18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hoffenheim – Hertha Berlin: Odds og optakt den 29. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Fredag aften er der bold på programmet fra midten af Bundesligaen når Hoffenheim med Jacob Bruun Larsen på holdkortet tager imod Hertha Berlin. Kun 1 point adskiller de to hold på 11. og 10.pladsen. Det bliver helt sikkert en tæt affære! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hoffenheim – Hertha Berlin. Der er kampstart fredag den 29. oktober 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Hoffenheim – Hertha Berlin: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: PreZero Arena
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til Hoffenheim – Hertha Berlin: Skader, karantæner og startopstillinger

Hoffenheim med Jacob Bruun Larsen og Robert Skov i truppen tager fredag aften imod hovedstadsklubben fra Hertha Berlin. De to klubber frister en tilværelse i midten af Bundesligaen, hvor de indtager henholdsvis 11. og 10. pladsen. Placeringer, der stemmer meget godt overens med holdenes niveau, for hverken Hoffenheim eller Hertha Berlin har formentlig hvad der skal til for at spille med i subtoppen, men de bør samtidig være for gode til at blive involveret i nedrykningskampen.

Bruun Larsen har gjort et fint comeback i Bundesligaen efter hans lejeophold hos Anderlecht i sidste sæson. Den danske kantspiller er pt. delt topscorer for hjemmeholdet, som vil håbe på, at kunne bygge videre på den fine hjemmebaneform, der har kastet tre sejre af sig i de seneste tre kampe hjemme på PreZero Arena. 5-0 sejr over Köln, 3-1 sejr over Wolfsburg og 5-0 over Holstein-Kiel i DFB Pokalen er virkelig flotte resultater, desværre er udebanestatistikken ikke lige så god. Det går nemlig lidt op og ned for Hoffenheim indtil videre i sæsonen, sejr i den ene weekend bliver som oftest vekslet til nederlag i næste. Værterne har endnu ikke vundet to kampe i streg, og så er det altså svært at stile meget højere i tabellen. I sidste weekend blev det til et forventeligt 4-0 nederlag til Bayern München, mens der blev tanket selvtillid tirsdag aften med sejren over Holstein-Kiel.

Hovedstadsklubben Hertha Berlin har i modsætning til Hoffenheim formået at sætte en lille stime af brugbare resultater sammen. I de to seneste Bundesliga-kampe er det blevet til snævre sejre over Frankfurt og Gladbach, mens det tirsdag aften blev til tre på stribe med sejren over Regionalliga-mandskabet fra Preussen Münster. En fornuftig stime af resultater var lige hvad de havde brug for hos Hertha Berlin, for sæsonen var ikke ligefrem startet ud som en drøm. Sæsonens første syv kampe bød nemlig på hele fem nederlag, blandt andet et ydmygende et af slagsen da de tabte med helt 6-0 til RB Leipzig. Selvom gæsterne huserede i bunden af rækken i sidste sæson, så er der forventningerne til hovedstadsklubben rimelig store, i hvert fald internt, og derfor var Pal Dardais’ trænersædet allerede blevet lidt varmt. Krisesnakken bør dog være forstummet for en stund efter tre sejre på stribe.

Hoffenheim:

  • Pavel Kaderábek (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Marco John (Angreb, Reserve) – Skadet

Hertha Berlin:

  • Lukas Klunter (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Jordan Torunarigha (Forsvar, Reserve) – Skadet

Hoffenheim forventet startopstilling: Baumann; Posch, Grillitsch, Richards; Akpoguma, Samassekou, Geiger, Raum; Bebou, Bruun Larsen; Kramaric

Hertha Berlin forventet startopstilling: Schwolow; Stark, Boyata, Mittelstadt; Darida, Boateng, Serdar, Tousart, Plattenhardt; Jovetic, Piatek


Odds på Hoffenheim – Hertha Berlin

Bookmakerne har Hoffenheim som favoritter i hjemmekampen mod Hertha Berlin.

Odds-forslag: Endnu en målrig affære mellem Hoffenheim og Hertha Berlin

Det ligner umiddelbart to jævnbyrdige mandskaber, som indtager græstæppet på ProZero Arena fredag aften. Kun 1 point adskiller Hoffenheim og Hertha Berlin i midten af rækken, og fælles for begge har været de svingende præstationer og resultater. Værterne har vist sig flot frem i de seneste hjemmekampe, hvor det er blevet til sejre på stribe. Men Hertha Berlin har vundet de to seneste kampe i ligaen, og ligner umiddelbart et hold, som er i fremgang.

Både Hoffenheim og Hertha har et højt målsnit i deres kampe i denne sæson, i begge mandskabers ni kampe er der faldet 32 scoringer indtil videre. Her skal selvfølgelig medregnes et par øretæver mod et par af ligaens tophold, men det ændrer ikke på, at der sagtens kunne komme gang i den her. Otte af Hoffenheims kampe i denne sæson er gået over mållinjen 3.5, mens ni ud af ti af Herthas kampe er gået over 2.5. Ingen af holdene stiller sig formentlig tilfredse med et X her, formen ser efterhånden bedre og bedre ud i begge lejre, og så både Hoffenheim og Hertha bør gå efter fuldt udbytte her. De seneste fire indbyrdes opgør er alle gået over denne linje. Der skal nok komme godt med mål her!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,68
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Hoffenheim – Hertha Berlin: Statistik, topscorer og H2H

  • Hoffenheim er nummer 11 i Bundesligaen med 11 point i ni kampe. Statistikken er på 3-2-4 og målscoren 17:15.

  • Hertha Berlin er lige over på 10.pladsen med 12 point, en statistik på 4-0-5 og målscoren 11:21.

  • Baumgartner og Jacoc Bruun Larsen deler topscorerværdigheden for Hoffenheim med tre mål hver.

  • Suat Serdar og Ekkelenkamp er de mest scorende for Hertha med to mål hver.

  • Hoffenheim vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson.


Expected Goals: Hoffenheim vs. Hertha Berlin de seneste tre kampe:

HoffenheimResultatxGHertha BerlinResultatxG
Bayern München – Hoffenheim(4-0) 2,72 – 0,78Hertha BSC – Borussia M’gladbach(1-0) 0,55 – 0,78
Hoffenheim – Köln(5-0) 2,32 – 0,98Frankfurt – Hertha BSC(1-2) 1,8 – 2,09
Stuttgart – Hoffenheim(3-1)1,04 – 0,96Hertha BSC – Freiburg(1-2)1,05 – 1,38
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar