18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 12. runde i Bundesligaen d. 19. – 21. november 2021

Lægger Bayern München yderligere afstand i toppen, hvem vinder slaget om Berlin, og får vi nok en gang danskerscoringer? Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, stiller skarpt på 12. runde af den tyske Bundesliga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

FC Augsburg – Bayern München 2 (0-3)

Storsejren mod Stuttgart var tilsyneladende en enlig svale, for i hvert fald blev det mod Wolfsburg til et nyt nederlag. Det sjette i sæsonen, og dermed er Augsburg placeret på en 16. plads med blot ni point efter de første 11 runder. Det pointantal forbedres næppe mod Bayern München. Tre sejre i træk er det blevet til siden 5-0 blamagen i pokalen, og selvom præstationen ikke var overbevisende mod Freiburg i sidste rundes topkamp, så var det nok til, at de fik en sejr og rykkede fra de nærmeste forfølgere i ligaen.

Tirsdag skal de en tur til Ukraine for at møde Kiev i Champions League, men den kamp er reelt uden betydning, da Bayern med 99 procents sikkerhed tager førstepladsen i puljen, uanset hvad der sker i de resterende runder, så de kommer i stærkeste hold her, og så kan de i stedet spare lidt profiler i midtugen. Kimmich, Gnabry, Musiala og Choupo-Moting er alle tilbage efter corona-karantæne, mens Stanisic og Süle sidder ude grundet Covid-19.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – VfB Stuttgart 1 (3-1)

Landsholdspauser har traditionelt set ikke været gode for Dortmund, da flere spillere oftest er vendt tilbage skadet, men denne gang kunne det ikke have forløbet meget mere ideelt med sparede spillere. Derfor er det også et Dortmund-hold der efter store skadeskvaler så småt begynder at nærme sig idealopstillingen, ser vi bort fra holdets helt store stjerne, Erling Halland, der fortsat er ude. 

Hos Stuttgart går det også fremad, men noget mere langsomt, og der er forstat et markant fravær af flere profiler til lørdagens kamp i Dortmund, hvor der dog er begrundet håb om, at Kempf og Mavropanos er klar igen. Die Schwaben er nu oppe på fem kampe i træk uden sejr, og nederlag mod både Bielefeld og Augsburg i de seneste to kampe fortæller en historie om store spillemæssige problemer. Dortmund kommer med to nederlag i træk, men dog mod Ajax og Leipzig, og med et par profiler, heriblandt Guerreiro, tilbage i fulde omdrejninger, så skal de kunne tage en sikker sejr og sikre lidt selvtillid, inden der venter en skæbnekamp i Champions League ude mod Sporting onsdag aften.

Lisbergs bud: BTS i første halvleg til odds 4,05 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – VfL Bochum 1 (2-0)

Hvad er det helt præcist, der er sket med Leverkusen i den seneste måned godt og vel? Den 5-1-ydmygelse de fik mod Bayern hjemme ramte tilsyneladende hårdere end ventet, for siden da har de blot vundet en enkelt ud af de seneste seks kampe på tværs af alle turneringer. Nuvel, 4-0 sejren hjemme mod Betis var imponerende, men det er også eneste gang, vi har set de samme takter fra Leverkusen som tidligere på sæsonen.

I Bochum er der fornyet håb efter tre sejre i de seneste fire kampe, og oprykkerne ser ud til for alvor at have vundet fodfæste, så kan de levere endnu et stort resultat ude mod Leverkusen? De får i hvert fald en ekstra chance i kraft af, at både Schick og Alario er ude med skader, hvorfor Adli formentlig må i spil, hvis ikke danske Zidan Sertdemir skal får sin første startplads, efter han i seneste runde blev den næstyngste debutant nogensinde i Bundesligaen. Bochum mangler dog også lidt offensivt power i form af Blum og Holtmann, så jeg går med en sejr til hjemmeholdet, selvom de flotte odds på Bochum frister.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Gladbach – Greuther Fürth 1 (2-0)

Otte nederlag i træk, et enkelt point og en målscore på 8-29. Greuther Fürth er ikke bare Bundesligaens med afstand dårligste hold, der er også et godt bud på Europas, hvis vi udelukkende kigger på de største ligaer. Så hvad taler for, at de vinder ude mod Gladbach, der endnu ikke har tabt på hjemmebane?

Jeg kunne godt sidde og finde statistikker, nævne en god første halvleg mod Leipzig for en måned siden som argument for, at de kan levere en overraskelse, men intet af det betyder reelt noget, for når vi ser på øjeblikkelig form, så kan jeg ikke se noget som helst, der indikerer, at Greuther Fürth får noget med hjem fra Gladbach.

Lisbergs bud: Gladbach -1,5 (AH) til odds 1,87 – SPIL HER >>

TSG Hoffenheim – RB Leipzig 2 (2-3)

Tysklands to mest hadede klubber mødes lørdag eftermiddag, hvor hjemmeholdet med en sejr for alvor kan spille sig ind i kampen om de europæiske pladser, mens gæsterne håber at kunne tage de tre point og bygge videre på en fin stime, hvor de nu er ubesejret i de seneste fem kampe. 

Senest var de det bedste hold i opgøret mod Dortmund, som de fortjent vandt på en scoring af Yussuf Poulsen, der måtte sidde over i landskampen mod Skotland, men som forventes at starte inde i denne kamp. Hoffenheim har et par skader på nogle centrale pladser, heriblandt Baumgartner, Kaderabek og senest Robert Skov, mens Leipzig på nær Halstenberg har alle mand klar, og det kan meget vel gøre forskellen.

*Update: Yussuf Poulsen er meldt skadet de næste 3-5 uger og er ude af dette opgør.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Arminia Bielefeld – Wolfsburg 2 (0-2)

Tre kampe under Florian Kohfeldt har indtil videre givet tre sejre, så Wolfsburg er tilbage i top 4. Det er de særligt takket være Lukas Nmecha, der for alvor er ved at bide sig fast som en profil på Wolfsburg, og som i den forgangne uge kunne fejre sin landsholdsdebut for Tyskland. Defensiven er også i bedring, og det kan godt vise sig afgørende mod Bielefeld, der vejrer morgenluft efter en vigtig sejr ude mod Stuttgart i seneste runde, der gav dem kontakt med stregen. Jeg har dog endnu til gode at se noget fra Arminia, der gør, at jeg ligefrem tror, at de får point mod et velspillende Wolfsburg-hold, der dog har lidt problemer med fravær i det centrale forsvar. Lacroix er fortsat i karantæne, mens Bornauw er tvivlsom.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Hertha BSC 1 (2-1)

Rundens mest imødesete kamp, når øst møder vest i kampen om Berlin. Hertha er historisk set storebror, men det er Union, der de seneste par sæsoner har haft mest at fejre, og de går da også ind til opgøret på Stadion An Der Alten Försterei som favoritter. Hertha er i bedring og er kravlet over stregen, men det går heller ikke bedre, end at de i seneste runde indkasserede en scoring i overtiden og måtte nøjes med 1-1 mod Leverkusen hjemme. Union er pokalen fraregnet oppe på fem kampe i træk uden sejr, og de har lidt ukarakteristisk set forholdsvis skrøbelige ud bagude.

Offensivt pynter det gevaldigt, at Max Kruse meldes på vej tilbage, og mod et Hertha-hold, der har Boyata i karantæne og Darida ude med skade, så tror jeg på, at de tre point forbliver i Østberlin.

Lisbergs bud: 1 tallet til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Freiburg – Eintracht Frankfurt X (1-1)

Så gik den ikke længere. Freiburg er nu ikke længere ubesejret i ligaen, efter de tabte 2-1 ude mod Bayern München i den runde, der blev spillet inden landskampspausen. Det nederlag kommer dog ikke til at ændre det store for Freiburg, der er bevidste om, at de indtil videre har bokset over egen vægtklasse. Mod Frankfurt møder de en mere ligeværdig modstander, for mens Freiburg har været denne sæson overraskelse, så har gæsterne med Jesper Lindstrøm på holdet været årets skuffelse indtil videre. Blot to sejre er det blevet til, og mens de leverer i Europa, så kan de ikke helt finde samme takter i Bundesligaen. 

De har dog leveret nogle af deres bedste præstationer på udebane mod topholdene i denne sæson, en 2-1-sejr mod Bayern, hvis nogen skulle have glemt det, og det undrer mig lidt, at vi trods aktuel form finder så høje odds på, at Frankfurt får point med hjem fra Freiburg.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Mainz – FC Köln X (1-1)

Köln-træner Steffen Baumgart troppede til træning i sidste uge op i et lyserødt svine/enhjørningskostume i anledningen af byens karneval, og selvom det er en tradition hos gedebukkene, så er det måske alligevel et meget godt billede på, at det går godt i Domkirkebyen for tiden. To mål af en genopstanden Modeste gav point hjemme mod Union Berlin senest, og de er inden denne runde placeret på en 11. plads. Mainz er helt oppe som  nummer syv og kan endda spille sig ind i top 4, skulle alle resultaterne gå deres vej denne weekend. Efter en skidt periode har Bo Svensson igen fået styr på sit hold, og Mainz har vundet tre og spillet en uafgjort i de seneste fire kampe. Hjemme mod Köln er de favorit, men jeg har en fidus til, at gæsterne godt kan overraske.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar