18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tip til Hertha BSC – Freiburg d. 6. maj

Hertha Berlin og Freiburg spillede ikke i den 30. runde af Bundesligaen, men skal nu i kamp torsdag aften efter de har overstået deres coronakarantæne.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Hertha BSC – Freiburg X (1-1)

Efter to ugers isolation og coronakarantæne var Hertha mandag endelig tilbage på en fodboldbane igen, og her leverede de en overraskende god indsats, da de fik 1-1 ude mod formstærke Mainz. En kamp der kunne være gået begge veje, men hvor det ikke havde været ufortjent, havde Hertha taget alle tre point i slutfasen, hvor de ikke virkede synderligt påvirkede af to ugers isolation.

Nu venter så den anden kamp inden for kort tid, ligesom de allerede søndag skal i aktion igen, og spørgsmålet er selvfølgelig, om Dardai vælger at rotere en del af sine spillere for at have friske kræfter til et hårdt kampprogram, hvor de stort set møder alle bundhold.

Mod Mainz var Boyata med for første gang i 2021, da han fik de sidste 30 minutter, og til denne kamp mod Freiburg kan Dardai formentlig også råde over Lukebakio, Plattenhardt og Löwen.

Hos gæsterne er Santamaria med igen efter endt karantæne, men tager vi den næsten obligatoriske sejr mod Schalke ud af ligningen, så har Freiburg ikke just imponeret i de seneste par runder, og de er ligaens femte dårligste udehold i sæsonen. Med Leipzigs og Dortmunds plads i pokalen, er det nu bekræftet, at syvendepladsen giver europæisk adgang, og derfor skal gæsterne i teorien jagte en sejr ude mod Hertha, der dog også helst gerne skal have tre point, men vigtigst for begge mandskaber er det alligevel ikke at tabe.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!.

Skriv et svar