18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1. runde i Bundesligaen d. 5. – 7. august 2022

Endlich wieder Bundesliga! Den bedste tyske fodboldrække er tilbage og det med en første runde, der vel aldrig er set bedre med Bayern mod Frankfurt, Union mod Hertha og Dortmund mod Leverkusen. Nicolai Lisberg, redaktør på bulibold.dk, er klar med sin gennemgang af samtlige ni kampe fra 1. runde.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Eintracht Frankfurt – Bayern München 1 (2-1)

Sikke da en kamp at åbne med. De forsvarende mestre mod Europa League vinderne. Sadio Mané mod Jesper Lindstrøm. Begge kom i øvrigt på tavlen i weekenden. Mané med sin første scoring siden skiftet fra Liverpool, da Bayern vandt den tyske Supercup efter en 5-3-sejr mod Leipzig. En helt igennem fantastisk første halvleg, hvor de var deres modstander overlegen, og hvor al snak om Lewandowski for en stund forstummede.

Frankfurt fik også en fin optakt til sæsonen, da de med Mario Götze som man of the Match vandt med 4-0 i første runde af pokalen. Frankfurt har ofte voldt Bayern problemer foran eget publikum, og jeg synes, at bookmakerne undervurderer dem en smule her. Bayern er dog skræmmende rent offensivt, hvor der var stor kvalitet i det de foretog sig mod Leipzig, men det var også et forsvar, der fortsat viste lidt børnefejl. Gæsterne er favorit, men de må undvære Coman og Goretzka, ligesom Neuer er tvivlsom grundet et maveonde. Vi lægger fra land med en artig overraskelse.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 6,36 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Hertha BSC 1 (2-0)

Som om første runde i sig selv ikke var vild nok, så skulle vi da også lige have presset et Berlin-derby ind i programmet. Hertha reddede som bekendt livet efter nogle dramatiske kampe mod HSV, men hvis man troede, det gav ro i den blå-hvide del af hovedstaden tog man fejl. For lørdag røg de ud til Braunschweig i pokalen. 

Så går det bedre hos Union, der gik videre, og som går ind til et Berlin-derby og en Bundesligasæson som det største, eller i hvert fald bedste, hold i Berlin. En skade til nyindkøbet Siebatcheu var en ærgerlig udgang på pokalkampen, men han meldes klar igen, og jeg tror derfor, at de foran et fyldt Stadion An Der Alten Försterei nok skal tage en sejr mod lillebror Hertha.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*


Gladbach – Hoffenheim X (2-2)

En kamp mellem to hold, der begge havde et forfærdeligt forår og af samme grund sluttede uden for de europæiske pladser. Derfor er det også to hold med nye trænere på bænken. Daniel Farke hos die Fohlen og André Breitenreiter hos gæsterne. Som nævnt i den store Bundesliga sæsonoptakt, har jeg mest fidus til Hoffenheim, der har et hold, der bør kunne spille sig i top 6, mens jeg er spændt på, om Farke kan få Gladbachs profiler til at fungere. 

Modsat pokalen kan Gladbach igen råde over Sommer, mens nyindkøbet Kabak muligvis afløser en skadet Hübner hos gæsterne. Jeg har meget svært ved at udpege en favorit her, så jeg går med en velbetalt pointdeling.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,95 – SPIL HER >>*


Wolfsburg – Werder Bremen 1 (3-1)

Jeg har store forventninger til Wolfsburg i denne sæson, efter Kovac har sat sig bag rattet hos Folkevognen. Og skal de leve op til dem, så skal det ret beset give tre point i premieren mod Werder Bremen. Wesers helte er tilbage i Bundesligaen, og målet for dem hedder overlevelse. De har lavet et par ganske fine handler med nogle velkendte navne, men jeg er i tvivl om, hvorvidt deres insisteren på at spille offensiv fodbold også er gangbar i Bundesligaen.

En snu Kovac skal nok få sat sit hold godt op, så de tre point bliver i Wolfsburg. Og det er der i øvrigt rigtig flotte odds på. Det ligner lidt rundens fidus.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,88 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


VfL Bochum – Mainz X (1-1)

Bare rolig. Jeg kommer ikke til at bruge begreber som skæbnekamp eller seks point kamp i første spillerunde, men lad mig alligevel forsigtigt konstatere, at det her måske er det opgør i runden, hvor der er mest på spil. Jeg har Bochum som favorit til at tage en billet ned, så skal de modbevise mig, så er det i sådanne kampe, at de skal hente point.

Mainz har skiftet gevaldigt ud i forsvaret, men de har fået et løft på de to backs og længere fremme på banen. I første kamp her må de dog undvære Da Costa, da han er ude med en skade. Bo Svensson skal nok få sat skik på sit nye hold, men et uafgjort i første kamp er ikke helt skidt for begge mandskabers vedkommende.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Augsburg – Freiburg 2 (1-2)

Christian Streichs hold var en af de helt store historier i sidste sæson, og nu fremstår truppen ligefrem forstærket, så kan de igen levere en overraskelse? Jeg tror det ikke, men de kan godt levere en sejr ude mod Augsburg, som jeg spår til at gå en svær sæson i møde. Hjemmeholdet har mistet et par profiler, og det er en klub, hvor der har været en del ballade de seneste par år, og som på mange måder virker til at være gået i stå.

Til dette opgør er de også ramt af den del skader, og det skal Freiburg kunne udnytte til at lægge godt fra land med en sejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,17 – SPIL HER >>*

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen 1 (3-2)

BVB har ikke just gode minder med premierekampe hjemme mod Leverkusen, da det både i 2010 og 2014 endte med et nederlag. Sidst de to mødtes her på banen, blev de deciderede ydmyget af en forrygende Florian Wirtz, men den unge tysker er fortsat ude med en korsbåndsskade, og måske det var en af årsagerne til, at Leverkusen noget overraskende røg ud af pokalen mod Elversberg i sidste weekend.

Dortmund gik omvendt videre efter 3-0 mod 1860 München i en meget lovende indsats. Eneste malurt i bægeret var dog, at Süle måtte udgå med en skade, hvilket holder ham ude af kampen her, ligesom Haller som bekendt er ude i længere tid. 

Der plejer at være mål, masser af mål, når de to mødes, og det bliver en hæsblæsende kamp med to hold, der gerne vil frem ad banen. Lad ikke Leverkusens pokal blamage skræmme alt for meget, for det kan sagtens blive en tæt, og naturligvis målrig, affære.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,07 – SPIL HER >>*

VfB Stuttgart – RB Leipzig  2 (1-3)

Østtyskerne var spillet ud ad brættet i første halvleg mod Bayern, og det kan man jo vælge at se som glasset halvt tomt, eller man kan se det som halvt fyldt, at de i anden halvleg kom flot tilbage og skabte flere gode tilbud mod mestrene. Måske det bare opsummerer meget godt, hvad det er for et hold, vi har med at gøre. Kvalitet foran, men med problemer bagude. Siden kampen mod Bayern har de dog styrket defensiven med købet af Raum, og han skal nok blive et hit hos Tedescos tropper. Måske særligt i det offensiven.

Stuttgart kommer ganske givet til at kæmpe om at undgå nedrykning i år, og jeg ser dem ikke have de store chancer i den første kamp her, hvor de kommer til at efterlade plads bagude til Leipzigs omstillinger. Leipzig der i øvrigt er uden Yussuf Poulsen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,82 – SPIL HER >>*

FC Köln – Schalke 2 (0-1)

Vi lukker runden med et lokalopgør, når Köln tager imod Schalke. De Kongeblå er tilbage i Bundesligaen efter et års ufrivillig pause, og de er måske et af de største spørgsmål, før sæsonen begynder. Truppen er ikke videre profilrig, men den virker om ikke andet mere homogen, end vi tidligere har set, og det skal nok være sammenholdet, der trækker Schalke til point, for Frank Kramer på bænken gør det umiddelbart ikke.

Köln kommer til at spille sit tempofußball og forsøger at sætte Schalke under pres, men jeg tror faktisk godt, de kan få det svært mod gæsternes defensiv, der er blevet forstærket med Schwolow i buret i løbet af sommeren. Jeg går med en mindre overraskelse her, og så står det vel næsten skrevet, at Terodde bliver matchwinner mod sin gamle klub? Det kræver selvfølgelig, at han spiller, men lige nu forventer de tyske medier, at han når at blive klar. Hold dog øje med nyt i løbet af weekenden.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 4,46 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar