18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 15. runde i Bundesligaen d. 11. – 13. november 2022

Sidste spillerunde i Bundesligaen i år. Bayern er Wintermeister, men hvem af Dortmund, Freiburg, Union Berlin, Leipzig og Eintracht Frankfurt kan holde jul i top 4? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med årets sidste Bundesligaoptakt, hvor Bo Svensson og Mainz jagter tiltrængte point, hvis julefreden skal sikres.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg


Gladbach – Dortmund X (1-1)

Med tirsdagens nederlag på 2-0 ude mod Wolfsburg fortsatte Dortmund sine udebane kvaler. Fire nederlag i syv kampe er det blevet til, og deri ligger selvfølgelig en stor del af forklaringen på, hvorfor de sort-gule ikke er højere i tabellen.

Nu gælder det så Gladbach og den tidligere Dortmund-træner Daniel Farke. Gladbach der er endnu dårlige på fremmed græs, og som heller ikke kunne besejre Bochum i et skuffende 2-1-nederlag, sidst de var i aktion. Historisk set har Dortmund haft et godt tag på Gladbach i de seneste mange år, men det kan vi næppe bruge til alverden. For det handler om kvalitet, og vi har med to af de hold at gøre, der svinger mest afhængigt af om de spiller foran egne fans eller ej.

Det ligner et meget lige opgør mellem to af de hold, der har skuffet mest i sæsonen, og med hjemmeholdet som små favoritter. Det afhænger dog lidt af situationen på målmandsposten, hvor både Sommer og Simpel begge er yderst tvivlsomme.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*


Bayer Leverkusen – VfB Stuttgart 1 (2-0)

Die Schwaben har gjort det til lidt af en kunst at score sene mål. Således også tirsdag, da de i det 98. minut sikrede sig de tre point mod Hertha takket været en scoring af Mavropanos. Det ligner derfor en forlængelse af Michael Wimmers kontrakt og altså ingen Jess Thorup i Mercedesklubben i denne omgang. Wimmer der ligesom sin kollega på sidelinjen er ny træner i denne sæson.

Men hvor han er et noget mere anonymt navn, så har Xabi Alonso allerede fået lov at føle presset som cheftræner i Bundesligaen. En lidt bleg begyndelse er nu blevet fulgt op af to fine sejre mod først Union Berlin og onsdag Köln, så er det her vendepunktet for die Werkself? Stuttgart er uden både Endo og Mavropanos, sidstnævnte grundet karantæne, så jeg kan godt se Leverkusen forlænge den gode form.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,75 – SPIL HER >>*


TSG Hoffenheim – Wolfsburg 2 (0-2)

Det tog noget tid, men nu er Kovacs tropper måske for alvor kommet i gang. Otte kampe i træk er de nu oppe på uden nederlag, og sejren mod Dortmund var den tredje på stribe, hvor de ikke indkasserede mål. I det opgør, hvor Jonas Wind i øvrigt startede inde, var det særligt deres presspil, der fungerede rigtig godt, og det kan også vise sig som et våben mod Hoffenheim, der modsat Wolfsburg er gået lidt i stå og faktisk er blevet overhalet af Folkevognen.

Senest blev det til et 4-2-nederlag mod Frankfurt, og de lukker ganske enkelt for mange mål ind. Det bør være en kamp, der passer Wolfsburg og Kovac godt, og hvis de lykkes med genpresset og den gode organisation, får de også point her.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,75 – SPIL HER >>*


FC Augsburg –  VfL Bochum 1 (2-1)

Bochum fik kontakt med holdene over stregen, da det lykkedes dem at fortsætte den flotte hjemmebanestatistik og hente en 2-1-sejr mod Gladbach. Og hjemmebane er et vigtigt ord i denne sammenhæng, for på udebane hedder den stadig nul point.

Det peger jo med al tydelighed i retning af et nyt nederlag, og det er nok også der, jeg lander, men Augsburg har sæsonen igennem faktisk været bedst mod større mandskaber. De er ikke gode til at tage greb om kampen, men de skal stadig være bedre end Bochum. Gæsterne har Ordets på vippen, efter han måtte lade sig udskifte mod Gladbach, mens de omvendt igen måske kan råde over Masovic.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*


Hertha BSC – FC Köln 1 (2-0)

Det var lidt af et slag i maven at indkassere så sent, som Hertha gjorde tirsdag, da de ellers var på vej til point ude mod Stuttgart. Nu går de i stedet ind til sidste runde med en risiko for at overvintre under stregen på en af de to direkte nedrykningspladser. Og så hjælper det jo knap så meget, at jeg stædigt holder fast i, at de faktisk spiller ganske hæderligt. Men det gør de. Og også bedre end Köln, der i de seneste par uger blot har hentet et enkelt point i Bundesligaen, og som bekendt også røg ud af Conference League.

Kampen hjemme mod Leverkusen tirsdag kostede kræfter og tre point, da de ikke kunne holde fast i pauseføringen, og de skal vist være glade for, at den nu står på pause. Hertha tager sejren.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Werder Bremen – RB Leipzig 2 (1-3)

Som forudset scorede Werder Bremen i første halvleg mod Bayern. Det var så også det, der var at tage med fra det opgør, for de fik en snitter. 6-1 endte kampen i München, og nu gælder det så et andet tophold i RB Leipzig. Så bliver det et nyt stort nederlag?

Marco Rose har fået rigtig fint styr på sit mandskab, og onsdag blev det til en ny sejr, da Freiburg blev sendt hjem med et 3-1-nederlag. Og behøver jeg næsten skrive det? Nkunku kom selvfølgelig på tavlen. Han er på lånt tid i Leipzig, men så længe de har ham, virker alt muligt, og således også tre point i Bremen. De har formentlig Gvardiol ude til kampen, mens det hos gæsterne er Veljkovic, der er fraværende med en skade.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,89 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Schalke – Bayern München 2 (1-3)

Det er bund mod top. Og det der plejede at være en mesterskabskamp er i stedet rundens mest ulige matchup. Bayern har overstået enhver snak om krise med stribevis af sejre og store præstationer. Tirsdag kunne en ellers brandfarlig Choupo-Moting endda tillade at brænde straffe, da Bayern sikkert udraderede Werder med 6-1 efter et hattrick af Serge Gnabry samt den obligatoriske Jamal Musiala scoring.

Schalke er blevet et bedre hold under Reis, og netop Reis lykkedes som Bochum-træner i sidste sæson med at vinde 4-2 hjemme mod mestrene efter en fantastisk første halvleg. Jeg tror gerne, han vil kopiere samme indstilling til den kamp med samme aggressive pres for at tage Bayern på sengen, men Schalke er ikke på et niveau, selv hvor de med den rette indstilling, kan hente point mod de forsvarende og kommende tyske mestre. Heller ikke selvom de langt om længe vandt onsdag, da de besejrede Mainz med 1-0 på et mål af Terodde.

Bayern er uden en skadet Mané, men med Sané som afløser er det ikke den store svækkelse.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,78 – SPIL HER >>*

Mainz – Eintracht Frankfurt X (2-2)

Der er danskerduel på programmet i årets næstsidste Bundesligadyst. Men hvor meget går Frankfurts og Lindstrøms vej for tiden, så er historien en anden hos Svensson og Ingvartsen. Svensson fordi Mainz nu har tabt tre i træk, og Ingvartsen fordi han ikke var blandt de 21 spillere, som Kasper Hjulmand i første omgang udtog til sin VM-trup. Det er dermed sidste chance for den danske angriber for at vise sit værd.

Men Frankfurt er sprudlende, og selvom de har haft et voldsomt program, så virker de ingenlunde udkørte. Kampene mod Mainz er dog noget specielt, og det kan godt gå hen at blive en rigtig tæt affære.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*


Freiburg – Union Berlin 1 (2-1)

Bundesligaens to positive overraskelser. Eller ret beset burde vi jo ikke være overrasket over, at de ligger så godt til, for de fortsætter jo bare de seneste par års store optur. Begge hold kunne dog ikke vinde i onsdags, hvor Freiburg tabte med 3-1 ude mod RB Leipzig, mens Union Berlin skuffende måtte tage til takke med 2-2 hjemme mod Augsburg. Dermed har Union nu lukket syv mål ind i de seneste to kampe. I de foregående 12 var det blot ni.

Så hvordan fordeler favoritværdigheden sig inden årets sidste kamp i Bundesligaen? Union er ikke et hold, der bare lader sig slå ud af lidt modgang, så jeg tror ikke, at de falder sammen her igen, men Freiburg hjemme er en mundfuld for de fleste, og de tager sejren og andenpladsen i ligaen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar