18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hertha Berlin – Borussia M’Gladbach: Odds og optakt den 23. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Det er to midterhold, der mødes på Olympiastadion i Berlin lørdag aften, når værterne fra Hertha Berlin tager mod Borussia M’Gladbach. Begge hold har hentet tre sejre i sæsonens første otte opgør, og bare to point skiller dem før denne kamp i gæsternes favør på henholdsvis 13. og 10 .pladsen i tabellen. Sidste sæson delte de 2:2 på græsset i Berlin. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hertha Berlin – Borussia M’Gladbach. Der er kampstart lørdag d. 23. oktober 2021 kl. Viaplay. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Hertha Berlin – Borussia M’Gladbach: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Olympiastadion, Berlin
Vejret: 12° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Hertha Berlin – Borussia M’Gladbach: Skader, karantæner og startopstillinger

De vil så gerne. De vil så meget. Hertha Berlin er den tyske hovedstads storklub, og der er potentiale til en hel masse. Men det kniber en hel del at forløse det store potentiale. For nogen kan det ses som en accept af middelmådighed, at klubben har hentet Pal Dardai til trænerposten igen, men uden ham blev det til bundplaceringer og nedrykningskamp, så selv om klubben i 2019 afløste ham på trænerposten, fordi de var ‘trætte af midterplaceringer’, har de formentlig nu erkendt, at midterplaceringer er bedre end bundplaceringer, og måske er materialet i virkeligheden ikke til så meget mere. 

Og så alligevel. Den belgiske landsholdsspiller Boyata i midterforsvaret er stærk. Suat Serdar på midten er fremtidens mand i hovedstaden. Og Piatek i front er bedre, end de fleste mandskaber kan håbe på. Samtidig er der massivt kultpotentiale hos berlinerne med for eksempel Bundesligaens navnemæssigt bedst klingende venstreside i form af Plattenhardt og Mittelstädt. 

Aktuelt spiller Hertha Berlin 2. violin i byen efter opkomlingene fra Union Berlin, men opbakningen er større, stadion er større, og potentialet er større. Det skal nok komme på et tidspunkt for Hertha Berlin, som i bare tre af de seneste 13 sæsoner i Bundesligaen er sluttet på en 1-cifret placering – bedst med fjerdepladsen i 2009 og værst med de to ophold i den næstbedste række i 2011 og 2013. Det skal nok komme. Det bliver nok bare ikke lige med det samme. 

Borussia M’Gladbach håber også på bedre tider. Og det gik sådan set fint under den foregående træner Marco Rose, men da han meldte sin afgang, stoppede mandskabet med at spille, og så mistede de al kontakt til de europæiske pladser, så den nye træner Adi Hütter kan i denne sæson fokusere al holdets energi på igen at kravle mod toppen af Bundesligaen. 

Det går sådan meh, som de unge ville sige. En foreløbig 10. plads og bare tre sejre. Holdets potentiale kan måske læses i, at syv af holdets 11 point er hentet i opgør med Bayern München, Borussia Dortmund og VfL Wolfsburg. Måske ville Borussia M’Gladbach have gjort sig godt i Champions League trods alt.  Gæsterne er ramt på skadeslisten, hvor de mangler Doucouré i midterforsvaret og de to backs Bensebaini og Lainer er formentlig også ude, mens de længere fremme mangler Kramer og Thuram. 

Hertha Berlin:

 • Rune Jarstein (Mål, Fast) – Skadet
 • Marton Dardai (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Linus Gechter (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jordan Torunarigha (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Lukas Klunter (Back, Reserve) – Skadet
 • Deyovaisio Zeefulk (Back, Fast) – Skadet

Borussia M’Gladbach:

 • Mamadou Doucouré (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ramy Bensebaini (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Stefan Lainer (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Christoph Kramer (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Marcus Thuram (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Hertha Berlin forventet startopstilling: Schwolow; Pekarik, Boyata, Stark, Plattenhardt; Ascacibar, Serdar; Richter, Darida, Mittelstadt; Piatek.

Borussia M’Gladbach forventet startopstilling: Sommer; Ginter, Elvedi, Beyer; Scally, Zakaria, Kone, Netz; Hofmann, Stindl; Embolo.


Odds på Hertha Berlin – Borussia M’Gladbach

Bookmakerne tror, det bliver gæsterne, der løber med pointene i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Ha – Ho- He – Tore für Gladbach und Hertha BSC

Der er møde på midten, og der er bedring på vej både hos værterne fra Hertha Berlin og gæsterne fra Borussia M’Gladbach. Hjemmeholdet åbnede sæsonen med tre nederlag, men siden er det blevet til tre sejre i de følgende fem kampe, og dermed er nu kravlet fri af de alvorligt tunge pladser i bunden. Der falder næsten fire mål i deres kampe, og af dem står de altså selv for 1,25 per kamp. 

Gæsterne er også ved at komme sig efter en skidt begyndelse på sæsonen, og efter et point i deres første tre kampe har de hentet 10 point i de seneste fem. Af deres fire udekampe har de indtil videre dog kun hentet én sejr. 21 mål i alt i deres otte kampe betyder et snit på lidt mere end 2,5 mål per kampe, og med 10:11 i samlet målscore står de for omkring halvdelen af de scoringer. 

Tre af de seneste fire indbyrdes møder har haft begge hold på tavlen – og i øvrigt seks af de seneste otte. Hertha Berlin har set begge hold på tavlen i fire af deres seneste fem kampe, mens Borussia M’Gladbach har været involveret i kampe med mål fra begge sider i deres seneste to opgør. Anbefalingen læner sig op af endnu en omgang med mål fra begge mandskaber. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,67
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Hertha Berlin – Borussia M’Gladbach: Statistik, topscorer og H2H

 • Hertha Berlin er på 13. pladsen i Bundesligaen med 9 point efter de første 8 runder. 

 • Hertha Berlins statistik siger 3-0-5 og scoren 10:21.

 • Gæsterne fra Borussia M’Gladbach er på en noget skuffende 10. plads med 11 point efter deres 8 kampe.

 • Tallene for Borussia M’Gladbach har maget sig, så det hedder 3-2-3, og deres målforskel er 10:11.

 • Hos hjemmeholdet Hertha Berlin deler Jürgen Ekkelenkamp og Suat Serdar topscorerpladsen med hver 2 mål.

 • Borussia M’Gladbachs topscorer har nettet 3 gange, og den flittige målscorer er Jonas Hofmann.


Expected Goals: Hertha Berlin vs. Borussia M’Gladbach de seneste tre kampe:

Hertha BerlinResultatxGBorussia M’GladbachResultatxG
Eintracht Frankfurt – Hertha Berlin(1-2)1,80 – 1,96Borussia M’Gladbach – VfB Stuttgart(1-1)2,13 – 0,45 
Hertha Berlin – Freiburg(1-2)1,05 – 1,38VfL Wolfsburg – Borussia M’Gladbach(1-3)0,96 – 3,06 
RB Leipzig – Hertha Berlin(6-0)2,81 – 0,40 Borussia M’Gladbach – Borussia Dortmund(1-0)0,75 – 0,63 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar