18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tip til Schalke – Hertha Berlin d. 12. maj 2021

Allerede nedrykkede Schalke tager hjemme imod bundholdet Hertha Berlin, der kæmper en kamp for overlevelse. Nicolai Lisberg, redaktør hos bulibold.dk, har her taget et kig på den udsatte kamp i Tyskland bedste række.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg


Schalke – Hertha BSC 2 (0-1)

Foran 2-0 ved pausen. Kunne man virkelig foranlediges til at tro, at Schalke efter nedrykningen var blevet en realitet nu pludselig spillede frit og dermed også bedre? Nej! For føringen ved pausen var ingenlunde fortjent, og det blev også udstillet i anden halvleg, hvor Hoffenheim nettede fire gange på 16 minutter, og så blev 0-2 til 4-2.

Schalke er ikke i bedring, men det er Hertha til gengæld. Der skulle måske heller ikke så meget til, men de er nu ubesejret i seks kampe i træk, og selvom fire af disse kampe er endt med et X, så peger pilen opad. 0-0 mod Bielefeld var ikke nogen stor præstation, men det var et point til samlingen og anden gang i træk, at de holdt nullet. En sejr onsdag garanterer næsten en ny sæson i ligaen, da Herthas målscore er blandt de bedste af bundholdende, og det skal de alt andet lige kunne sikre mod Schalke, selvom det vil være meget typisk Hertha at dumme sig i denne slags kampe. Hjemmeholdet kan igen råde over Sané og Thiaw, men til gengæld er Uth nu ude med karantæne. Hos gæsterne er der også skadeskvaler, da Cunha, Lukebakio, Guendouzi, Plattenhardt og Mittelstädt alle forventes ude, mens Khedira måske kan nå at blive klar. Hertha scorer ikke alverdens mål og mangler et par offensive profiler, så nogen målfest har vi næppe i vente, selvom det er Schalke, der står på den anden banehalvdel.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!.

Skriv et svar