18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 13. runde i Bundesligaen d. 4. – 6. november 2022

Kan Bayern fortsætte målformen mod Hertha? Sikrer Dortmund sig en sejr i derbyet mod Bochum, og hvem vinder oprykkerdysten mellem Werder Bremen og Schalke? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med sin gennemgang af samtlige kampe fra 13. runde af Bundesligaen.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg


Gladbach – VfB Stuttgart 1 (2-1

Die Fohlen var på vej mod en flot sejr ude mod Union Berlin, da der resterede 11 minutter på klokken, men så gik klappen ned, og de indkassere to gange til sidst. Det afgørende mål sat ind i det 97. minut. Dyrt tabte point for Gladbach, der med en sejr kunne have været a point med Leipzig på sjettepladsen, men som i stedet nu går ind til 13. runde på en 11. plads.

Hos Stuttgart var det lige omvendt, da de var bagud 1-0 mod Augsburg og scorede det vindende mål i det 91. minut, og dermed fik de oprejsning efter ydmygelsen mod Dortmund.

Det er to hold, der svinger helt vildt i niveau, men hvor hjemmebanefordelen alt andet lige må tælle i Gladbachs favør. Gladbach der muligvis igen kan råde over Hofmann, mens de også vil håbe, at en sygdomsramt Elvedi når at blive klar.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – VfL Bochum 1 (4-1)

1-1 sluttede kampen i Champions League mod FCK, hvor meget op til kampen handlede om den formodede ballade, der vil finde sted, men som heldigvis blev afværget. I selve kampen var Dortmund faktisk næstbedst, og selvom de også havde deres chancer, så var FCK’erne farligst. Muligvis fordi Dortmund i Modeste havde omtrent 80 kg dødvægt rendende rundt på toppen uden at gøre noget væsen af sig.

Det var en kamp, hvor flere af profilerne fik et hvil, og både Brandt, Moukoko og Bellingham er tilbage fra start her. Hummels og Kobel blev skiftet ud i pausen mod FCK, da de mærkede lidt i kroppen, men begge forventes at kunne spille, ligesom Guerreiro og Reus muligvis også kan være med på bænken. Gæsterne er fortsat uden Masovic, mens Ordets og Osei-Tutu er tvivlsomme, da de har døjet med sygdom i ugens løb.

Bochum tabte senest med 4-0 mod Wolfsburg ude, og kan man tabe så stort til et forholdsvist ordinært angreb, så kan man godt rende ind i et lignede resultat mod et veludhvilet Dortmund-hold.

Lisbergs bud: Dortmund -2,5 (AH) til odds 2,75 – SPIL HER >>*


Mainz – Wolfsburg X (1-1)

Set med danske VM-briller et interessant opgør, for en af Wolfsburgs og Mainz’ spydspidser kan meget vel booke billet til Qatar inden længe. Ingvartsen var lidt uforståeligt bænket mod Bayern, men kom ind og scorede for femte kamp i træk, da Mainz dog tabte med hele 6-2, i en kamp hvor de faktisk skabte en del, men også så skidt ud bagude.

Så var Wolfsburg anderledes effektive mod Bochum, der sikkert blev besejret med 4-0 og det med en indskiftet Jonas Wind som målscorer. 

Tilbage i april tabte Bo Svensson og Mainz hele 5-0 mod Wolfsburg i deres måske dårligste kamp i sæsonen, så de vil føle, at de har revanche til gode. Jeg tror, det bliver anderledes låst denne gang, og et uafgjort resultat eller en spinkel sejr til Mainz ligner det mest sandsynlige udfald.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*


TSG Hoffenheim – RB Leipzig X (1-1)

El plastico. Firmafodbold. Kært barn har mange navne, og forhadte klubber har endnu flere. Hoffenheim og Leipzig er vidt og bredt de mest forhadte klubber i Tyskland grundet deres lidt særprægede ejerstrukturer og omgåelse af 50+1 reglen, men begge har de i de senere år formået at etablere sig i toppen. Hoffenheim som oftest lige uden for det gode selskab, mens Leipzig onsdag igen spillede sig videre fra Champions League efter overbevisende 4-0-sejr mod Shakhtar. I den kamp sad Yussuf Poulsen ude med en lægskade, der heldigvis ikke skulle være så slem, så han kan muligvis være med på bænken lørdag. Der skal dog nok komme danskere på banen, da Robert Skov og Jacob Bruun Larsen begge er udset startpladser.

Gæsterne er lidt ramt defensivt, da Kabak er i karantæne, mens Vogt ikke ser ud til at blive klar. Hos Leipzig er det Henrichs, der har karantæne. Hoffenheims stil burde passe godt til Leipzig og omstillinger via Nkunku, der formentlig bringes fra start, efter det er kommet frem, at Timo Werner er ude det næste stykke tid med en ankelskade og også misser VM-slutrunden.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 3,85 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Augsburg – Eintracht Frankfurt 1 (2-0)

Sikke en rutschebanetur Eintrachts fans havde i den portugisiske hovedstad tirsdag aften. Med knap 20 minutter igen var de virtuelt ude af Champions League, så scorede Kolo Muani til 2-1, og så var de på vej til en gruppesejr, indtil Højberg i gruppens anden kamp scorede med det allersidste spark mod Marseille. 

Frankfurts europæiske eventyr fortsætter altså, men hvor mange kræfter har den kamp kostet? Og hvordan sætter man sig op til at møde Augsburg lørdag? Det er ikke længe siden, at de fulgte op på en stor Champions League aften mod Tottenham med at tabte 3-0 til Bochum i sæsonens dårligste kamp.

Man kan selvfølgelig lære af sine fejl, og Frankfurt spillede også flot mod Dortmund senest, hvor de var mere end bare almindeligt uheldige med at tabe, men det europæiske run har kostet kræfter, og det kan også godt koste point mod Augsburg, der forventes at have talisman Gikiewicz tilbage mellem stængerne igen. Det er her, vi finder rundens fidus.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 4,40 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – Bayern München 2 (0-2)

Oliver Christensen kan se frem til en formodet travl eftermiddag på det olympiske stadion i Berlin, når Bayern München kommer på besøg. Bayern der for tredje gang på fire år sikrede sig maksimum point i Champions Leagues gruppespil, og Bayern der har vundet ni af de seneste ti kampe med en målscore på 37-8.

De er ikke set bedre på nær starten af sæsonen, og der gik det lige pludseligt galt med fire kampe i træk uden sejr i ligaen, så kan det samme ske igen? Jeg tror det ikke, for de har fornyet sig selv ved at få Choupo-Moting ind som angriber. Og selvom han ikke har Lewandowskis klasse, så klæder det Bayern igen at have en rendyrket nier. 

Til denne kamp kan Neuer også gøre comeback, ligesom Sané og Hernandez forventes at være med på bænken, mens Müller fortsat er ude.

Hertha tabte senest mod Werder, og de henter ikke alverdens point, men de virker mere stabile end længe set, så jeg tror ikke nødvendigvis, at målshowet fortsætter for sydtyskerne, selvom de jo nok henter nye tre point og dermed overnatter på førstepladsen.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen til odds 1,63 – SPIL HER >>*

Werder Bremen – Schalke 1 (3-1)

De to oprykkere mødes i lørdagens sene kamp, og hvis nogen skulle have glemt det, så var det faktisk Schalke, der i sidste sæson kunne lade sig krone som vindere af 2. Bundesliga. Det har dog ikke været til at se i år, hvor De Kongeblå ligger på en sidsteplads, mens Werder Bremen ligger på en flot ottendeplads.

Så det er naturligvis også Wesers helte, der går ind til dette opgør som forholdsvis stor favorit. Thomas Reis fik ikke den ønskede start på tilværelsen i Schalke, da de senest tabte hjemme med 2-0 mod Freiburg, og jeg har også svært ved at se, hvordan det ikke skulle blive til en sejr til Werder Bremen og VM-aktuelle Füllkrug, der – naturligvis – også var manden med målet i sidste uges sene 1-0-sejr mod Hertha.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,66 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Union Berlin X (1-1)

På halv uforklarlig vis er det lykkedes Leverkusen at slutte treer i sit gruppespil, så Xabi Alonso og co. stadig har europæiske kampe at se frem til, når vinter bliver til forår. Uforklarligt, fordi de i ligaen ligger på en Relegationsplads og er meget langt fra at overbevise os om, at de er i bedring. Senest med et 2-0-nederlag ude mod Leipzig, hvor de i hvert fald ikke havde trænet dødbolde op til den kamp.

Nu kommer Bundesligaens førerhold så på besøg. Union der senest kæmpede sig tilbage fra 0-1 nede mod Gladbach og vandt dybt inde i overtiden, og som torsdag også formåede at spille sig videre fra Europa League, da de besejrede Union Saint-Gilloise med 1-0 på en tidlig scoring af Sven Michel.

De virker til stadig at have lidt tilbage i tanken, så kan de også hente point her mod et Leverkusen-hold, der spiller uden selvtillid?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,68 – SPIL HER >>*


Freiburg – FC Köln 1 (2-0)

To hold der begge var i aktion torsdag i henholdsvis Europa League og Conference League. Freiburg dog med den væsentlige forskel, at de kunne spare spillere, da de allerede havde vundet gruppen, mens Köln måtte benytte alle profilerne mod Nice. Freiburg tog endnu en sejr, mens Köln kun fik uafgjort mod Nice og derfor må forlade Conference League på en lidt skuffende tredjeplads.

En rejse til Aserbajdsjan kan dog godt i sig selv have kostet kræfter for Freiburg, men Streich har været god til at rotere sine spillere, så de har fået pauser på skift i sæsonen. Köln er bedst på hjemmebane og lever mere på energi end Freiburg, som tager sejren.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar