18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 11. runde i Bundesligaen d. 5. – 7. november 2021

Kan ubesejrede Freiburg fortsætte stimen mod Bayern München, og hvordan ender topkampen mellem RB Leipzig og Borussia Dortmund? Nicolai Lisberg redaktør på bulibold.dk, ser nærmere på samtlige kampe i 11. runde af den tyske Bundesliga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Mainz – Gladbach X (1-1)

Die Nullfünfer lever op til tilnavnet og går ind til denne runde placeret på en aktuel femteplads, efter de i seneste runde slog Bielefeld ude. Den tredje sejr på stribe tæller vi pokalen med. Gladbach har også fundet formen med to sejre i træk, mest imponerende naturligvis 5-0 opvisningen mod Bayern i pokalen, mens det var lidt mere hakkende mod Bochum i seneste weekend.

Med Burkhardt i topform, og Niakhaté der måske kan gøre comeback, har Bo Svensson gode muligheder for at gøre sit navn endnu mere varmt, men han kommer på en svær opgave. Gladbach er lidt svære at blive kloge på og er muligvis uden Zakaria, men de har stadig spiller for spiller mere kvalitet end hjemmeholdet. Det kan gå begge veje, men uafgjort virker som det mest sandsynlige udfald.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,66 – SPIL HER >>*


Bayern München – Freiburg 1 (3-0)

At Bayern München er involveret i en kamp efter 11 runder med et ubesejret hold er ikke noget særsyn, men det plejer ikke at være modstanderen, der kan fremvise den bedrift, og da slet ikke når modstanderen er Freiburg. Men Streich har igen skabt mirakler, og nu skal de så forsøge at skabe den helt store sensation, når de møder Bayern.

Mestrene har fået vasket 5-0 pletten fra kampen mod Gladbach af sig med to gange 5-2-sejre i træk, så de er tilbage, hvis nogen skulle være i tvivl. Flere hold har begået den fejl i denne sæson at undervurdere Freiburg, og måske jeg skal beskyldes for samme, for jeg ser dem hvert fald få det ekstremt svært i München, hvor de er uden Nils Pedersen og Sallai.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen til odds 1,53 – SPIL HER >>*


Wolfsburg – Augsburg 1 (2-0)

To kampe med Kohfeldt har givet to sejre, og så er alt jo godt i Wolfsburg. Eller hvad? Jeg skal lige se dem an over længere tid, men det bør blive til alle gode gange tre, når Augsburg kommer på besøg, for selvom de senest vandt hele 4-1 mod Stuttgart, så er det ikke et hold, der fungerer. Måske fordi de fortsat er uden styrmand Uduokhai i midterforsvaret, ligesom Iago også glipper kampen.

Hos hjemmeholdet er Lacroix på ny ude med karantæne, men franskmandens fravær rammer ikke Wolfsburg ligeså hårdt som i sidste sæson, da Bornauw kan erstatte ham, og et hold der kan have spillere som Ginczek og Lukebakio på bænken har en hel del at skyde med offensivt.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*


VfB Stuttgart – Arminia Bielefeld 1 (2-1)

Nummer 13 mod nummer 17. For gæsterne handler det om, at niveauet ganske enkelt ikke er til mere, mens hjemmeholdet har været og fortsat er det, ekstremt ramt hårdt af skader. De får aldrig for alvor en rytme ind på holdet, og i sidste uge knækkede de, da de trods en 1-0-føring tabte hele 4-1 til Augsburg.

Hjemme mod Bielefeld skal de dog trods problemer kunne hente tre point. Gæsterne er fortsat uden sejr i sæsonen, og det ændres der ikke på lørdag eftermiddag. Heller ikke selvom Stuttgart mangler kontinuitet i deres spil.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,92 – SPIL HER >>*


VfL Bochum – TSG Hoffenheim 2 (1-2)

Robert Skov er så småt ved at kæmpe sig tilbage hos Hoffenheim, selvom flere tyske medier mener at vide, at danskeren igen forvises til bænken, da Raum er klar igen. Hoffenheim er et af de hold, der har potentiale til mere end en aktuel niendeplads, og mod Bochum får de formentlig lov til at kunne køre omstillinger mod et hjemmehold, der også gerne vil fremad banen. For første gang i noget der næsten minder om et år, begynder Hoeneß at have en trup til rådighed hvor de fleste profiler er skadesfri og i topform, og det skal han kunne udnytte til at hente en ny sejr mod Bochum.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*


RB Leipzig – Borussia Dortmund 1 (2-1)

Det plejer at være underholdende, når de to mandskaber tørner sammen, og hvor jeg ikke er i tvivl om, hvilken tilgang Jesse Marsch har til kampen, er jeg lidt mere i tvivl i forhold til Dortmund, der ikke rigtig har fundet sin stil endnu. BVB følte sig med rette uretfærdigt behandlet i midtugen mod Ajax, da et forkert dømt rødt kort til Hummels blev kostbart i et 3-1-nederlag. I det opgør kom Marius Wolf til skade, og dermed fortsætter lazarettet med at vokse i det vestlige Tyskland.

Hos Leipzig lysner det, og præstationen mod PSG var god, så selvom det ikke kører for dem i Bundesligaen, så har jeg hjemmeholdet som favorit. Dortmund er fortsat uden Guerreiro og Haaland, og der blev brugt mange kræfter onsdag aften. Det koster i denne rundes topkamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,09 – SPIL HER >>*


Hertha BSC – Bayer Leverkusen 2 (1-3)

Leverkusen må siges at arbejde i ekstremer, og torsdag var det ekstremt godt, da de vandt hele 4-0 mod Betis i Europa League og i teorien sikrede sig førstepladsen i den gruppe. Som så mange gange før, var det med Wirtz som taktgiver og dirigent. Nu skal de så vise stabilitet efter en svær periode i Bundesligaen, hvor det er blevet til to nederlag og en uafgjort i de seneste tre  kampe foruden et nederlag i pokalen mod Karlsruher. Jeg har svært ved at forstå, at det samme hold kan præstere så forskelligt, som det var tilfældet i hjemmekampene mod Wolfsburg og Betis, og jeg er derfor også i tvivl om, hvilken version af Leverkusen vi ser i hovedstaden søndag.

Hertha tabte senest med 2-0 mod Hoffenheim, men modsat det opgør har de igen Plattenhardt og sønnike Dardai med, mens farmand Dardai skal forsøge at ride videre på den bølge, der efterhånden er begyndt at sende små skvulp. Rammer Leverkusen niveau, vinder de, men det er en næsten djævelsk farlig kamp at vurdere.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,11 – SPIL HER >>*


FC Köln – Union Berlin 2 (0-1)

Union Berlin må erkende, at det at spille europæisk er noget andet, for mens de fortsat leverer varen i Bundesligaen, så er de på vej ud af Conference League efter et nyt nederlag til Feyenoord. I Köln drømmer de fortsat om at kunne komme med i europæisk gruppespil til den kommende sæson, og de kan faktisk komme a point med Union, skulle de sikre sig alle tre point i opgøret her. Og kan de så det?

Bookmakerne har dem som favorit, og jeg forstår godt hvorfor, men jeg synes faktisk at gæsterne har fine muligheder for at få point og måske endda alle tre. Kölns lidt mere ultimative spillestil giver plads bagude, og hvis Union får styr på defensiven, så er der muligheder i omstillingerne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,40 – SPIL HER >>*


Greuther Fürth – Eintracht Frankfurt X (1-1)

Oliver Glasner og co. fik en flot sejr ude mod Olympiakos og sikre sig videre avancement fra Europa League. Dermed kan de koncentrere sig lidt om Bundesligaen, og det er måske meget fint, for her er de aktuelt placeret på en 15. plads. Det selvom de har fået point mod Leipzig og slået Bayern på udebane. 

Af samme grund er jeg påpasselig med at tildele deres flotte præstationer i Europa for stor værdi, og jeg kan sagtens se dem komme i problemer mod Greuther Fürth. Oprykkerne er bestemt ikke godt kørende med blot et point efter ti runder, men jeg har en god fornemmelse af, at der godt kan blive ændret på det søndag.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,84 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar