18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 10. runde i Bundesligaen d. 29. – 31. oktober 2021

Kan Bayern München rejse sig ovenpå 5-0 lussingen mod Gladbach i pokalen, og får vi en dansk debutant i Bundesligaen i denne runde? Redaktør på bulibold.dk, Nicolai Lisberg, er klar med sine analyser af samtlige kampe i tiende runde af den tyske Bundesliga.

TSG Hoffenheim – Hertha BSC 1 (1-0)

Fra 5-0 til 0-4 til 5-1. Det har ikke været kedeligt at se Hoffenheim i de seneste par uger. Nederlaget var i øvrigt ude mod Bayern, så med den form de forsvarende mestre er i, skal vi måske ikke lægge alverden i det. Hoffenheim virker som et hold på vej frem, og det samme kan, lidt overraskende, faktisk siges om Hertha. Efter en skrækkelig start på sæsonen er det nu blevet til tre sejre i træk, tæller vi pokalen med. Det er som sådan ikke fordi, de imponerer mig alverden, men sejr ude mod Frankfurt og hjemme mod Gladbach fortjener respekt, og det samme gør blot et indkasseret mål i de to kampe. Det virker endelig til, at Dardai har fået noget af den struktur ind på holdet, som var kendetegnende i hans første periode i klubben. Hos Hoffenheim er det værd at holde øje med, om Robert Skov og Jacob Bruun Larsen efter gode indhop i pokalen kan spille sig ind i startopstillingen. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,73 – SPIL HER >>*


Borussia Dortmund – FC Köln 1 (2-1)

Det er lidt hakkende, men foreløbigt går det fint for Dortmund at undvære Erling Haaland, der er ude indtil december. Mod Bielefeld var de klart bedst, selvom de nok engang havde lidt problemer defensivt, mens to scoringer af Hazard i anden halvleg var nok i pokalen mod Ingolstadt. I fraværet af Haaland er det faktisk Bellingham, der næsten har taget det største offensive ansvar, og englænderen scorede et fabelagtigt mål mod Bielefeld.

Köln fik ørene i maskinen mod Hoffenheim, men de viste god moral ved at komme tilbage mod Leverkusen, selvom de var bagud 0-2. Da Baumgart var i Paderborn, chokerede han Dortmund ved at blæse dem over bord med hurtige omstillinger og kom ved den lejlighed foran 3-0, i en kamp der dog endte 3-3. Köln leverede også lidt af et chok da de i sidste sæson vandt 2-1 på udebane, og med Dortmunds offensive kvaler så vil jeg ikke udelukke, at de kan gøre det igen. Brandt begynder at nærme sig formen for Dortmund, og kan de få Hazard i gang med målscoringen, så bør hjemmeholdet alligevel have det, der skal til for at tage endnu en sejr. Maalen forventes at være blevet sin skade kvit, ligesom Kobel igen kan indtage pladsen i målet, efter han måtte lade sig udskifte mod Bielefeld.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,57 – SPIL HER >>*


Bayer Leverkusen – Wolfsburg 1 (1-0)

Der er firmafodbold lørdag eftermiddag, når Wolfsburg møder Leverkusen. Wolfsburg lagde fra land med fire sejre i de første fire kampe, og alle talte om van Bommel effekten. Fem runder senere taler ingen længere om van Bommel, for hollænderen blev nemlig fyret, og nu er det i stedet Florian Kohfeldt, der sidder bag rettet i Folkevognen. Der venter en svær opgave ude mod Leverkusen, der ligesom Bayern har revanche fra onsdagens pokalturnering, hvor de sensationelt tabte med 2-1 mod Karlsruher efter en stor fejl af Hradecky.

Ny træner kan give ny energi, men Leverkusen henter en sejr, selvom de har et par alvorlige fravær. Schick er skadet, mens Diaby har karantæne. Det kan måske betyde debut til danske Zidan Sertdemir. Hos Wolfsburg er Weghorst fortsat ude med corona.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,01 – SPIL HER >>*


Union Berlin – Bayern München 2 (1-2)

Et kollektiv blackout og det største nederlag for Bayern i dette årtusinde. Gladbach tromlede hen over et sagesløst Bayern-mandskab, der uden Nagelsmann på bænken faktisk så helt rådvilde ud i en kamp, hvor særligt Upamecano havde en svær aften. Sidst Bayern tabte en kamp var mod Frankfurt, og der kom der er trodsreaktion, da de efterfølgende satte Leverkusen til vægs med hele 5-0, så er det nu Union, der står for skud?

Berlinerne måtte lidt skuffende nøjes med det ene point ude mod Stuttgart senest, men de havde ingen problemer med at gå videre i pokalen, og de kan muligvis lugte blod mod Bayern. De har hurtige folk oppe foran til at lukrere på omstillinger, men presspillet er ikke lige så godt som Gladbachs. Så Bayern, måske/måske ikke med Nagelsmann tilbage på trænerbænken, får oprejsning. Hos Union er både Friedrich og van Drongelen ude med covid-19.

Lisbergs bud: Begge hold scorer i første halvleg til odds 3,75 – SPIL HER >>*


Freiburg – Greuther Fürth 1 (2-0)

2-0 mod Wolfsburg sendte Freiburg op på tredjepladsen i ligaen, og de er stadig ubesejret i denne sæson. Nu gælder det så det absolut dårligste hold fra Fürth, der faktisk spillede en god første halvleg mod Leipzig i seneste runde, men som så faldt sammen, som så ofte set før i denne sæson, i anden halvleg, da de indkasserede hele fire gange. Jeg mindes ikke mange gange, at Freiburg har været rundens største favorit i Bundesligaen, men det er her, vi er i denne tiende runde, og det vil da også være lidt af en sensation, hvis ikke de tager sejren på hjemmebane. De er dog ramt af, at Nils Petersen sidder ude med knæproblemer, mens Lienhart og Höfler er på vippen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,48 – SPIL HER >>*


Arminia Bielefeld – Mainz 2 (1-2)

Vi er kun lige lidt over en fjerdedel inde i denne sæson, men vinder Mainz lørdag, så tør jeg næsten godt garantere, at de ikke rykker ned. I stedet kan de muligvis kæmpe med om de europæiske pladser. Tre nederlag på stribe er nu vendt til to sejre i træk, efter de sendte netop Bielefeld ud af pokalen onsdag på en scoring af Marcus Ingvartsen i den forlængede spilletid. I det opgør var det værd at notere, at Burkhardt igen kom på tavlen, og hans tilbagekomst til holdet har løftet Mainz. Bielefeld spillede egentligt hæderligt i nederlaget mod Dortmund, men de manglede kvalitet i begge felter, og det straffer Mainz lørdag.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,09 – SPIL HER >>*


Eintracht Frankfurt – RB Leipzig X (1-1)

Yussuf Poulsen har på imponerende vis arbejdet sig tilbage i varmen hos Marsch og Leipzig. Det var ham, der fra bænken af kom ind og vendte kampen på hovedet mod Fürth i seneste runde, og han lagde også op til det afgørende mål, da de gik videre i pokalen. Danskeren er for alvor trådt i kraft som leder, og han skaber mere plads til sine holdkammerater end eksempelvis Silva.

Frankfurt, ja hvor skal vi næsten tage fat. Fra 2-1 ude mod Bayern til 1-2 til nederlag mod Hertha og og 0-2 mod Bochum. Det passer nok Glasner meget fint, at han nu møder et hold, der gerne vil være på bolden, så selvom formkurverne peger i hver sin retning, så tror jeg faktisk godt, at hjemmeholdet kan hente et point her.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,20 – SPIL HER >>*


Augsburg – Stuttgart 2 (1-3)

To hold der røg ud af pokalen i midtugen, og to hold der kæmper med formen i Bundesligaen. Augsburg dog mere end Stuttgart, og spørgsmålet er, om ikke der trykkes på knappen, skulle Weinzierl igen tabte med sit hold.
Hos Stuttgart kom Wahid Faghir på tavlen i seneste runde, da han sikrede 1-1 mod Union, men de seneste meldinger går på, at han igen er på bænken søndag. To hold med hver deres problemer i en kamp, der kan gå begge veje, men hvor jeg alligevel har mest fidus til Stuttgart, der kan straffe et Augsburg-hold, der har store problemer i defensiven

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*


Gladbach – Bochum 1 (3-1)

5-0 mod de tyske rekordmestre. Gladbachs spillere og fans oplevede den noget nær perfekte aften onsdag, da et af de stolteste kapitel blev skrevet i klubbens ellers glorværdige historie. De var bedst fra start til slut i det opgør, hvor Embolo var involveret i alle fem scoringer. Det blev en kamp på deres præmisser, og det skal det også blive mod Bochum, men kan vi så forvente en ny gallaforestilling?

Det bliver et helt andet opgør, hvor der ikke bliver lige så meget plads i bagrummet at true gæsterne på, men de bør til gengæld kunne udnytte, at Bochum var ude i 120 minutters fodbold og straffe mod Augsburg i pokalen, og selvom det endte med sejr til Ruhr-klubben, så blev der brugt mange kræfter, og det kan godt blive udslagsgivende til denne kamp.

Lisbergs bud: Gladbach fører ved pausen til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv første kommentar

Skriv et svar