18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 13. runde i Bundesligaen d. 26. – 28. november 2021

På nær Bayern München, der tromler hen over Bielefeld, ligner det en runde med mange tætte dueller og høje odds. Nicolai Lisberg redaktør på bulibold.dk, stiller skarpt på 13. runde af den tyske Bundesliga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Stuttgart – Mainz 2 (1-2)

Det var både en tilfreds træner og spillere, der selv efter nederlaget mod Dortmund i seneste runde hæftede sig ved den gode indstilling og præstation. Jeg skal ikke tale dem imod, men det er af og til et faresignal, når klubber synes, de gør det godt uden at få resultater ud af det. Stuttgart er nu nede som nummer 16 i tabellen, og på et eller andet tidspunkt må alvoren gå op for dem. 

Fredag gælder det Bo Svenssons Mainz, der måtte nøjes med 1-1 mod Köln, men som om ikke andet byggede videre på stimen, der hedder fem kampe i træk uden nederlag. Jeg forestiller mig, Stuttgart vil forsøge at sætte sig på kampen, og det kan give blottelser bagude, hvorfor Mainz har gode muligheder for at hente en sejr. Stuttgart har udover de mange skader Coulibaly ude, da han fik sit femte gule kort i sæsonen mod Dortmund. Mainz har ligeledes Bell i karantæne, men det tror jeg bedre, de kan kompensere for.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,57 – SPIL HER >>*


Wolfsburg – Dortmund 1 (2-1)

3-1 mod Sporting, og så var det farvel til Dortmunds Champions League drømme allerede inden sidste spillerunde. En kæmpe skuffelse for en klub, der ikke kunne have ønsket sig en mere overkommelig gruppe. Med nederlaget i Portugal, er det nu blevet til lige præcis 0 point i udekampe mod Leipzig, Ajax, Freiburg, Gladbach og altså Sporting, og det siger noget om, hvor Dortmunds problemer ligger.

I det føromtalte opgør gik Guerreiro i stykker under opvarmningen, og så måtte Schulz ind på venstre backen, men bedømt ud fra en ny skuffende præstation fra hans side, så ryger han nok på bænken igen, selvom det ikke ligefrem vrimler med brugbare alternativer. Wolfsburg tabte også, da de tirsdag var på besøg i Sevilla, men folkevognsklubben har fortsat mulighed for at gå videre i sidste runde. Efter tre sejre er det nu blevet til to kampe i træk uden sejr under Kohfeldt, så hvilken af de to klubber egentlig hårdest ramt på selvtilliden? Dortmund er i hvert fald hårdest ramte af skader. Haaland er fortsat ikke klar, og selvom det pynter, at Hummels er tilbage modsat kampen i Portugal, så tror jeg, de dårlige udebane resultater fortsætter. Casteels er ude for Wolfsburg grundet covid-19.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,02 – SPIL HER >>*


Hertha BSC – Augsburg 1 (1-0)

Det var decideret ydmygende og grænsende til det tåkrummende, da Davie Selke efter 2-0-nederlaget i derbyet mod Union Berlin smed sin trøje ud til fansene, der blot kylede den tilbage. Hertha er tilbage i krise, hvis nogen skulle være i tvivl, og Pal Dardai kan måske ryge, skulle det blive til et nyt nederlag mod Augsburg.

Sydtyskerne har været et af ligaens dårligste spillende hold i det meste af sæsonen, med efter to sejre i de seneste tre kampe, senest mod selveste Bayern München, er Weinzierl måske ved at gentage bedriften, fra første gang han var i klubben. Der lignede de halvvejs gennem sæsonen også en sikker nedrykker, inden de leverede et storslået comeback i løbet af foråret. 

For begge mandskabers vedkommende gælder det, at jeg ganske enkelt ikke ved, hvor jeg har dem henne rent niveaumæssigt. Hertha har måske alligevel mindst udfald, og kan det give dem en snæver sejr, når Jovetic meget vel kan gøre comeback?

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*


Köln – Gladbach X (1-1)

Der er derby lørdag eftermiddag, når Köln og Gladbach duellerer i kampen om Rhinen. Blot et enkelt nederlag har die Fohlen indkasseret i de seneste otte kampe, og de havde da heller ikke de store problemer med at vinde 4-0 mod Fürth, sidste de var i aktion. Köln fik et point mod Mainz, men det er som om, at gassen er gået lidt af Baumgarts power-fodbold. 

Jeg har svært ved at udpege en klar favorit, men noterer mig, at Köln er det hold i ligaen, der har spillet uafgjort flest gange i sæsonen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,66 – SPIL HER >>*


VfL Bochum – Freiburg X (1-1)

To nederlag i træk. Det var ventet, at det ikke kunne vare ved, men det har alligevel været et par barske uger for Freiburg, der endda har tabt begge kampe på hjemmebane. Nu skal de så vende momentum ude mod Bochum, der gjorde en god figur mod Leverkusen i sidste runde, men som alligevel ikke fik point ud af anstrengelserne.

10 af Bochums 13 point er hentet foran egne fans og med Freiburgs lille formkrise in mente, så kunne det sagtens ligne et uafgjort opgør, som begge hold nok heller ikke ville være helt utilfredse med.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*


Greuther Fürth – TSG Hoffenheim 2 (1-2)

Newcastle, Levante og Greuther Fürth. Det er ikke starten på en dårlig vittighed, men derimod de tre hold der i Europas fem største ligaer fortsat ikke har vundet en kamp i sæsonen. Fürth har endda blot formået at skrabe et enkelt point sammen, og de var da heller ikke i nærheden af noget, da de i seneste runde tabte med 4-0 mod Gladbach.

Jeg skal ikke forsøge at gøre dem til favorit her, men de er ikke uden muligheder her mod Hoffenheim, der godt nok spillede en god kamp og vandt mod Leipzig sidste weekend, men som inden da tabte til en anden oprykker fra Bochum. Gæsterne er stadig en svær størrelse at blive klog på, og så fortsætter skaderne fortsat med at ramle ned over dem, hvorfor vi heller ikke får danskere på banen i dette opgør, ligesom Baumgartner, Kaderabek og Rudy med flere også er ude. Selvfølgelig er Hoffenheim favorit, men det ville ikke for alvor undre, hvis de dummede sig her, så jeg satser i stedet på mål til begge hold. Greuther Fürth er trods blot otte scorede mål kommet på tavlen i otte ud af 12 runder, mens Hoffenheim har indkasseret hele 17 mål indtil videre i sæsonen.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 3,85 – SPIL HER >>*


Bayern München – Arminia Bielefeld 1 (3-0)

Alt handler om corona i München. I en sådan grad, at Julian Nagelsmann til sidst nægtede at svare på spørgsmål om emnet, da Bayern besejrede Kiev med 2-1 i Champions League og tog den femte sejr i træk i gruppespillet.

I Bundesligaen er der lidt flere udfordringer, efter de sensationelt tabte med 2-1 mod Augsburg i sidste runde, i en kamp hvor Kimmich sad ude med karantæne. Det gør han igen lørdag, for den ikke-vaccinerede Kimmich er nu blevet smittet, ligesom Choupo-Moting i øvrigt er det, mens Musiala og Gnabry er i karantæne for at have været i kontakt med dem. Men lad os glemme fravær og corona for en stund og se på, at Bayern på hjemmebane ovenpå et nederlag i Bundesligaen har brug for at sende et signal. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at de kommer stormende fra start og tager tre sikre point, inden Dortmund venter på udebane i næste runde. Måske med Lewandowski i en rolle som målscorer, inden han mandag meget vel kan hente Ballon d’Or trofæet med hjem til München.

Lisbergs bud: Bayern München -2,5 (AH) til odds 1,74 – SPIL HER >>*


Eintracht Frankfurt – Union Berlin X (2-2)

Jesper Lindstrøm kom endelig på tavlen for Frankfurt, der søndag vandt med 2-0 ude mod Freiburg. Deres anden sejr i træk, og dermed er de inden denne runde kravlet op på en 11. plads i tabellen efter en halv svær start på sæsonen. I Europa League går det anderledes let, da de selv trods 2-2 mod Brian Priskes Antwerpen allerede er sikret videre deltagelse.

Union Berlin har også været i aktion torsdag aften, hvor de fik en sejr i Israel, og dermed kan de fortsat nå at gå videre fra gruppen. Modsat kampen i Israel, har de igen Trimmel med, og efter at have talt om flere jævnbyrdige kampe i denne runde, så lad os da bare tage en mere. Frankfurt er favorit, men de har endnu ikke vist stabilitet over flere kampe, så jeg går med en deling i porten.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*


RB Leipzig – Bayer Leverkusen 1 (2-1)

Kampen om Champions League pladsen. Er RB Leipzig ved at komme i gang efter den fornemme 5-0-sejr ude mod Anderlecht, eller ser vi dem på det niveau, som de viste mod Hoffenheim i seneste runde, hvor de tabte 2-0 uden at have en afslutning på mål i sæsonens nok dårligste præstation indtil videre?

Jeg ville normalt hævde, at Leipzig ville være favoritter, og at Leverkusen står godt til dem, men der er en del spørgsmålstegn forud for denne kamp. Gulacsi er med sikkerhed ude grundet corona, ligesom Jesse Marsch af samme grund heller ikke er med på bænken. Mere usikkerhed er der ud for Szoboszlai, Haidara, Simakan og Orban, der alle er tvivlsomme,

Også hos Leverkusen er der skader, men hvor både Schick og Alario måske kan være med på bænken. Rammer Leipzig formen, vinder de også, men det bliver tæt.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar