18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 13. runde i Bundesligaen d. 1 – 3. december 2023

Går Bayerns frustrationer fra kampen mod FCK ud over stakkels Union Berlin, og kan Dortmund følge op på den flotte præstation i Milano ved at levere en overraskelse ude mod Leverkusen i søndagens Knaller? Nicolai Lisberg, redaktør på www.bulibold.dk, zoomer ind på 13. runde fra Bundesligaen.

IMAGO / MIS

Darmstadt – FC Köln X (1-1)

Fredag d. 1. december kl. 20:30

Darmstadt har vist sig mere modstandsdygtig, end jeg umiddelbart havde forestillet mig, senest med point ude mod Freiburg, men jeg holder nu fortsat fast i, at de er favorit til at rykke ned. Men fredag aften kan de tage en vigtig sejr, når Köln, der er sidst i ligaen, kommer forbi.

Köln leverede egentlig en ganske fin præstation mod Bayern senest, men det er for mig at se et svaghedstegn, når bundhold leverer godt mod de store mandskaber, men ikke kan ramme niveau mod mindre hold. Det er, som om der skal noget mere til at sætte Köln op for tiden.

De skal snart gerne have en sejr, men det ligner et helt lige opgør til at indlede runden på. Köln har alle mand klar, mens Darmstadt må rotere lidt i bagkæden, da Zimmerman er ude.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Bayern München – Union Berlin 1 (4-0)

Lørdag d. 2. december kl. 15:30

Thomas Tuchel var bitter efter pointtabet til FCK onsdag, for selvom det i det store hele intet betød, så var det bekymrende, hvor lidt de rent faktisk formåede at skabe i det opgør, hvor FCK med relativt simple midler holdt dem fra de helt store chancer.

Og på baggrund af skuffende kampe, så ved vi alle godt, hvad der plejer at ske med Bayern i det efterfølgende opgør… Det skal lørdag gå ud over Union Berlin, der kommer ind til kampen med Bjelica på blænken, efter han fik sin debut i udekampen mod Braga i Champions League, hvor Union trods føring og en mand i overtal alligevel kun formåede at få 1-1.

Bjelica vil gerne have aggressivitet ind på holdet, men jeg så ikke videre fremgang i Portugal i forhold til de seneste par måneder, så et revanchelysten Bayern-hold kommer til at køre holdet fra hovedstaden over.

Lisbergs bud: Bayern München -2,5 (AH) til odds 2,05 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Heidenheim 1 (3-1)

Lørdag d. 2. december kl. 15:30

Det var en noget nær perfekt første halvleg, som Leipzig leverede i Manchester tirsdag, men intensiteten i anden halvleg kunne ikke matche samme niveau, og så kom Manchester City tilbage og fik vendt 0-2 til 3-2. Kampen var ekstra ærgerlig, da Xavi Simons måtte udgå med en skulderskade, men undersøgelser har vist, at den ikke er så slem, og han er faktisk i spil til opgøret her. Mest sandsynligt er det dog nok, at han begynder på bænken og spares frem mod kampen mod Dortmund i den kommende uge.

Heidenheim har leveret fine præstationer ude mod både Bayern og Dortmund, men de er denne gang ramt af, at Dincki er ude med karantæne, så selvom de muligvis kan komme på tavlen og til tider overraske Leipzig med deres kvalitet på bolden, så tror jeg ikke på, det rækker til point.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Gladbach – TSG Hoffenheim X (2-2)

Lørdag d. 2. december kl. 15:30

Hoffenheim er i denne uge blevet en 50+1 klub, efter Dietmar Hopp har givet stemmemajoriteten tilbage til moderklubben, og så må vi se, om det gør noget for deres omdømme i ligaen. I første omgang gælder det dog resultaterne, der har haltet lidt på det seneste, hvor de nu også er gledet ud af den absolutte top efter senest kun at have fået 1-1 mod Mainz.

Gladbach spillede fantastisk flotte første 25 minutter og kom foran 2-0 ude mod Dortmund i sidste weekend, men endte med at tabe 4-2, og i den kamp kom Jordan så galt af sted, at han nu er ude i længere tid. Jeg synes, at pilen er opadgående for Seoanes mandskab, men det er to hold, der svinger helt gevaldigt fra kamp til kamp, men som dog har det tilfælles, at offensiven er bedre end defensiven. Så jeg går med mål.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 2,85 – SPIL HER >>*

VfL Bochum – Wolfsburg 1 (2-0)

Lørdag d. 2. december kl. 15:30

I Wolfsburg ville de nok ønske, at de kunne møde Leipzig i hver runde. For i de seneste syv kampe har de kun hentet to sejre, og det har alle været mod Leipzig. Men nu er det altså Bochum, der står på den anden banehalvdel lørdag, og kan Kovac og co. så bygge videre på sejren for en uge siden?

Kovac kan om ikke andet igen råde over Mæhle, der var ude med sygdom mod Leipzig, og han ligner en starter på bekostning af Baku. Jeg har flere gange forsøgt at tale dette Wolfsburg-hold lidt op, men de imponerer altså ikke på udebane, hvor de har tabt fem ud af seks kampe, så jeg prøver hjemmesejren.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,65 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – Werder Bremen 1 (3-1)

Lørdag d. 2. december kl. 18:30

Startprogrammet for Stuttgart var fordelagtigt, så min anke var, at vi skulle se dem mod de store hold og uden Guirassy, for at se deres reelle niveau. Det har vi så set nu. Og de har bestået med bravour. Senest med 2-1 ude mod Frankfurt. Så jeg hopper officielt med på Stuttgart-vognen forud for deres hjemmekamp mod Werder Bremen, der som ventet intet kunne stille op overfor Leverkusen, da de sidst var i aktion.

Nübel har døjet med sygdom, men meldes klar her, og så kan det blive interessant at se Guirassy og en formstærk Undav spille sammen fra start. Jeg kan ikke rigtig finde argumenter for, hvorfor Stuttgarts optur ikke skulle fortsætte. Sejr til hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Mainz – Freiburg X (0-0)

Søndag d. 3. december kl. 15:30

5-0 mod Olympiakos blev det til torsdag for Freiburg, i en kamp hvor Gregoritsch scorede hattrick, efter han ikke kunne ramme vand fra en båd hidtil i sæsonen. Så tør vi tale om et vendepunkt i forhold til det offensive spil for Streich?

Jeg er nok lidt forbeholden. Gregoritsch er en spiller med store måltørker i sæsonerne, så tre mål torsdag gør ham ikke lige pludselig til en konstant målscorer, og vi så sent som i kampen mod Darmstadt, at Freiburg også defensivt ikke er helt så stabile som tidligere.

Mainz fik også i tredje kampe under Siewert point, og de er nu på en Relegationsplads. De har til denne kamp Kohr og Van den Berg tilbage efter endt karantæne, og jeg kan godt se et kampbillede, hvor det bliver to hold, der kommer til at annullere hinandens offensive indslag.

Lisbergs bud: Under 1,5 mål til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund 1 (3-0)

Søndag d. 3. december kl. 17:30

Det var en af sæsonens mest helstøbte præstationer, som Dortmund leverede i Milano tirsdag, da de spillede sig videre fra gruppen i Champions League, men de skal som minimum ramme samme høje niveau, hvis de vil have en chance i udekampen mod et af Europas aller bedst spillende hold, Bayer Leverkusen.

Xabi Alonsos mandskab vandt nok engang torsdag ude mod Häcken, i en kamp hvor Boniface kom på tavlen efter en mindre måltørke, og hvor de sparede blandt andre Wirtz, der dog bør være i spil her.

Hos Dortmund har der været lidt sygdom i truppen, men både Brandt, Süle, Öscan og Schlotterbeck bør alle blive klar. Leverkusen kan spille i et tempo, som jeg har svært ved at se Dortmund kunne stille noget op overfor, og derfor kunne det sagtens ende med en klar sejr til hjemmeholdet

Lisbergs bud: Bayer Leverkusen -1,5 (AH) til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Augsburg – Eintracht Frankfurt 2 (1-2)

Søndag d. 3. december kl. 19:30

Toppmöller og holdet dummede sig mod PAOK, da de tabte hjemmekampen torsdag og derfor skal have et par ekstra kampe i Europa League i det kommende år. Og så var det faktisk Frankfurts andet nederlag i træk efter en ellers lang periode som ubesejret. Så skal vi være bekymrede på deres vegne?

Jeg tror det ikke. Heller ikke selvom de søndag lukker runden ned med en kamp mod Jess Thorup, der endnu ikke har tabt som Augsburg-træner. De fik i sidste runde 1-1 mod Union, og selvom det var en sen scoring fra Volland, der sikrede Union det ene point, så var Augsburg heldige i det opgør, da de var næstbedst på de fleste parametre. Jeg ved ikke, om det decideret er blevet hverdag i Augsburg igen siden trænerskiftet, men præstationerne har ikke nået samme højder i de seneste par kampe som i de første. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Bundesligaen sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Bundesligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar