18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hertha Berlin – 1. FC Köln: Odds og optakt den 9. januar 2022

Hertha Berlin bankede Borussia Dortmund i sidste kamp før julepausen. Kan de gøre det samme med 1. FC Köln? (Foto: Bildbyrån)

Søndag eftermiddag er der duel i Berlin, når rundens eneste kamp med tilskuere på lægterne finder sted på Olympiastadion, hvor Hertha Berlin tager mod 1. FC Köln. Værterne er som sædvanligt en stor rodebutik, mens gæsterne er i gang med en imponerende sæson, hvor de stadig kan tillade sig at række ud efter de europæiske pladser. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hertha Berlin – 1. FC Köln. Der er kampstart søndag d. 9. januar 2022 kl. 15:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Hertha Berlin – 1. FC Köln: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Olympiastadion, Berlin
Vejret: 4° og svag til let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Hertha Berlin
FC Köln
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. januar 2022 15:34.


Optakt til Hertha Berlin – 1. FC Köln: Skader, karantæner og startopstillinger

Hertha Berlin har igen skiftet træner. Nu er det Tayfun Korkut, der står i spidsen for berlinerne, og med syv point i de første fire kampe er han kommet hæderligt fra start. De sluttede efteråret med en herlig 3:2-sejr mod Borussia Dortmund, og de nærmer sig nu tabellens øverste halvdel. Men der er også stadig bare fire point til VfB Stuttgart på nedrykningsplads. 

Hertha Berlin er temmelig hårdt ramt af corona, hvor de har meldt Boyata, Gechter, Björkan og Zeefuik ude i defensiven. Særligt Boyata og Zeefuik som faste startere er et tab. Så mangler de også de to faste på midten, Tousart og Ascacibar, mens det som altid er et spørgsmål, om Jovetic spiller. Hertha Berlin har ikke tabt de seneste fem hjemmekampe i Bundesligaen, og den statistik vil de gøre klogt i at udbygge, men senere i januar venter hjemmekamp i DFB Pokal mod rivalerne fra Union Berlin, og så kommer Bayern München også på besøg. 

1. FC Köln får allerede i næste runde besøg af Bayern Müncnen, men måske har kölnerne fået sig et nyt supervåben. I deres to sidste kampe før julepausen scorede Anthony Modeste nemlig i kampens allersidste minutter, så de først sikrede 3:2-sejr i VfL Wolfsburg og derefter 1:0 hjemme mod VfB Stuttgart. Vupti! Fire point ekstra på to scoringer af angriberen. Det er en fin egenskab, og de skal jo åbenbart bare formå at holde kampen lige til afslutningen, så skal Modeste nok tippe det i deres favør. 

Ej, mon dog han fortsætter med det, men kölnerne kan nu godt tillade sig at håbe, deres flotte sæson fortsætter. De åbnede tilbage i august med hjemme at besejre Hertha Berlin 3:1, og de er til dato noteret for bare fire nederlag i ligaen: Ude mod Bayern München, Borussia Dortmund og TSG 1899 Hoffenheim og så hjemme mod FC Augsburg. Det er såmænd mere end godkendt for kölnerne, der er blevet nummer 14 og 16 i de to seneste sæsoner, men nu ser ud til at være på vej mod en placering i tabellens bedste halvdel.

Hertha Berlin:

 • Rune Jarstein (Mål, Fast) – Skadet
 • Dedryck Boyata (Forsvar, Fast) – COVID-19
 • Linus Gechter (Forsvar, Reserve) – COVID-19
 • Fredrik Björkan (Back, Reserve) – COVID-19
 • Deyovaiso Zeefuik (Back, Fast) – COVID-19
 • Lucas Tousart (Midtbane, Fast) – COVID-19
 • Santiago Ascacibar (Midtbane, Fast) – COVID-19
 • Stevan Jovetic (Angreb, Fast) – Tvivlsom

1. FC Köln:

 • Ellyes Skhiri (Midtbane, Fast) – Afrika Cup
 • Kingsley Schindler (Kant, Fast/Reserve) – COVID-19
 • Sebastian Andersson (Angreb, Fast) – COVID-19

Hertha Berlin forventet startopstilling: Schwolow; Pekarik, Stark, Torunarigha, Mittelstädt; Darida, Serdar; Richter, Ekkelenkamp; Belfodil, Maolida.

1. FC Köln forventet startopstilling: Schwäbe; Schmitz, Kilian, Hübers, Hector; Özcan; Ljubicic, Kainz; Duda; Uth, Modeste.


Odds på Hertha Berlin – 1. FC Köln

Ifølge bookmakernes odds bliver det en meget lige kamp, men skal de pege på en vinder, er det gæsterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. januar 2022 15:34.


Odds-forslag: Åben slagudveksling på Olympiastadion

De indbyrdes resultater er der ikke meget mønster i. 1. FC Köln vandt sæsonens første møde 3:1, mens de i sidste sæson delte 0:0 i begge opgør. Sæsonen før det vandt Hertha Berlin hele 4:0 i Köln, men senere i sæsonen tog kölnerne hævn i Berlin og vandt 5:0. Så der er både målfattige opgør og målrige opgør. 

De to hold har været involveret i ganske mange mål i sæsonen indtil nu. Hertha Berlin har godt nok selv kun scoret 20 gange i 17 forsøg, men så er forsvaret tilsvarende gavmildt, så deres 17 kampe har budt på i alt 55 scoringer, hvilket er et snit på 3,2 mål per kampe. 1. FC Kölns kampe har budt på ét mål færre, 54 styk, men det er stadig et snit på 3,17 mål per kamp.

Og med fire scoringer i sæsonens første møde, og med tanke på de mange og særligt de mange defensive fravær hos værterne ligner det en kamp med gang i måltavlen. Anbefalingen vælger i hvert fald her at gå med minimum tre scoringer søndag i Berlin.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,78
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Hertha Berlin – 1. FC Köln: Statistik, topscorer og H2H

 • Hertha Berlin er aktuelt på 11. pladsen i Bundesligaen med 21 point efter 17 runder. 

 • Tallene for Hertha Berlin siger 6-3-8, mens deres måldifference er på 20:35.

 • 1. FC Köln er på en mere end godkendt 8. plads med 25 point efter 17 kampe.

 • 1. FC Kölns statistik lyder indtil videre på 6-7-4 og 27:27.

 • Marco Richter og Stevan Jovetic deler positionen som Hertha Berlins topscorere med hver 5 pletskud. 

 • Hos gæsterne fra 1. FC Köln er det Anthony Modeste, som har scoret mest med 11 træffere.


Expected Goals: Hertha Berlin vs. 1. FC Köln – de seneste tre kampe

Hertha BerlinResultatxG1. FC KölnResultatxG
Hertha Berlin – Borussia Dortmund(3-2)1,61 – 0,831. FC Köln – VfB Stuttgart(1-0)1,01 – 0,34 
FSV Mainz 05 – Hertha Berlin(4-0)1,57 – 0,66VfL Wolfsburg – 1. FC Köln(2-3)3,03 – 3,43 
Hertha Berlin – Arminia Bielefeld(2-0)2,61 – 0,751. FC Köln – FC Augsburg (0-2)1,57 – 1,26
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Hertha Berlin – 1. FC Köln?

Hertha Berlin – 1. FC Köln spilles søndag den 9. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Hertha Berlin – 1. FC Köln?

Hertha Berlin – 1. FC Köln spilles på Olympiastadion i Berlin i Tyskland.

Skriv et svar