18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hertha Berlin – Bayern München: Odds og optakt den 23. januar 2022

Robert Lewandowski scorede tre gange, da Bayern München bankede FC Köln 4:0. (Foto: Bildbyrån)

Hertha Berlin er kommet noget tøvende fra start i 2022, mens Bayern München tilsyneladende hurtigt fandt tilbage på sporet efter deres traditionelle nederlag til Borussia M’Gladbach. I sidste runde bankede sydtyskerne velkørende FC Köln med hele 4:0 på udebane. Mon ikke der er nervøse trækninger hos flere af Hertha Berlin-spillerne forud for dette opgør? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hertha Berlin – Bayern München. Der er kampstart søndag d. 23. januar 2022 kl. 17:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Hertha Berlin – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Olympiastadion, Berlin
Vejret: 6° og svag vind


Optakt til Hertha Berlin – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Tayfun Korkut har overtaget trænerposten i Hertha Berlin, men de er stadig ikke rigtigt kommet i omdrejninger. En placering som nummer 14 i skrivende stund kan blive endnu værre i løbet af lørdagen, og de har blot tre point ned til nedrykningszonen. Det kan blive alt for sitrende spændende for hovedstads-mandskabet. 

De lukkede ellers 2021 med to hjemmesejre over først Arminia Bielefeld og siden Borussia Dortmund, men da de vendte tilbage fra julepause blev de klædt af hjemme på Olympiastadion, da FC Köln snuppede en 3:1-sejr. Og tre mål strøg også i kassen, da de i midtugen røg ud af DFB Pokal mod lokalrivalerne fra Union Berlin, som vandt 3:2. Til opgøret her må Hertha Berlin undvære keeper Rune Jarstein, mens den nytilkomne back Bjørkan stadig plejer eftervirkningerne af en corona-infektion. 

Der var ikke mange eftervirkninger at spore hos Bayern München hos den flok, der vendte retur efter corona til kampen mod FC Köln sidste weekend. 0:4 stod der på tavlen, da kampen var slut, og tre af scoringerne var signeret topscorer Lewandowski. Business as usual. 

Bayern München har med nederlaget til Borussia M’Gladbach i første kamp efter julepausen tilladt Borussia Dortmund at komme inden for seks points afstand af førstepladsen, men sådan rigtigt spændende er det ikke endnu. Der skal flere pointtab til hos det suveræne tophold. Rekordmestrene må stadig undvære Sarr og Chopo-Moting, der er til Afrika Cup, mens Alphonse Davies og Leon Goretzka er meldt skadede til opgøret. 

Hertha Berlin:

  • Rune Jarstein (Mål, Fast) – Skadet
  • Fredrik Bjørkan (Back, Fast/Reserve) – COVID-19

Bayern München:

  • Bouna Sarr (Back, Reserve) – Afrika Cup
  • Alphonse Davies (Back, Fast) – Skadet
  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Eric-Maxim Choupo-Moting (Angreb, Reserve) – Afrika Cup

Hertha Berlin forventet startopstilling: Schwolow; Klünter, Stark, Boyata, Mittelstädt; Ascacibar, Darida; Serdar, Richter; Belfodil, Maolida.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, Süle, Hernandez; Kimmich, Tolisso; Gnabry, Müller, Sané; Lewandowski.


Odds på Hertha Berlin – Bayern München

Kigger vi på kampens odds, viser det sig, at gæsterne er endog meget klare favoritter. 


Odds-forslag: Bayern bider hårdt, når tingene ser værst ud

Det er jo ikke en decideret krisesituation at gå ind til runden med seks points forspring, men nederlaget mod Borussia M’Gladbach åbnede alligevel for en flig af en mistanke om, at der kunne være sprækker i panseret hos de solide sydtyskere. Det dementerede de så på det kraftigste mod FC Köln senest, og hvis de er tilbage på normal styrke, kan det blive 90 meget lange minutter for værterne. 

Hertha Berlin har i de første to hjemmekampe i 2022 lukket tre mål ind begge gange, og i udekampen mod bovlamme VfL Wolfsburg var de utroligt heldige, at værterne ikke udnyttede mange chancer, de tilspillede sig. Summa summarum er, at berlinerne er i elendig form. Det er aldrig en god indgang til et møde med topholdet. Ydermere har Bayern München haft fri siden sidste weekend, mens Hertha Berlin spillede en opslidende pokalkamp onsdag.

Derfor tror anbefalingen også, at det bliver en ganske overbevisende sejr til gæsterne. De beviste i Kön, at deres topniveau nu ligger og lurer lige under overfladen, og deres topniveau bliver en helt urimeligt gevaldig mundfuld for Hertha Berlin, der har lukket 13 mål ind i deres seneste fem kampe. Bayern München har omvendt vundet deres seneste fire udekampe og scoret 14 mål. Vi går med udesejr på mindst tre overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,55
Bayern München -2,5
Gå til Unibet *


Hertha Berlin – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

  • Hertha Berlin er på tabellens 13. plads med 22 point efter 19 kampe. 

  • Hertha Berlins statistik er 6-4-9, mens deres måltotal siger 21:38.

  • Gæsterne fra Bayern München topper Bundesligaen med 46 point for 19 kampe. 

  • Tallene for Bayern München lyder på 15-1-3 og scoren 61:18.

  • Marco Richter og Stevan Jovetic deler pladsen som Hertha Berlin-topscorer med hver 5 pletskud. 

  • Hos Bayern München er polske Robert Lewandowski naturligvis flittigste målskytte med foreløbig 23 sæsonscoringer.


Expected Goals: Hertha Berlin vs. Bayern München – de seneste tre kampe

Hertha BerlinResultatxGBayern MünchenResultatxG
Hertha Berlin – Union Berlin(2-3) 2,66 – 1,14 FC Köln – Bayern München(0-4) 1,51 – 2,15 
VfL Wolfsburg – Hertha Berlin(0-0) 1,10 – 0,24 Bayern München – Borussia M’Gladbach(1-2)2,03 – 1,11 
Hertha Berlin – FC Köln(1-3) 1,05 – 2,52Bayern München – VfL Wolfsburg (4-0) 4,10 – 0,47
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Hertha Berlin – Bayern München?

Hertha Berlin – Bayern München spilles søndag den 23. januar 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Hertha Berlin – Bayern München?

Hertha Berlin – Bayern München spilles på Olympiastadion i Berlin i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar