18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 10. runde i Bundesligaen d. 14. – 16. oktober 2022

Bundesligaens fire tophold mødes på kryds og tværs i denne runde, hvor søndag bliver en stor dag med Union Berlin mod Borussia Dortmund og Bayern München mod Freiburg. Lørdag skal Leverkusen rejse sig efter skuffelsen i Champions League, når de møder Eintracht Frankfurt ude. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med sin dom over tiende runde i Bundesligaen.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Schalke – Hoffenheim 2 (0-3)

Breitenreiter møder sin tidligere klub, hvor han stod i spidsen i en enkelt sæson fra 2015/16 uden den store succes. Succes er der heller ikke meget af i år for Schalke, der efter sejren i derbyet mod Bochum nu har tabt tre i træk. Senest med klare 4-0 mod Leverkusen, hvor organisationen i defensiven var svær at få øje på. 

Den tyske presse skriver, at Kramer uanset resultatet fredag er færdig i klubben, og at det bliver den tidligere Bochum-træer Thomas Reis, der overtager. Ikke ligefrem den mest befordrende situation for Kramer at arbejde ud fra fredag.

Hoffenheim skuffede senest ved at tabe 2-1 til Werder, men de skabte faktisk fint med chancer, og det kommer de også til at gøre her. Skov blev udskiftet i sidste runde, men han burde ikke være i fare for at misse kampen. Flotte odds på en sejr til gæsterne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen X (2-2)

Fra himmel til helvede. Måske lidt hårdt sat op, men den flotte debut for Xabi Alonsos mandskab mod Schalke i sidste weekend blev ødelagt med et nederlag hjemme mod Porto, der i bund og grund sender dem ud af Champions League.

Nu gælder det så en anden Champions League modstander, der fortsat lever i turneringen, men som for første gang i et år tabte en udekamp i Europa, da Tottenham vandt 3-2 i en yderst underholdende affære.

Eintracht Frankfurt har Kolo Muani tilbage efter endt karantæne, og han kan godt blive en mundfuld for Leverkusens defensiv, der i forvejen har det hårdt. Positiv for de Werkself er det dog, at de har Andrich og Frimpong tilbage i forhold til kampen mod Porto, hvor de sad ude med karantæne. Jeg har svært ved at udpege en vinder, i hvad der godt kan blive en målrig affære.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*


Wolfsburg – Gladbach X (1-1)

Die Fohlen fik en overbevisende 5-2-sejr i derbyet mod Köln, men den var også overbevisende, fordi de spillede store dele af det opgør i overtal efter en udvisningen til gæsternes Kainz.

Wolfsburg fik i deres udekamp mod Augsburg kun 1-1, men de spillede faktisk fint og skabte mere offensivt, end hvad vi ellers har set dem gøre i denne sæson.

Til kampen her kan Nmecha måske glide ind i startopstillingen, mens venstre back Paulo Otavio er tvivlsom med et trælår. Hos gæsterne er der tvivl om Kramer, der har lidt småskavanker.

Et meget lige opgør, der kan gå begge veje, men som meget vel kunne ende med en pointdeling.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*


VfB Stuttgart – VfL Bochum 1 (2-1)

Der findes næppe smukke trænerfyringer, men den måde Pellegrino Matarazzo blev afskediget på i Stuttgart i denne uge var om ikke andet fyldt med gensidig respekt for et godt samarbejde, der nu bare ikke længere var frugtbart.

Die Schwaben er efter nederlaget mod Union under stregen, så noget måtte ske.

Den nye træner må til dette opgør se bort fra Guirassy og Karazor, der begge er i karantæne. Hos Bochum har de også for nyligt skiftet træner, og efter en skidt start med klare 0-4 mod Leipzig fik Letsch og hans tropper i sidste runde en 3-0-sejr mod Frankfurt efter en flot anden halvleg. Jeg vil dog være påpasselig med at tale om vendepunkt udelukkende af den grund. Hjemmeholdet er favorit, og dehar den midlertidige træner Wimmer på bænken, inden man formentlig offentliggører en mere permanent løsning i den kommende uge.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Werder Bremen – Mainz X (2-2)

Det går godt i Bremen. Så godt, at der lige nu tales om, at Niclas Füllkrug, Bremens og Bundesligaens topscorer, der aldrig har spillet en landskamp, skal med til VM. Hansi Flick er ikke afvisende, og det alene siger en del om hans form. I sidste runde blev han matchvinder med en scoring på straffe, da Werder ude vandt med 2-1 mod Hoffenheim i slutningen af kampen.

Det bragte dem op på en femteplads i ligaen, og lørdag får de så besøg af Mainz, der inden denne runde ligger 12’er. I sidste runde spillede Bo Svensson og co. 1-1 mod RB Leipzig takket være en scoring fra Marcus Ingvartsen, og de bør have fine muligheder for også at få point her. Werder kan godt lide at lukrere på omstillinger, men mod Mainz skal de forsøge at skabe kampene. Og så har Mainz modsat sidste sæson været ganske godt kørende på udebane.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål til odds 1,68 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – Hertha 1 (3-0)

Marco Roses mandskab fik en yderst vigtig sejr mod Celtic, der gør, at de stadig lever i Champions League, hvor de skal kæmpe med Shakhtar Donetsk om andenpladsen. I det opgør var det igen Blawich, der vogtede buret efter Gulcasis alvorlige skade for godt en uge siden.

Hos Hertha er det som bekendt Oliver Christensen, der er nummer 1 i hovedstaden, men den danske målmand spillede en uheldig rolle, da Hertha smed en 2-1-føring i sidste runde mod Freiburg. Gribben er dog fortsat så populær, at han alligevel blev hyldet af Herthas fans efter kampen.

12 gange har de to mandskaber mødtes i Bundesligaen, og hele ti af disse opgør er endt med sejr til tyrene fra Leipzig, og det gør det også lørdag aften. Kanga og Selke har døjet med sygdom i midtugen og er tvivlsomme til kampen for Hertha.

Lisbergs bud: RB Leipzig -1 (EH) til odds 2,06 – SPIL HER >>*

FC Köln – Augsburg 1 (2-0)

Det blev et dyrt rødt kort, som Kainz indkasserede i derbyet mod Gladbach. 1-1 stod der, da han fik marchordre efter 45 minutter, og så tabte Köln 5-2. Torsdag blev ondt værre, da de for en anden gang på en uge tabte i Europa League med 2-0 mod mod Partizan. Alligevel bør de have gode chancer for at hente en sejr søndag.

For Augsburg bliver godt nok ved med at overraske, særligt på udebane, men de er til denne kamp uden både Bauer og Gouweleeuw, ligesom Gikiewicz er yderst tvivlsom. Polakken har været sit holds med afstand bedste spiller i de første ni runder og velsagtens Bundesligaens bedste målmand. Uden ham er Augsburg endnu mere ordinære, end tilfældet er nu.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Borussia Dortmund X (1-1)

Skal man forstå Dortmund, skal man bare se på deres to seneste kampe. 2-2 opgøret mod Bayern og 1-1 mod Sevilla. Den første var god. Indstillingen var god, spillet flød i perioder, og de skabte en del chancer.

Mod Sevilla var de dårlige på bolden, sårbare defensivt og skabte ikke alverden. Terzic har knækket koden i de opgør, hvor Dortmund er underdogs, som vi også så det tidligere på sæsonen mod Manchester City og ude mod Sevilla for halvanden uge siden, men når de skal dominere kampe, kommer de til kort. En målscore på plus 1 i ligaen fortæller også en historie om et hold, der ikke har et klar offensivt udtryk.

Det kan godt give problemer mod topholdet fra Union. De var torsdag i aktion hjemme mod Malmø, hvor de sikrede sig endnu en sejr på en sen scoring af Knoche. To dages mindre hvile kan måske betyde træthed, men de skal nok kunne sætte sig op til søndag, når Dortmund kommer på besøg. En intens Ogg hårdtspillet kamp, hvor jeg faktisk, modsat bookmakerne, har hjemmeholdet som svag favorit.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*


Bayern München – Freiburg 1 (3-0)

Billederne af Oliver Kahn, der på de fine pladser i Dortmund var ved at rive sine gyldne lokker af i ren og skær frustration over, at Bayern smed en 2-0-føring i sidste sekund, var et godt billede på sydtyskernes problemer. De er stadig sårbare defensivt. Onsdag slog de sikkert Plzen med 4-2 ude i Champions League, men ikke uden at indkassere to i anden halvleg.

I det opgør stod Ulreich på kassen, fordi Neuer har problemer med den ene skulder, og han er også tvivlsom til denne kamp, hvor Bayern med sikkerhed må undvære Coman, der blev udvist i den hektiske slutfase mod Dortmund. Til gengæld kan både De Ligt og Davies være tilbage.

Freiburg fik blot 2-2 mod Hertha i sidste runde, men torsdag blev det tilen ny flot sejr i Europa League mod Nantes. Den fjerde i træk, og dermed er Freiburg allerede sikret videre deltagelse fra gruppen. Streich har næsten ikke roteret i denne sæson, og det koster i et hårdt kampprogram. Også selvom Musiala måske glipper kampen med corona. Yderligere tests skal ske lørdag.

Lisbergs bud: Bayern -1 (EH) til odds 1,67 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar