18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holstein Kiel – FC Köln: Odds og optakt den 29. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Det var intenst og spændende, mere end det var decideret velspillet, da FC Köln og Holstein Kiel i onsdags spillede 1. akt af deres Relegationsspiel om den 18. og sidste plads i næste sæsons Bundesliga. Selv om kölnerne havde hjemmebane, var det gæsterne fra Holstein Kiel, der løb med sejren, og lørdag kan Holstein Kiel så gøre arbejdet færdigt på hjemmebane og sikre sig oprykning til Bundesligaen for første gang nogensinde. Har FC Köln mon noget at slå tilbage med? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Köln – Holstein Kiel. Der er kampstart lørdag d. 29. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på ZDF eller på Viaplay. 

GÅ TILHolstein Kiel – FC Köln: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Holstein Stadion, Kiel
Vejret: 19°, let vind og solskin

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 09:55.


Optakt til Holstein Kiel – FC Köln: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis Holstein Kiel var skuffede og udmattede efter corona-karantæne og en direkte oprykningsplads, der glippede, så skjulte de det godt, da de i onsdags tog til RheinEnergieStadion i Köln og vandt 1-0. Der blev gået til makronerne, og allerede i kampens begyndelse måtte hjemmeholdets Marius Wolf i græsset med en ordentlig omgang blodtud. Der blev givet og taget af fuld kraft hele kampen igennem. 

Det enlige mål stod Holstein Kiel for via en af de der indskiftninger, der bare sidder lige i skabet. Simon Lorenz kom ind for gæsterne, da uret stod på 59 minutter, og før det nåede at skifte til 60, havde han med hovedet sendt bolden i nettet til det, der viste sig at være kampens eneste scoring. Både FC Köln og Holstein Kiel havde forsøg på stængerne, men det endte altså 1-0, og nu er Holstein Kiel utroligt tæt på at skabe en historisk bedrift og sikre klubben oprykning til Bundesligaen for første gang. Det kan endda blive med et dansk islæt, for venstrebacken Johannes van den Bergh indkasserede et gult kort, der betyder, han har karantæne i returkampen, og med mindre træner Ole Werner vil ændre på opstillingen og spille med tre centrale i forsvaret, bør det give plads til Mikkel Kirkeskov. 

FC Köln kom ellers med medvind til det første opgør. En sen scoring af Sebastiaan Barnouw mod Schalke på sidste spilledag forandrede en direkte nedrykning til to ekstra muligheder for overlevelse. Men det var ikke nogen god begyndelse på dobbeltopgøret, som FC Köln fik på hjemmebane. Men hvor de endte Bundesligasæsonen som rækkens tredjeringeste hjemmehold, sluttede de trods alt som nummer 10, hvis vi kun kigger på udekampe. Så der er håb endnu for træner Friedhelm Funkel og hans tropper. Et enkelt mål sender opgøret i forlængelse, og kan FC Köln svinge sig op til to scoringer, ser det endnu lysere ud for dem, fordi Holstein Kiel så skal score to gange for at sikre oprykningen. 

Der er mange muligheder for at justere på startopstillingen for FC Köln, og mest oplagt er det at bringe svenske Sebastian Andersson i spil. Det tillader slovakiske Ondrej Duda at komme tilbage i smørhullet i en 10’er-rolle, og han lignede i det første opgør en spiller, der ville have godt af en smule mere plads og lidt mere tid på bolden. Måske skal anfører Jonas Hector også lidt længere tilbage på banen og skabe ro og stabilitet i maskinrummet. I hvert fald skal FC Köln på et eller andet tidspunkt satse, for de skal score for at holde liv i håbet om at beholde deres plads i Bundesligaen.  

Holstein Kiel:

  • Stefan Thesker (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Johannes van den Bergh (Back, Fast) – Karantæne
  • Ahmet Arslan (Midtbane, Reserve) – Skadet

FC Köln:

  • Elvis Rexhbecaj (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Holstein Kiel forventet startopstilling: Gelios; Neumann, Wahl, Komenda, Kirkeskov; Mühling, Meffert, Lee; Bartels, Porath; Serra.

FC Köln forventet startopstilling: Horn; Schmitz, Bornauw, Czichos, Katterbach; Skhiri, Hector; Jacobs, Duda, Wolf; Andersson.


Odds på Holstein Kiel – FC Köln

Trods sejr til Holstein Kiel i første kamp er det FC Köln, der er favorit hos bookmakerne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Sejr i kamp 1 sender Holstein Kiel i Bundesligaen

Vi begynder med tallene fra ligaafslutningen for de to hold. Holstein Kiels seneste seks hjemmekampe i 2. Bundesliga har i alt budt på 18 scoringer og altså et snit på 3 mål pr. kamp.. Det er blevet til fem sejre og et enkelt nederlag, og i to af de seks kampe har begge hold været på tavlen. 

FC Köln har i deres afsluttende seks udekampe i Bundesligaen været en del af i alt 18 mål. Altså samme snit som Holstein Kiel på 3 scoringer pr. kamp. Halvdelen af de seks kampe har givet mål af begge hold. Det totale målsnit for de to hold før onsdagens kamp var på henholdsvis 2,7 og 2,76 mål pr. kamp, og dermed temmeligt over den ene scoring der faldt i onsdagens duel.

Historisk har der været få mål i Relegationsspiel og endda også i returkampene. De seneste seks returkampe er der faldet ni mål, som svarer til 1,5 mål i snit, og ser vi på alle returmøderne siden Relegationsspiel blev genindført i 2009, er der faldet 24 mål i 12 kampe. Syv af de 12 opgør endte med en sejrherre i første møde, og alle syv gange er sejrherren fra første møde endt med at vinde samlet også. Det lover godt for Holstein Kiel, og det fører direkte til anbefalingen, som er, at Holstein Kiel ikke taber denne kamp. Altså en 1X-gardering. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,75
Holstein Kiel 1X
Besøg Unibet *


Holstein Kiel – FC Köln: Statistik, topscorer og H2H

  • Holstein Kiel sluttede sæsonen som nummer 3 i 2. Bundesligaen. De fik 62 point i 34 kampe. 

  • Tallene for hjemmeholdet er 18-8-8 og 57:35.

  • Det blev til en 16. plads i Bundesligaen for FC Köln med 33 point efter 34 runder. 

  • FC Kölns statistik for den regulære sæson er 8-9-17 og 34:60. 

  • Hos Holstein Kiel er Janni-Luca Serra med 13 træffere flittigste målskytte. 

  • Ivrigste mand ved måltruget hos FC Köln er Ondrej Duda med 7 mål. 


Expected Goals: Holstein Kiel – FC Köln – de seneste tre kampe

Holstein KielResultatxGFC KölnResultatxG
FC Köln – Holstein Kiel(0-1)0,75 – 0,81FC Köln – Holstein Kiel(0-1)0,75 – 0,81
Holstein Kiel – Darmstadt(2-3)1,74 – 2,24FC Köln – Schalke 04(1-0)3,16 – 0,68
Karlsruher SC – Holstein Kiel(3-2)1,62 – 1,73Hertha Berlin – FC Köln(0-0)0,09 – 1,25
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar