18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 16. runde i Bundesligaen d. 19 – 20. december 2023

Sideoversigt

Årets sidste Bundesligarunde står for døren. Lykkes det endelig Dortmund igen at vinde en kamp? Kan Leverkusen gå ubesejret gennem efteråret? Og hvad kan Wind og Mæhle udrette mod Bayern München på hjemmebane? Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, guider dig sikkert i land i Europas mest målrige liga.

Odds og optakt til Wolfsburg - Bayern i Bundesligaen onsdag den 20. december 2023.

(Foto: IMAGO / HJS)

Werder Bremen – RB Leipzig 2 (1-3)

Tirsdag d. 19. december kl. 18:30

Emil Forsberg fik sit flotte farvel til hjemmepublikummet, da han kom ind fra bænken og med mål og assist sikrede Leipzig en vigtig 3-1-sejr mod Hoffenheim lørdag. En meget værdig afsked, men med den form svenskeren er inde i, kunne det da godt betyde en mere markant rolle tirsdag, når RB Leipzig gæster Werder Bremen, der også fik et flot point ude mod Gladbach i fredagskampen. Et opgør hvor de var foran 1-0, kom bagud 2-1, men hvor Ducksch dukkede op og sikrede pointet med et kvarter igen.

Leipzig tog med sejren mod Hoffenheim ligaens tredjeplads, og de har en god indbyrdes statistik mod Werder, som de har besejret i de seneste seks indbyrdes kampe. Werder er dog ganske fint spillende hjemme og kan godt gøre dette opgør drilsk, men kan Leipzig holde dem stangen i den indledende fase, hvor jeg formoder, at Werder vil forsøge at komme med stor intensitet og angrebslyst, så tager gæsterne sejren.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – FSV Mainz 05 1 (2-1)

Tirsdag d. 19. december kl. 20:30

En enkelt sejr i de seneste syv Bundesligakampe. Hvis Dortmund inden denne sæson havde forhåbninger om at spille med i toppen af Bundesligaen, så tror jeg, at selv de mest optimistiske BVB-fans kastede håndklædet i ringen efter 1-1 mod Augsburg, En kamp, hvor de skabte en del, men hvor Donyell Malen som oftest lige manglede det sidste. Nu skal de så have en sejr i årets sidste kamp mod Mainz, mod hvem de som bekendt ikke har de bedste minder mod efter sidste års traumatiske sæsonfinale.

Mainz tabte den vigtige bundkamp mod Heidenheim med 1-0 og forbliver dermed under stregen, og jeg må nok revurdere mit standpunkt om, at trænereffekten fra Svensson til Siewert stadig er synlig, for det var ikke nogen imponerende indsats, de leverede i weekenden.

Dortmund har igen Hummels med efter endt karantæne, og mod ligaens næstdårligste hold skal de kunne slutte godt af. Jeg har dog endnu til gode at se, at de kan skabe så mange chancer i en kamp, at de ligefrem storsejrer, så mon ikke det bliver med hiv og sving, at Terzic trods alt får lidt julefred?

Mainz kan muligvis igen råde over Widmer, der har døjet med lidt sygdom på det seneste.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,50 – SPIL HER >>*

TSG 1899 Hoffenheim – SV Darmstadt 98 1 (3-1)

Tirsdag d. 19. december kl. 20:30

Robert Skov og resten af holdkammeraterne leverede faktisk en rigtig fin indsats ud mod Leipzig lørdag, men de blev offer for Forsbergs farvelfest, og så måtte de rejse tomhændet hjem. Jeg fastholder dog, at det faktisk var blandt deres bedre præstationer den seneste måned godt og vel. Nu gælder det Darmstadt, der omvendt skuffede stort ved at tabe til ellers udesvage Wolfsburg. Særligt skuffende fordi de spillede en time i overtal, men alligevel ikke skabte det store.

Vi så for små to uger siden, at Hoffenheim ingen problemer havde med at rulle hen over Bochum på hjemmebane, og Darmstadt er på mange måder en dårligere udgave af Ruhr-klubben, så det er svært at se, at de skal få noget, der sender dem væk fra ligaens sidsteplads.

Lisbergs bud: Hoffenheim -1,5 (AH) til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Union Berlin – FC Köln 1 (1-0)

Onsdag d. 20. december kl. 18:30

Alle kan danse en sommer. I Union har de dog danset flere år, men nu mærker de for alvor nedgangen. Og det var bekymrede, set med Union-øjne, at sidste uges sejr mod Gladbach og dernæst den fine præstation mod Real Madrid, ikke var afsæt til mere i kampen mod Bochum. 3-0 tabte de, og dermed kan de risikere at overvintre under stregen, hvis de taber til Köln i denne Kellerknaller.

Köln var længe fint med mod Freiburg, men en udvisning til Chabot blev dyrt, og så tabte gedebukkene 2-0. I ingen af deres seneste seks kampe er der scoret flere end 2,5 mål, så det ligner lidt alle gode gange syv, når et forsigtigt Union-hold tager i mod.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – VfL Bochum 1 (4-1)

Onsdag d. 20. december kl. 20:30

Bayer Leverkusen har i denne efterårssæson endnu til gode at tabe. Ja, faktisk har de ikke tabt en gældende kamp siden maj måned, og hvem var det så til? Bochum, naturligvis. Det var i sæsonens sidste kamp, hvor der ikke var det store at spille for, og hvor de fik en mand tidligt vist ud.

Begge hold sejrede i weekenden med 3-0, Leverkusen med en storspillende Wirtz mod Frankfurt, mens Bochum føjede spot til skade hos stakkels Union Berlin. En kamp hvor der blev kastet chokolademønter ind på banen som en protest mod DFLs beslutning om at tillade investorer i fremtiden, og sådan en tog Asano sig en af og proppede i munden, inden han så scorede og lagde op i sejren.

Bochum gør det godt, men det gør de primært på hjemmebane, og de kan ikke håndtere det pres og det tempo, som de bliver mødt af på BayArena. En sikker sejr til hjemmeholdet, der kan fejre deres Wintermeisterschaft. Stöger er i øvrigt ude for gæsterne med karantæne, akkurat som Palacios er det for hjemmeholdet.

Lisbergs bud: Leverkusen -2,5 (AH) til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1.80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Eintracht Frankfurt – BM Gladbach 1 (3-2)

Onsdag d. 20. december kl. 20:30

Fra 5-1 mod Bayern til 0-3 mod Leverkusen. Opgøret på BayArena blev akkurat så vanskeligt som forventet for Frankfurt, der til denne kampo dog får et selvtillidsboost af at have Marmoush tilbage efter endt karantæne.

Hos Gladbach var det en skuffende indsats, der ledte til pointtab mod Werder, men Rocco Reitz noterede sig igen for en flot indsats med to scoringer, og han har virkelig lyst op på et ellers gråt Gladbach-mandskab i de seneste par uger. 

Det er to mandskaber, der svinger meget i sæsonen, men hvor jeg trods alt synes, at topniveauet hos Frankfurt har været højest, og udover Marmoush kan Skhiri muligvis også gøre comeback. Hos Gladbach håber de på, at Cvancara når at blive klar, men selv med ham på toppen tager hjemmeholdet de tre point.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 3,60 – SPIL HER >>*

VfL Wolfsburg – Bayern München 2 (0-2)

Onsdag d. 20. december kl. 20:30

Det så skidt ud For Niko Kovac og hans nære fremtid, da hans Wolfsburg-hold blev ramt af en udvisning til Lacroix allerede i første halvleg. Ikke mindst med tanke på, at de sæsonen igennem kun havde hentet tre point på fremmed græs. Men de fik revancheret sig ved at tage en flot sejr mod Darmstadt trods en mand i undertal, og giver det så noget medvind frem mod sæsonens sidste kamp? Jeg minder om, at nogle af sæsonens bedste kampe er kommet mod Leipzig hjemme, hvor de har været veltilpasse med at stå dybt, og det kommer de også til mod Bayern München, der rundede søndagen af med at hente en sikker sejr mod Stuttgart på to scoringer af…Harry Kane.

En kamp hvor de måtte undvære både Kimich og Goretzka, der begge døjede med sygdom, og spørgsmålet er, om de når at blive klar til opgøret her.

Vi så senest mod Frankfurt ude, at Bayern stadig kæmper lidt med det fra kamp til kamp, men de har flere offensive værktøjer i kassen end Leipzig og kommer ikke til at løbe panden mod muren på samme måde, og Wolfsburgs offensiv beror ikke på fart på samme måde som Frankfurts. Arnold er tilbage efter endt karantæne, men selv hans løbekapacitet på midten rækker ikke til point.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 2,30 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – FC Augsburg 1 (2-0)

Onsdag d. 20. december kl. 20:30

Sebastian Hoeneß blev den lille i duellen med onkel Uli, da Stuttgart måtte rejse fra Allianz med et 0-3-nederlag i bagagen, og dermed droppede Stuttgart ned som nummer fire i tabellen efter Leipzig. Det efter en første halvleg på Allianz, hvor det er værd at bemærke, at de faktisk havde bolden i 65 procent af tiden. 

Nederlaget søndag ændrer dog ikke på, at det har været et flot efterår for die Schwaben, og særligt hvis de kan krone det med en hjemmesejr i årets sidste kamp. Og det er der fine chancer for, at de kan. Augsburg fik 1-1 mod Dortmund i weekenden, et på papiret fint resultat, men de var bestemt ikke gode i det opgør og havde svært ved at håndtere, når Dortmunds spillere satte tempo i spillet. 

Og er der noget, Stuttgart kan, så er det at spille med tempo. Så jeg lader mig ikke påvirke af to pointtab i de to sidste runder. Stuttgart tager en sejr mod Jess Thorup og co.

Lisbergs bud: Stuttgart fører ved pausen til odds 1,80 – SPIL HER >>*

FC Heidenheim – SC Freiburg 2 (1-2)

Onsdag d. 20. december kl. 20:30

Oprykkerne kan fejre jul i forholdsvis komfortabel afstand til bunden, uanset hvordan det går i onsdagens kamp mod Freiburg. Og det kan de efter et efterår, hvor de særligt offensivt har vist deres værd.

Freiburg kan nok engang overvintre med håb om at skulle spille i Europa næste år, efter de på det seneste har fået godt styr på spillet efter en svingende start på sæsonen. Indsatsen mod West Ham i midtugen var ikke god, og der skulle et rødt kort til, før de fik brudt Köln ned, men de begynder at sætte point på kontoen, også i de kampe hvor det hele ikke fungerer.

Det kommer ganske givet til at passe Streich og co. fint, at Heidenheim gerne vil være en del på bolden. Desuden kan de gøre sig forhåbninger om at få Lienhart tilbage, og derfor ser jeg deres vej.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar