18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tip til Mainz – Hertha Berlin d. 3. maj

Der var ingen Bundesliga denne weekend, men hvis man savner den tyske liga, så kan man mandag nyde et udsat opgør mellem Bo Svenssons Mainz og Hertha Berlin.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Mainz – Hertha BSC 1 (2-1)

Hvis vi leger med ideen om en Bo Svensson-Tabel, altså en tabel fra det øjeblik Bo Svensson overtog jobbet i Mainz, så ville hans mandskab faktisk være på sjettepladsen og være en seriøs bejler til Champions League pladserne. Det er voldsomt imponerende, som han har forvandlet et hold, der virkede døde, begravet og kort fortalt i komplet opløsning til et af forårets bedste og mest seværdige hold.

2-1-sejren mod Bayern München i seneste runde var lyset på en efterhånden stor kage, og hvis Svensson får lyst til at puste det lys ud mandag, så må ønsket være en sejr, der næsten med garanti vil sikre en historisk overlevelse.

Den sejr skal komme mod Hertha BSC, der for et par uger tilbage blev sendt i kollektiv coronakarantæne og derfor først nu er vendt tilbage til træningen igen, hvorfor det også er lidt usikkert, hvor de står henne rent fysisk.

Hvad der til gengæld ikke er tvivl om er, at Hertha er i stor krise, og de er uden sejr på udebane i de seneste ti kampe, og selvom de har tre kampe i hånden i forhold til rivalerne, så var det selvsagt ikke en plads under stregen i maj måned, som Hertha havde regnet med forud sæsonen. Men spillet er og har ikke være til mere, og mod et topmotiveret og selvtillidsfyldt Mainz-mandskab, der næsten kan se overlevelsen forude, så ligner det den sjette sejr i de seneste syv kampe for Bo Svensson.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!.

Skriv et svar