18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 12. runde i Bundesligaen d. 28. – 30. oktober 2022

Bo Svensson og Mainz skal på en utrolig svær opgave ude mod Bayern, men kan de sikre sig point? Det mener Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, der også har fidus til danskerklubberne Eintracht Frankfurt og Hoffenheim i 12. runde af Bundesligaen.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Werder Bremen – Hertha BSC X (1-1)

Runden indledes på Weser stadion, når Werder tager imod Hertha. Werder der senest tabte med 2-0 ude mod Freiburg, men som modsat den kamp igen forventes at kunne råde over Veljkovic, Stark og Groß.

I det opgør blev Friedl udvist allerede efter 14 minutters spil, og han sidder derfor også over her med karantæne.

Hertha vandt som ventet over Schalke i seneste runde, og lidt ubemærket har de faktisk sat i en fin stime sammen på syv kampe med blot et nederlag. Deres problem i forhold til at slippe væk fra bunden er dog, at de spiller for mange uafgjorte, og det ligner også et oplagt bud i fredagens kamp.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Bayern München – Mainz X (1-1)

Bayern var allerede videre i Champions League, men det afholdt ikke Nagelsmanns mandskab fra at tage den obligatoriske 3-0-sejr på Camp Nou mod Barcelona. Fem kampe i dødens gruppe og fem sejre.

I Bundesligaen har de også spillet glimrende på det seneste, hvor Mané er vendt tilbage i form, og hvor Gnabry har været storspillende, ligesom det har hjulpet dem at have en decideret nier med et par gode præstationer fra Choupo-Moting.

Nu gælder det Mainz, og det burde jo ligne tre nye, sikre point. Men Bo Svensson har som Mainz-træner leveret fine præstationer mod Bayern i sin tid i klubben, og Mainz er nu oppe på en femteplads efter nogle gode uger. Neuer og Sané er fortsat ude for hjemmeholdet, mens Mainz omvendt kan glæde sig over, at anfører Widmer er klar igen. Rundens langskud afprøves i München, hvor Mainz point jagtes.

Lisbergs bud: X’et til odds 6,75 – SPIL HER >>*


RB Leipzig – Bayer Leverkusen 1 (3-0)

Det var måske klubbens største sejr, da RB Leipzig tirsdag slog de forsvarende Champions League vindere med 3-2 og gav sig selv en matchbold forud for sidste rundes kamp mod Shakhtar Donetsk. I tirsdagens opgør kom Werner ind fra bænken og scorede, og han ligner også en starter her. Gode nyheder for Leipzig, men selvfølgelig knap så meget for Yussuf Poulsen.

Leverkusen var også oppe mod en Madrid-modstander, da de spillede 2-2 mod Atlético efter en dramatisk slutning med et reddet straffe efter det første slutfløjt grundet en VAR kendelse. Leverkusens to bedste præstationer i sæsonen er lidt spøjst kommet mod netop Atlético, mens det har haltet gevaldigt i stort set samtlige øvrige kampe.

Leipzig har haft en dags mere hvile, og de kommer til at angribe Leverkusen fra start. Sidst Rose spillede en hjemmekamp mod Leverkusen tabte han hele 2-5 i sin Dortmund-tid, men der var die Werkself også på et andet niveau. Denne gang er det nok snarer Leverkusen, der skal passe på ikke at få en endefuld.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,81 – SPIL HER >>*


VfL Wolfsburg – Bochum 1 (2-0)

Bochum gjorde i seneste runde, hvad meget få andre har formået indtil videre. De besejrede Union Berlin, og dermed rykkede de væk fra sidstepladsen i ligaen, der nu indtages af Schalke. Sejren var i sig selv en smule overraskende, men det var til gengæld ikke overraskende, at det skete på hjemmebane. For det er her, Bochum har hentet alle sine syv point. Som eneste hold har de endnu til gode at få point på udebane, og de har som oftest været langt fra. 

Wolfsburg ligger fortsat til i den tunge ende af tabellen, men en hjemmekamp mod Bochum skal ganske enkelt kaste tre point af sig. Særligt fordi Wimmer er tilbage for hjemmeholdet, mens gæsterne er uden Masovic.

Lisbergs bud: Wolfsburg vinder med to eller flere til odds 2,76 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


VfB Stuttgart – Augsburg 1 (2-1)

Efter to sejre blev Wimmer gjort til mere midlertidig permanent løsning, hvis sådan en term eksisterer. For assistenten har nu fået indtil vinterpausen, hvorefter Stuttgart så vil træffe en beslutning om, hvorvidt han skal fortsætte. Skal han det, skal der leveres andre præstationer, end det Stuttgart leverede ude mod Dortmund i sidste runde, hvor de var udspillet fra første minut.

Og måske er jobgaranti frem til vinter meget rart at gå ind til denne kamp med, for nederlag til Augsburg har tidligere kostet fire Stuttgart trænere jobbet siden 2013. Heriblandt Alexander Zorniger, der nu er tilbage i Tyskland og Fürth, men det er en anden historie.

Augsburg fik 3-3 mod Leipzig i sidste runde, og det havde de nok solgt kampen for inden, men oppe 3-0 med 17 minutter igen, var det naturligvis en kæmpe skuffelse. En af årsagerne til sammenbruddet var en tåbelig udvisning af Iago, der er i karantæne her, hvilket kan bane vejen for Mads Valentin Pedersen. Gikiewicz er stadig ude for gæsterne. 

Stuttgart var som nævnt elendige mod Dortmund, men spillede flot mod Bochum og Bielefeld, så de må også påtage sig favoritrollen lørdag.

Lisbergs bud: 1-tallet og BTS til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund 1 (2-1)

Det var en flot første halvleg, som Dortmund leverede mod Manchester City, hvor de var klart farligst, men i anden halvleg slap kræfterne op, og så var det ikke helt skidt at slutte med 0-0 og en videre deltagelse i Champions League. 

Den bedrift kan Frankfurt også fortsat nå, efter de onsdag besejrede Marseille med 2-1. Generelt går det godt i Frankfurt, der med sidste uges sejr, naturligvis med mål fra Lindstrøm, nu er oppe på fjerdepladsen i ligaen. Et enkelt point foran Dortmund.

Bookmakerne holder gæsterne som favorit, men jeg har svært ved at forstå hvorfor. Dortmund har det svært mod godt organiserede mandskaber, der ikke efterlader meget plads, og den beskrivelse rimer på Glasner og Frankfurt, der modsat kampen mod Marseille igen kan råde over Tuta. Hos Dortmund er det Guerreiro, der er med igen, og selvom Hazard gjorde det godt som back mod City, så glider portugiseren formentlig ind på hans plads.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Gladbach 1 (2-0)

Gladbach røg i Frankfurts kontrafælde i sidste runde, da de blev nedlagt af Lindstrøm og co., og allerede ved pausen var bagud 3-0. Dermed fortsætter die Fohlen deres slingrende kurs.

Hos Union Berlin er der også kommet lidt slinger i valsen, for selvom de fortsat topper rækken, så tabte de senest med 2-1 mod Bochum.

Gladbach har nogle problemer med Sommer ude, og Koné der er i karantæne efter at have indkasseret sit gule kort nummer fem i sæsonen, mens Hofmann og Lainer er yderst tvivlsomme med henholdsvis en skulderskade og corona.

Union var torsdag i aktion mod Braga, hvor de vandt 1-0. Den kamp har kostet kræfter, men omvendt også givet selvtillid, og Fischer har indtil videre vist, at han godt kan rotere med succes.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Schalke – Freiburg 2 (0-2)

Onsdag stod Schalke uden træner og sportsdirektør, da Rouven Schröder valgte at forlade de Kongeblå før tid. Torsdag morgen fik de så en træner på plads, da Thomas Reis endelig blev præsenteret som ny Schalke træner efter flere ugers skriverier. Det ligner et ganske fornuftigt valg, og det kan godt holde liv i Schalkes chancer for overlevelse, men giver det allerede pote i den første kamp, når Freiburg søndag kommer på besøg? Jeg tror det ikke for nu at svare på eget spørgsmål.

Freiburg rejste sig ovenpå 5-0-nederlaget mod Bayern, da de vandt 2-0 hjemme mod Bremen. En kamp hvor de dog fik gode arbejdsbetingelser med en udvisning til gæsterne, allerede inden der var spillet et kvarter. Torsdag var de i aktion i Europa League, hvor de lidt overraskende stillede tæt på stærkeste hold, selvom billetten videre allerede var sikret. Men uanset hvordan vi vender og drejer det, så er Freiburg på stort set alle parametre et bedre hold end Schalke.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,92 – SPIL HER >>*


Köln – TSG Hoffenheim 2 (0-2)

Hoffenheim tabte sidste uges topkamp til Bayern München og er nu nede på en syvendeplads, i en liga der dog er ekstremt tæt. Søndagens modstander fra Köln er således tre pladser dårligere, men har kun et enkelt point færre.

Köln var torsdag i aktion i Europa League. I hvert fald i syv minutter. For en voldsom tåge udskød først kamptidspunktet med over en time, og siden blev det så besluttet helt at opgive at spille den færdig torsdag. Gedebukkene skal derfor i aktion fredag klokken 13:00, og det er ikke just optimalt forud for deres kamp mod Hoffenheim. Så hold også øje med, hvordan de kommer ud af det opgør mod Slovacko.

Modsat kampen mod Bayern har gæsterne igen Vogt til rådighed, da han har overstået sin karantæne, mens hjemmeholdets Killian fortsat er i skammekrogen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også: