18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frankfurt – Hertha Berlin: Odds og optakt den 16. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Både Frankfurt og Hertha Berlin er kommet skidt fra start i Bundesligaen og måtte klubber må have en forventning om at kravle op i tabellen. En sejr til Frankfurt vil formentlig sende dem et godt stykke op i tabellen, mens Hertha Berlin kan gå forbi netop Frankfurt, hvis de kan tage de tre point med hjem til den tyske hovedstad. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankfurt – Hertha Berlin Der er kampstart lørdag den 16. september 2021 kl. 15:30. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Frankfurt – Hertha Berlin: Dommer, stadion og vejr

Dommer:
Stadion: Deustche Bank Park, Frankfurt
Vejret: 14° og svag vind

Optakt til Frankfurt – Hertha Berlin: Skader, karantæner og startopstillinger

Frankfurt var en af sidste sæsons positive overraskelser i Bundesligaen, da de i lang tid var en del af topstriden og længe lå til at tage en af de eftertragtede Champions League-pladser. Men en halvsløj sæsonafslutningen, bl.a. med et nederlag til uduelige Schalke 04 kostede dyrt for Frankfurt, som måtte tage til takke med en femteplads og dermed Europa League. I denne sæson må klubben fra den store industriby erkende, at det ikke har været optimalt. Selvom Frankfurt kun har tabt en kamp i sæsonen, så har de spillet hele fem uafgjorte, hvilket ikke rykker det vilde i tabellen. Det helt store problem for Frankfurt har været at score mål efter at sidste sæsons topscorer Andre Silva er taget videre. En af erstatningerne for ham er danske Jesper Lindstrøm, som egentlig har fået en fin start på tilstedeværelsen i Tyskland. Ikke at Jesper Lindstrøm skal ind og erstatte de 28 mål, som Andre Silva scorede i sidste sæson, men han skal fungere som et omdrejningspunkt i offensiven – og indtil videre har det set lovende ud for den tidligere Brøndby-spiller.

Hertha Berlin bliver gang på gang nævnt som en mulig bejler til de europæiske pladser i Bundesligaen, men gang på gang går det galt for hovedstadsklubben af den ene eller anden årsag. I sidste sæson klarede Hertha kun lige cuttet i forhold til nedrykningspladsen med to point, og selvom de har hentet en stribe rutinerede navne i Jovetic og Kevin Prince Boateng, så må det alligevel give bange anelser at man endnu engang ligger og flirter med nedrykningsstregen.

Det er to af de klubber, som bør have de bedste forudsætninger for at drille de store klubber i Bundesligaen, men som tingene ser ud lige nu skal de nok bare koncentrere sig om den næste kamp og tre point i den.

Frankfurt:

 • Christopher Lenz (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Aymen Barkok (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Ragnar Ache (Angreb, Reserve) – Skadet

Hertha Berlin:

 • Rune Jarstein (Målmand, Fast/Reserve) – Hjerteproblemer
 • Deyovaisio Zeefuik (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Lukas Klunter (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Marton Dardai (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jordan Torunarigha (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Myziane Maolida (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Tuta, Ilsanker, Hinteregger; da Costa, Sowohl, Jakic, Chandler; Lindstrøm, Kostic; Lammers

Hertha Berlin forventet startopstilling: Schwolow; Stark, Boyata, Mittelstadt; Darida, Boateng, Serdar, Tousart, Plattenhardt; Jovetic, Piatek


Odds på Frankfurt – Hertha Berlin

Bookmakerne har Frankfurt som favoritter i hjemmekampen mod Hertha Berlin.

Odds-forslag: Frankfurt henter sæsonens første sejr på hjemmebane

Frankfurt må have gået ind til landsholdspausen med et ordentligt selvtillidsboost. Efter seks kampe i træk uden sejr i indledningen på sæsonen formåede Jesper Lindstrøm og hans holdkammerater at overraske alt og alle og vinde på Allianz Arena over Bayern München, som dermed blev noteret for sæsonens første nederlag. Langt om længe, må Frankfurt-spillerne have tænkt. I de fem kampe op til mødet med Bayern München havde Frankfurt spillet uafgjort og selvom Frankfurt nok på forhånd havde solgt en udekamp i München for et point, så formåede de altså at tage alle tre point.

Hertha Berlin gik på landsholdspause med to skuffelser. Først 6-0 nederlag til RB Leipzig og siden et nederlag på 2-1 til Freiburg. Oveni hatten var der interne stridigheder hos et par af spillerne, så landsholdspausen kom belejligt for Hertha Berlin. Klubben fra den tyske hovedstad er hårdt ramt af skader – særligt i bagkæden, hvilket har betydet en masse rotation på holdet og manglende kontinuitet. Hertha Berlins to eneste sejre er kommet mod de oprykkere, som ser ud til at få det svært i Bundesligaen.

Målt på sæsonstarten hos de to mandskaber, så bør Frankfurt tage en sikker sejr på hjemmebane mod Hertha Berlin, som ser ud til at kæmpe mere med tingene i øjeblikket end tilfældet er hos Frankfurt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,78
Frankfurt vinder
Gå til Nordicbet *


Frankfurt – Hertha Berlin: Statistik, topscorer og H2H

 • Frankfurt er placeret på 13. pladsen i Bundesligaen med otte point. De har spillet fem ud af syv kampe uafgjort.

 • Hertha Berlin er nummer 14 i Bundesligen med seks point efter to sejre og fem nederlag i syv kampe.

 • Filip Kostic og Jens Petter Hauge har begge scoret to mål for Frankfurt, hvilket gør dem til de mest scorende.

 • Suat Serdar er Hertha Berlins topscorer med to mål i sæsonen indtil videre.

 • I sidste sæson endte de to indbyrdes opgør med to 3-1 sejre til Frankfurt.
Info
NavnHertha BerlinHBE
Land
Tyskland
TYS
CheftrænerTayfun Korkut
Websitewww.herthabsc.de
Form
Statistik
Turnering
1. Bundesliga
Kampe spillet
20
Mål
22
Mål imod
42
Rent bur
3
Gule kort
31
Røde kort
1
Turnering
Telekom Cup - Winter
Kampe spillet
2
Mål
1
Mål imod
4
Gule kort
1
Turnering
DFB Pokal
Kampe spillet
3
Mål
6
Mål imod
4
Rent bur
1
Gule kort
6


Expected Goals: Frankfurt vs. Hertha Berlin de seneste tre kampe:

FrankfurtResultatxGHertha BerlinResultatxG
Bayern München – Frankfurt(1-2) 2,00 – 0,55Hertha Berlin – Freiburg(1-2) 1,05 – 1,38
Antwerp – Frankfurt (0-1) 0,63 – 1,21RB Leipzig – Hertha Berlin(0-0) 2,81 – 0,40
Frankfurt – Köln(1-1)1,06 – 1,12Hertha Berlin – Greuther Fürth(2-2)0,79 – 1,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar