18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frankfurt – Bayern München: Odds og optakt den 26. februar 2022

Kan Vestegnens stolthed, Jesper Lindstrøm, lave ballade mod mægtige Bayern München? (Foto: Bildbyrån)
Kan Vestegnens stolthed, Jesper Lindstrøm, lave ballade mod mægtige Bayern München? (Foto: Bildbyrån)

Jesper Lindstrøms Frankfurt har allerede besejret Bayern München en gang i denne sæson, da de snuppede en 2-1 sejr på Allianz Arena i oktober. Kan de gentage succesen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankfurt – Bayern München. Der er kampstart lørdag d. 26. februar 2022 kl. 18:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Frankfurt – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Deutsche Bank Park, Frankfurt
Vejret: 5° og svag vind

Optakt til Frankfurt – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Frankfurt ligger sikkert til i midten af Bundesligaen, der er langt ned til nedrykningsstregen, men ikke uoverskuelig langt op til en europæisk billet til næste sæson. Hvis hjemmeholdet skal hale ind på holdene over dem, så skal der lidt mere gang i den end der har været på det seneste. De seneste seks ligakampe har budt på fire nederlag, et enkelt x og blot en enkelt sejr. Der er plads til forbedring hos Jesper Lindstrøm og co., som har kæmpet med målscoringen på det sidste, hvor de er gået målløse fra banen i tre af de seneste fire kampe. Til gengæld har Frankfurt et udmærket tag på lørdagens modstander, som de har besejret to gange i streg. Tændingen hos hjemmeholdet kommer formentlig ikke til at mangle når Bayern gæster Deutsche Bank Park, spørgsmålet er bare om, de i deres nuværende forfatning har hvad der skal til for at lave tre på stribe mod så stærk en modstander?

Hvis man skal slå Bayern München er det nok nu her. Det tyske storhold viser nemlig svaghedstegn for tiden. Først med et chokerende nederlag på 4-2 til Bochum, dernæst en skuffende indsats i Champions League mod Salzburg, som endte 1-1. I sidste weekend var Bayern også i problemer mod ligaens bundprop Greuther Fürth, som bed godt fra sig, og sågar bragte sig foran. Her fik de tyske giganter dog vendt opgøret på hovedet, og endte med at vinde 4-1. Men det var ikke særlig overbevisende. Bayern indtager fortsat 1.pladen i Bundesligaen, hvorfra der er 6 point ned til Dortmund på 2.pladsen. Mesterskabskampen er ikke lukket og slukket endnu. Denne gang må Bayern undvære Goretzka, Müller, Davies og Neuer, ikke ubetydelige spillere, men de skal nok stille et slagkraftigt mandskab alligevel.


Frankfurt:

  • Diant Ramaj (Målmand, Reserve) – Skadet
  • Kristijan Jakić (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ragnar Ache (Angreb, Reserve) – Skadet


Bayern München:

  • Manuel Neuer (Mål, Fast) – Skadet
  • Alphonse Davies (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Josip Stanisic (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Thomas Müller (Angreb, Fast) – Sygdom

Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Tuta, Hinteregger, N’Dicka; Chandler, Sow, Rode, Kostic; Lindstrom, Kamada; Borre.

Bayern München forventet startopstilling: Ulreich; Pavard, Sule, Hernandez; Sabitzer, Kimmich, Musiala; Gnabry, Sane, Coman; Lewandowski


Odds på Frankfurt – Bayern München

Kampens odds viser tydeligt, at Bayern München er favoritter.


Odds-forslag: Bayern er til at drille for tiden

Frankfurt og Bayern München rammer ikke topformen for tiden. Hjemmeholdet har tabt fire af de seneste seks kampe, mens gæsterne ser mere medgørlige ud end de før har gjort. Det gør også opgøret en smule svært at spå om, for hvis Bayern pludselig rammer niveau igen, kan de sagtens splitte formsvage Frankfurt ad, men på den anden side, når selv bundproppen Greuther Fürth i sidste weekend kunne spille op mod ligaens tophold, så kan Frankfurt vel også?

Som altid er Bayern München gjort til store favoritter af bookmakerne, det på trods af, at de ikke spiller op til deres sædvanlige niveau for tiden. Hvis man skal slå det mægtige tophold, så er det i disse uger, hvor spillet ikke rigtig flyder. Frankfurt har gjort det én gang i sæsonen allerede, og de gjorde det sågar også i sidste sæson, så der må være tro på det hos værterne. Om det bliver til 3 point for Frankfurt er måske tvivlsomt, men jeg tror på, at Lindstrøm og co. kan byde op til dans, og i hvert fald slippe med æren i behold.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,38
Frankfurt plus 1 (AH)
Gå til Marathonbet *


Frankfurt – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

  • Frankfurt er nummer 10 i Bundesligaen med 31 point. Statistikken er på 8-7-8 og målscoren 33:35.

  • Bayern München topper rækken med 55 point. Statistikken for gæsterne er på 18-1-4 og målscoren siger 74:26.

  • Rafael Santos Borre er topscorer for Frankfurt med 6 mål.

  • Robert LewanGOLski er selvfølgelig topscorer for Bayern. Polakken står noteret for 28 ligamål. .

  • Frankfurt overraskede stort, da de i oktober hev en 2-1 sejr med hjem fra Allianz Arena i Mûnchen.


Expected Goals: Frankfurt vs. Bayern München de seneste tre kampe:

FrankfurtResultatxGBayern MünchenResultatxG
Köln – Frankfurt(1-0) 0,78 – 0,71Bayern München – Greuther Fürth(4-1)2,42 – 0,62 
Frankfurt – Wolfsburg(0-2) 0,89 – 1,68Salzburg – Bayern München(1-1)1,11 – 1,77 
Stuttgart – Frankfurt(3-0) 2,26 – 1,75 VfL Bochum – Bayern München(4-2)1,34 – 2,40 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Frankfurt – Bayern München?

Frankfurt – Bayern München spilles lørdag den 26. februar 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Frankfurt – Bayern München?

Frankfurt – Bayern München spilles på Deutsche Bank Park i Frankfurt

Skriv første kommentar

Skriv et svar