18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FSV Mainz 05 – Borussia M’Gladbach: Odds og optakt den 5. november 2021

Foto: Bildbyrån

FSV Mainz 05 er på femtepladsen i Bundesligaen og er en del af det store felt lige efter topholdene. Det er Borussia M’Gladbach sådan set også, for selv om de er på 10. pladsen, er der bare to point mellem holdene i tabellen. De tørner sammen fredag aften på Mewa Arena i Mainz. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FSV Mainz 05 – Borussia M’Gladbach. Der er kampstart fredag d. 5. november 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


FSV Mainz 05 – Borussia M’Gladbach: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Mewa Arena, Mainz
Vejret: 5° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 16:34.

Optakt til FSV Mainz 05 – Borussia M’Gladbach: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var et lille mirakel, at FSV Mainz 05 fik reddet sig i sidste sæsons Bundesliga, og deres danske træner Bo Svensson fik med raketfart vist, at han har lovende evner på trænerbænken. Og holdet har fortsat de fine takter i denne sæson, hvor de altså indtil videre er på femtepladsen. De har godt nok tabt fire af deres 10 kampe, men de har omvendt også vundet fem af dem. 

Tilbage i februar rendte mainzerne med en 2:1-sejr på Borussia Park, og det var deres første sejr i 10 indbyrdes møder med Borussia M’Gladbach, der havde vundet syv af de foregående ni, mens de to øvrige altså var endt uafgjort. Men Mirakel-Bo ‘schaffte auch das’ og førte altså holdet til den første sejr mod Borussia M’Gladbach siden januar 2016. Holdet har i deres seneste to kampe slået Arminia Bielefeld. Først i DFB Pokal og i sidste weekend i Bundesligaen. I pokalen har FSV Mainz 05 trukket VfL Bochum i ottendedelsfinalerne til januar. 

VfL Bochum slog Borussia M’Gladbach i seneste runde med knebne 2:1, og det var en lidt spag opfølger på deres pokalkamp, hvor de bankede Bayern München med hele 5:0. Men det blev til en sejr trods alt, og efter bare en sejr i sæsonens første fem ligakampe, har de nu hentet tre i de næste fem og er altså kravlet op midt i tabellen. Med fine udsigter til at komme højere op, fordi der altså aktuelt er bare to point op til FSV Mainz 05 på femtepladsen. 

Til januar venter Hannover 96 i DFB Pokal, og med mindre Die Fohlen løber ind i megakriser, vil de være ganske klare favoritter mod 2. Bundesligamandskabet. Helt så klare favoritter er de ikke i dette opgør trods deres stærke indbyrdes statistik. De mangler formentlig både Doucouré, Beyer og Jantschke i defensiven – helt faste er ingen af dem dog – og både backen Lainer og midtbanemanden Kramer er også meldt ude. Alligevel kan gæsterne vel stadig ride de sidste dampe af eufori efter 5:0 over Bayern München, selv om opgøret mod VfL Bochum var et lynhurtigt og iskoldt wakeup-call, at der altså ikke er mange lette kampe i Bundesligaen. 

FSV Mainz 05:

 • Jeremiah St. Juste (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Borussia M’Gladbach:

 • Mamadou Doucouré (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jordan Beyer Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Tony Jantschke (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Stefan Lainer (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Christoph Kramer (Midtbane, Fast) – Skadet

FSV Mainz 05 forventet startopstilling: Zentner; Nemeth, Bell, Hack; Widmer, Kohr, Caricol; Lee, Boetius; Onisiwo, Burkardt.

Borussia M’Gladbach forventet startopstilling: Sommer; Scally, Ginter, Elvedi, Bensebaini; Zakaria, Kone; Hofmann, Stindl, Plea; Embolo.


Odds på FSV Mainz 05 – Borussia M’Gladbach

Oddsene peger på, at vi kan forvente en helt lige forestilling i Mainz.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag:  Skrøbelige defensiver varsler mål

FSV Mainz 05 åbnede sæsonen med seks Bundesligakampe, hvor kun et hold var på tavlen, og hvor der i alt blev scoret ni mål. De næste fire kampe i ligaen er der i alt faldet 15 mål, og begge hold har været på tavlen alle fire gange. Og holdets to pokalkampe i efteråret har også budt på mål til begge sider. Der er åbnet en smule for løjerne i FSV Mainz 05.

Det må man da så sandelig sige, der også er for Borussia M’Gladbach. 5:0 over Bayern München kommer til at runge lige så højt og længe over klubben som for eksempel OBs 2:0 i Madrid i 1994. De har i seks af deres 10 ligakampe haft begge hold på tavlen, og i deres kampe i sæsonen indtil nu er der i alt faldet 25 mål eller 2,5 i snit. 

Anbefalingen tror egentlig mest på værterne her, men det bliver altså et bud på, at begge hold kommer på tavlen. Som det er sket i hjemmeholdets seneste fem kampe, og som det er sket i tre af gæsternes seneste fem kampe, og som i øvrigt også har været tilfældet i de to holds seneste fire indbyrdes møder. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,65
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


FSV Mainz 05 – Borussia M’Gladbach: Statistik, topscorer og H2H

 • FSV Mainz 05 indtager en aktuel 5. plads i Bundesligaen med 16 point efter de første 10 runder. 

 • FSV Mainz 05s statistik siger 5-1-4 og 14:10.

 • Borussia M’Gladbach er på 10. pladsen med 14 point efter 10 kampe. 

 • Tallene for Borussia M’Gladbach er 4-2-4, og deres målscore lyder på 12:13.

 • Jonathan Burkardt er topscorer hos FSV Mainz 05 med foreløbig 5 sæsonmål.

 • Borussia M’Gladbachs topscorer er Jonas Hofmann, som står på 4 kasser.


Expected Goals: FSV Mainz 05 vs. Borussia M’Gladbach de seneste tre kampe:

FSV Mainz 05ResultatxGBorussia M’GladbachResultatxG
Arminia Bielefeld – FSV Mainz 05(1-2)0,57 – 3,14Borussia M’Gladbach – VfL Bochum(2-1)1,05 – 0,70 
FSV Mainz 05 – Arminia Bielefeld(3-2)2,25 – 2,44Borussia M’Gladbach – Bayern München(5-0)2,60– 1,23 
FSV Mainz 05 – Augsburg(4-1)3,35 – 0,70 Hertha Berlin – Borussia M’Gladbach(1-0)0,55 – 0,78
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar