen, og organisationen var ikke god mod Bochum. De får dog her et boost af, at de her igen kan råde over Lukebakio.

Wolfsburg er omvendt på vej frem og med en farlig dansk angriber på holdet, så tager de tre nye point. Wimmer måtte udgå med en hovedskade mod Freiburg, men han bør være klar til kamp. Til gengæld er de uden Otavio, der har karantæne. Flotte odds på 2-tallet.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Mainz – Borussia Dortmund X (1-1)

Det var positivt, at Dortmund kunne score fire mål og producere endnu flere store chancer. At de så indkasserede tre efter graverende fejl er en anden historie. Dortmund anno 2023 minder meget om Dortmund anno 2022, men det var faktisk en ganske fin præstation mod Augsburg i en kamp, hvor Bellingham nok engang var banens med afstand bedste spiller. Englænderen spiller ganske enkelt på et andet niveau end alle andre. Desværre for ham og BVB indkasserede han dog sit femte gule kort i sæsonen mod Augsburg, så han må se kampen mod Mainz i fjernsynet.

Mainz var ikke gode mod Stuttgart, selvom Ingvartsen sikrede dem 1-1, og Svensson var da efterfølgende heller ikke tilfreds med flere aspekter af spillet. Helt tilfreds med, at Burkhardt fortsat er skadet, kan han heller ikke være, ligesom det at de også må undvære Kohr er en bet.

Terzic har i denne sæson haft en god hånd fra bænken, men han skal snart ramme den fra start af, hvis Dortmund ikke skal misse top 4. Uden Bellingham får de det dog svært, så det kan godt ende med, at de må tage til takke med en pointdeling. Også selvom anfører Reus forventes klar igen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Bayer Leverkusen – VfL Bochum X (2-2)

To af premierens store vindere. Bochum med en ny sejr i en 3-1-gevinst mod Hertha, mens Leverkusen sejrede ude mod Gladbach. Også selvom de var ved at sætte det hele over styr i en hektisk slutfase.

Det er to hold, der begge har sine forcer i kontraspillet, men som rent defensivt har nogle mangler. Leverkusen virker til at finde fodfæste under Alonso, men jeg er fortsat ikke overbevist om, at de bare tager en sejr her. 

Bochum har ramt en flot stime, så rundens højeste odds forsøges her, når jeg går med et X, i hvad jeg tror der godt kan blive en underholdende affære.

Wirtz var egentlig meldt klar til kamp i Gladbach, men pådrog sig en forkølelse. Han bør dog være klar onsdag aften.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Freiburg – Eintracht Frankfurt 1 (2-1)

Inden sidste runde lå Freiburg nummer to. Det gør de for så vidt stadig, men det er som delt toer grundet dårligere målforskel, og det skyldes naturligvis 6-0-fadæsen mod Wolfsburg. En underligt uinspireret indsats fra Streichs mandskab, hvor de indkasserede tidligt og decideret forærede modstanderne flere mål.

Ny nummer to i Bundesligaen er Frankfurt, der vandt med 3-0 mod Schalke efter et flot solomål af Jesper Lindstrøm, der også brillerede med en assist. Frankfurt er i forrygende form, men spillet var ikke godt mod Schalke, og jeg kan ikke se Freiburg være lige så sløje igen. Der kommer en trodsreaktion, og det giver som minimum point, og jeg går også med sejr til hjemmeholdet, der meget vel kan få lidt ekstra energi, hvis det lykkes for Grifo at ryste sygdommen fra weekenden af sig.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Augsburg – Gladbach 2 (1-2)

Det er for alvor blevet vinter i Gladbach efter afskeden med Sommer. Jonas Omlin fik ikke den bedste debut, selvom han ikke direkte var skyld i nogle af målene i 3-2-nederlaget mod Leverkusen. Det var et opgør, hvor Gladbach blev straffet af Leverkusens fart i omstillingerne. Den har Augsburg ikke i samme grad. De var bedre rent taktisk end Dortmund i 4-3-nederlaget søndag, men de var ikke gode. De gav alt for mange chancer væk og scorede primært efter store fejl i det opbyggende spil fra Dortmund.

Ikke meget går Gladbachs vej for tiden, men derfor kan de godt tage en tiltrængt sejr her mod Augsburg, der igen har Berisha til disposition, men som er ligaens dårligste hjemmehold med kun fem point på eget græs.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Werder Bremen – Union Berlin X (1-1)

Jeg kaldte Ole Werner og Werder for en af efterårets store positive overraskelser i optakten til sidste runde. Her lovede jeg også mål, og det fik vi i den grad. Men ikke som forventet i en lige affære, da Werder Bremen tabte hele 7-1. 

Intet, som i absolut intet, fungerede for nordtyskerne i den kamp, så skal vi være bekymret på deres vegne?

Jeg tror det endnu ikke, men der venter dem en svær kamp, når Union kommer på visit ved Weser-floden. Med Rønnow tilbage i buret fik de sat en prop i den defensiv, der de sidste tre kampe i efteråret pludselig virkede underlig hullet. Union får point, men Werder skal vise et andet ansigt og kan muligvis tage et X.

Werder forstærkes defensivt, hvis Pieper som ventet, når at blive klar, mens Union igen kan råde over Leite, der sad ude mod Hoffenheim med karantæne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!

Tips fra Bundesligaen

Skriv et svar