18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hertha Berlin – VfL Bochum: Odds og optakt den 4. februar 2022

Frederik Björkan er blandt de nye hos Hertha Berlin i januars transfervindue. (Foto: Bildbyrån)

Det er ikke helt en bundkamp endnu, men der er altså bare tre og fem point ned til de grimme pladser, når Hertha Berlin og VfL Bochum genåbner Bundesligaen efter en kort landskampspause. Hertha Berlin er på hjemmebane, men det har indtil videre i 2022 givet dem tre nederlag og 10 indkasserede scoringer på Olympiastadion. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hertha Berlin – VfL Bochum. Der er kampstart fredag d. 4. februar 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Hertha Berlin – VfL Bochum: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion:  Olympiastadion, Berlin
Vejret:  7° og frisk vind med risiko for regn


Optakt til Hertha Berlin – VfL Bochum: Skader, karantæner og startopstillinger

Da transfervinduet lukkede, meddelte berlinernes sportsdirektør Arne Friedrich, at han stopper i klubben til sommer. Det kan han vel også gøre med god ro i sindet, for det er et fornuftigt transfervindue, han netop har gennemført sammen med Fredi Bobic, der er øverste chef for handlerne. Ind er kommet Kempf fra VfB Stuttgart og Björkan fra Bodo Glimt til at styrke defensiven. I front har de hentet sydkoreanske Dong-Jun hos Ulsan, og så er der kommet et talent i form af bare 19-årige Nsona, der er hentet i franske Caen fra Ligue 2. 

Med Boyata ude til denne kamp kan der hurtigt blive brug for Kempf i midterforsvaret, og måske får han endda selskab af Björkan, som ellers er venstre back. I front kan der måske også blive plads til Dong-Jun Lee, der nåede 14 scoringer i 49 optrædender i K-League. Med bare tre point ned til de rigtig ubehagelige pladser skal Hertha Berlin i hvert fald ramme en noget bedre form end januar, der bød på tre nederlag på hjemmebane.

Gæsterne fra VfL Bochum gjorde det hæderligt i januar, hvor det blev til en sejr, en uafgjort og et nederlag, mens de slog FSV Mainz 05 i DFB Pokal og derfor spiller kvartfinale i begyndelsen af marts, hvor de får besøg af SC Freiburg. Alt i alt ser tilværelsen ikke så skidt ud for oprykkerne.

Måske er det også derfor, de har brugt transfervinduet på at rense ud i truppen og sende tre spillere væk, mens de blot har hentet Jürgen Locadia i engelske Brighton and Hove Albion, hvor den 28-årige hollandske angriber ikke har fået mange muligheder for Premier League-bold. Gæsternes hidtil eneste fravær til denne kamp er angrebsreserven Simon Zoller. 

Hertha Berlin:

  • Rune Jarstein (Mål, Fast) – Skadet
  • Dedryck Boyata (Forsvar, Fast) – Skadet

VfL Bochum:

  • Simon Zoller (Angreb, Reserve) – Skadet

Hertha Berlin forventet startopstilling: Schwolow; Gechter, Kempf, Björkan; Pekarik, Tousart, Darida, Serdar, Mittelstädt; Belfodil, Dong-Jun.

VfL Bochum forventet startopstilling: Riemann; Stafylidis, Bella-Kotchap, Leitsch, Soares; Löwen, Losilla, Rexhbecaj; Pantovic, Locadia, Holtmann.


Odds på Hertha Berlin – VfL Bochum

Oddsene peger på hjemmeholdet som kampens favorit.


Odds-forslag: Olympiastadion kræver hjemmesejr

En helt atypisk 0:0-kamp ude mod VfL Wolfsburg er eneste plet på et ellers målrigt kampprogram for Hertha Berlin på det seneste. Fem af deres seks seneste kampe har budt på mindst fire scoringer. Og da de har Bundesligaens næstringeste forsvar, er det desværre for dem oftest modstanderne, der høvler flest mål i rusen. Det er blot blevet til en sejr i de seneste seks kampe, og her skal vi jo altså have det ydmygende nederlag i pokalen mod rivalerne fra Union Berlin med i regnskabet. 

VfL Bochum er ikke godt kørende på fremmed græs, hvor de i sæsonens 10 ligakampe indtil nu har indkasseret otte nederlag. De har dog vundet de to øvrige kampe mod Greuter Fürth og FC Augsburg. De har heller ikke specielt stor glæde ved den indbyrdes statistik mod fredagens hjemmehold, når de mødes i Berlin. De seneste 12 møder på Olympiastadion er endt med syv sejre til berlinerne og fem uafgjorte. Fire af de seneste fem er endt med hjemmesejr på præcis 2:0, mens VfL Bochum ikke har scoret i Berlin siden 2006 – dog kun seks møder men alligevel. 

Omvendt kommer gæsterne med nydelige fem scoringer i deres to seneste kampe, mens Hertha Berlin altså i deres tre hjemmekampe i januar bød publikum på i alt 14 scoringer. Måske er der målkalas i udsigt, og mon ikke hjemmeholdet hungrer efter at være dem, der leverer størstedelen foran egne fans? Anbefalingen går i hvert fald med hjemmesejren baseret på de indbyrdes møder og et stærkt transfervindue af værterne. Hertha Berlin snupper sæsonens femte hjemmesejr mod en af deres favoritmodstandere. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,25
Hertha Berlin
Gå til Marathonbet *


Hertha Berlin – VfL Bochum: Statistik, topscorer og H2H

  • Hertha Berlin er lige nu på Bundesligaen 13. plads med 22 point for 20 runder. 

  • Hertha Berlins statistik er 6-4-10 med scoren 22:42. 

  • Gæsterne fra VfL Bochum indtager tabellens 11. plads med 24 point efter 20 kampe. 

  • Tallene for VfL Bochum siger 7-3-10, mens deres måltotal er 19:29.

  • Hos Hertha Berlin deler Stevan Jovetic og Marco Richter æren som topscorere med 5 træffere hver. 

  • Sebastian Polter er med 6 scoringer VfL Bochums ivrigste målskytte.


Expected Goals: Hertha Berlin vs. VfL Bochum – de seneste tre kampe

Hertha BerlinResultatxGVfL BochumResultatxG
Hertha Berlin – Bayern München (1-4) 0,93 – 2,77VfL Bochum – FC Köln (2-2) 2,11 – 0,99 
Hertha Berlin – Union Berlin (2-3) 2,66 – 1,14VfL Bochum – FSV Mainz 05(3-1) 2,47 – 0,95 
VfL Wolfsburg – Hertha Berlin (0-0) 1,10 – 0,24FSV Mainz 05 – VfL Bochum (1-0) 2,24 – 1,76 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Hertha Berlin – VfL Bochum?

Hertha Berlin – VfL Bochum spilles fredag den 4. februar 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Hertha Berlin – VfL Bochum?

Hertha Berlin – VfL Bochum spilles på Olympiastadion i Berlin i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar