18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frankfurt – Wolfsburg: Odds og optakt den 12. februar 2022

Jonas Wind debuterede for Wolfsburg i sidste weekends tiltrængte sejr. Foto: Bildbyrån

Der er dømt danskeropgør i Bundesligaen, når to af sidste sæsons største danske Superliga-profiler nu skal stå ansigt til ansigt i den tyske Bundesliga. Kan Jesper Lindstrøm føre Frankfurt til sejr på hjemmebane eller kan Jonas Wind stjæle overskrifterne i sin anden optræden for Wolfsburg? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankfurt – Wolfsburg. Der er kampstart lørdag d. 12. februar 2022 kl. 15:30. Stream kampen på Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Frankfurt – Wolfsburg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani
Stadion: Deutsche Bank Park, Frankfurt
Vejret: 7°, svag vind og solrigt

Optakt til Frankfurt – Wolfsburg: Skader, karantæner og startopstillinger

To af de største talenter i de sidste par år hos henholdsvis Brøndby og FCK, og også det danske U21-landshold er nu en del af A-landsholdet, når der skal udtages trup. Fælles for de to er nu, at de spiller i Bundesligaen. Der er selvfølgelig tale om Jesper Lindstrøm, som har spillet for Frankfurt siden i sommer og Jonas Wind, som netop har taget turen til Wolfsburg.

Jesper Lindstrøm har overrasket en del med sin entré på den tyske fodboldscene. Særligt december-måned var glimrende for den tidligere Brøndby-dreng, som både scorede og assisterede. I det nye år har Lindstrøm ikke ramt samme høje niveau og Frankfurts resulater har heller ikke været prangende. Senest markerede Lindstrøm sig dog med en assist og Frankfurt endte også med at hente en sejr.

Jonas Wind startede inde i sidste weekend efter blot at have været i klubben i knap en uge. Ganske imponernede og et stort skulderklap til den nu tidligere FCK-angriber, som også leverede en godkendt præstation.

Hvem af de to danske profiler kan trække sig sejrrigt ud af opgøret her? Og får vi mon en danskerscoring? Det burde der være mulighed for.


Frankfurt:

 • Diant Ramaj (Målmand, Reserve) – Skadet
 • Daichi Kamada (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Filip Kostic (Kant, Fast) – Skadet
 • Ragnar Ache (Angreb, Reserve) – Skadet


Wolfsburg:

 • Paulo Otavio (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Kevin Mbabu (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Xaver Schlager (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Lukas Nmecha (Angreb, Fast) – Skadet

Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Tuta, Hinteregger, N’Dicka; Chandler, Hrustic, Sow, Lenz; Lindstrøm, Kostic; Borre

Wolfsburg forventet startopstilling: Casteels; Lacroix, Bornauw, Brooks; Baku, Arnold, Gerhardt, Steffen; Kruse, Vranckx; Wind


Odds på Frankfurt – Wolfsburg

Bookmakerne holder Frankfurt som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Fart over feltet og åbent hus i begge ender

Frankfurt spiller noget af de mest tempofyldte fodbold i Bundesliga, når det kører for dem. Frem og tilbage gennem samtlige 90 minutter, hvilket deres opstilling også afspejler. Det resulterer også ofte med en masse chancer, både til dem selv, men også til modstanderholdet. I Frankfurts kampe gennem sæsonen er der scoret 3,1 mål i gennemsnit.

Wolfsburg har haft store offensive problemer i sæsonen, men senest mod Greuther Fürth fik Folkevognsklubben scoret hele fire gange, hvilket må give selvtillid. Der skal spilles en ny offensiv sammen med Jonas Wind som en af dem og selvom det tager tid, så bør der være fine muligheder for at komme på tavlen mod et Frankfurt-hold, som bestemt ikke har været overbevisende rent defensivt.

I sæsonens tilsvarende opgør i sidste sæson endte det med hele 4-3, men det endte 1-1 i sæsonens første opgør mellem de to. Mål i begge ender er et scenarie som vi har set før, når de to hold står overfor hinanden.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,56
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


Frankfurt – Wolfsburg: Statistik, topscorer og H2H

 • Frankfurt ligger nummer 9 i Bundesligaen efter en svingende sæson.

 • Wolfsburg har haft en skuffende sæson og indtager blot 12. pladsen i Bundesligaen.

 • Rafael Borre har scoret seks gange, hvilket gør ham til Frankfurt topscorer.

 • For Wolfsburg har Weghorst (nu Burnley) og Nmecha (skadet) scoret seks mål hver. Nytilkomne Max Kruse har scoret fem for Union Berlin.

 • Sæsonens første opgør endte 1-1 mellem Frankfurt og Wolfsburg.


Expected Goals: Frankfurt vs. Wolfsburg de seneste tre kampe:

FrankfurtResultatxGJuventusResultatxG
Stuttgart – Frankfurt(2-3)2,27 – 1,70Wolfsburg – Greuther Fürth(4-1)1,65 – 1,17
Mainz – Frankfurt(0-1)1,29 – 1,94RB Leipzig – Wolfsburg(2-0)1,30 – 0,82
Frankfurt – Bielefeld(0-2)1,92 – 1,03Wolfsburg – Hertha Berlin(0-0)1,10 – 0,24
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Frankfurt – Wolfsburg?

Frankfurt – Wolfsburg spilles lørdag den 12. januar 2022 klokken 16:30.

Hvor spilles Frankfurt – Wolfsburg?

Frankfurt – Wolfsburg spilles på Deutsche Bank Park i Frankfurt, Tyskland.

Skriv et svar