18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Köln – Holstein Kiel: Odds og optakt den 26. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Det er tid for Relegationsspiel. FC Köln blev nummer 16 i Bundesligaen, og de møder nu over to kampe Holstein Kiel, som blev nummer tre i 2. Bundesliga. FC Köln begynder på hjemmebane og skal forsøge at undgå den syvende nedrykning fra Bundesligaen siden år 2000, mens Holstein Kiel jagter deres første besøg i Bundesligaen nogensinde. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Köln – Holstein Kiel. Der er kampstart onsdag d. 26. maj 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TILFC Köln – Holstein Kiel: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: RheinEnergieStadion, Köln
Vejret: 13° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 00:20.


Optakt til FC Köln – Holstein Kiel: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi skulle frem til minuttal 86, da FC Köln på sidste spilledag i Bundesligaen forlængede håbet om at undgå nedrykning til den næstbedste række. De mødte for længst nedrykkede Schalke 04, men det var altså først sent i kampen, at kölnernes Sebastiaan Bornauw kunne heade bolden i nettet og sikre en 1-0-sejr, der nu giver holdet to kampe mod 2. Bundesligaens nummer tre. 

Det er seks kampe siden, at 67-årige Friedhelm Funkel overtog trænerposten hos FC Köln fra Markus Gisdol, og holdet har siden hentet 10 point. Det må siges at være en godkendt redningsaktion, men den er jo altså ikke slut endnu. Holdet skifter træner igen i sommerferien, hvor det er Steffen Baumgart fra SC Paderborn, der overtager. Han må jo så svæve i uvished lidt endnu i forhold til, om han overtager et hold i den bedste eller næstbedste række. Det er første gang, FC Köln skal spille playoffkampe for at redde pladsen i rækken, men med tre sejre og bare et nederlag i sæsonens sidste fem kampe, kan de komme med oprejst pande til dette opgør. 

Og det bliver der brug for. For gæsterne fra Holstein Kiel har endnu engang haft en fin sæson, som blandt andet bød på pokalsejr mod Bayern Munchen efter straffespark. At Holstein Kiel så fik klø 5-0 af Dortmund i semifinalerne er en anden historie. I tabellen så det længe ud til, Holstein Kiel ville snuppe en direkte oprykningsplads sammen med Bochum, men nederlag i de to sidste kampe betød, at Greuter Fürth kravlede forbi dem, og derfor må Holstein Kiel altså nu ud i Relegationsspiel. 

Holdet har to gange i sæsonens løb været ramt af så omfattende corona, at kampe har måttet udsættes, og måske har det komprimerede kampprogram haft indflydelse på den vigende form mod sæsonafslutningen. Holstein Kiels træner Ole Werner, som med 33 år ikke engang er halvt så gammel som FC Köln-træner Friedhelm Funkel har uanset haft en imponerende sæson, og den kan blive endnu mere imponerende, hvis han fører holdet til samlet sejr og i Bundesligaen i den kommende sæson. 

FC Köln:

 • Elvis Rexhbecaj (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Sebastian Andersson (Angreb, Fast) – Skadet
 • Emmanuel Dennis (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Holstein Kiel:

 • Stefan Thesker (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Mikkel Kirkeskov (Back, Reserve) – Skadet
 • Ahmet Arslan (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Jonas Meffert (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Alexander Mühling (Midtbane, Fast) – Karantæne

FC Köln forventet startopstilling: Horn; Schmitz, Bornauw, Czichos, Jakobs; Skhiri, Özcan; Wolf, Hector, Kainz; Duda.

Holstein Kiel forventet startopstilling: Dähne; Dehm, Wahl, Lorenz, van den Bergh; Ignjovski; Porath, Lee; Bartels, Serra, Reese.


Odds på FC Köln – Holstein Kiel

Ser vi på oddsene forud for kampen, er FC Köln klar favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: FC Köln i bedst form og med mest gejst

FC Köln kommer med gejst og tro på overlevelse. Tingene er gået deres vej den seneste måneds tid, og for dem er denne kamp en gave og uventet mulighed for at overleve i Bundesligaen. De to klubbers eneste tidligere møde, siden Bundesligaen blev dannet i 1963, var i sæsonen 2018-2019 i 2. Bundesliga, hvor FC Köln hjemme vandt 4-0, mens udekampen endte 1-1. De napper sikkert gerne en gentagelse, men så skal der andre offensive takter frem end i seneste kamp mod Schalke 04. 

Kölnerne har scoret præcis ét mål i snit i sæsonens løb, og deres kampe har i alt budt på 2,76 mål – som modstanderne altså primært har sørget for. Deres seneste 6 hjemmekampe har i alt budt på 3,33 mål pr, kamp, og i 5 af de 6 kampe har begge hold scoret. For gæsterne ser tallene næsten omvendt ud, for de har selv scoret 1,67 mål pr. kamp, mens der i deres 34 kampe i 2. Bundesliga i alt er faldet 92 mål og altså et snit på 2,70 mål. I deres seneste 6 udekampe i ligaen er der scoret 17 mål og altså et snit på knap 3, og i 5 af de 6 kampe har begge hold været på tavlen. 

Relegationsspiel har de seneste 12 sæsoner givet 5 sejre til hjemmeholdet og 5 uafgjorte i første kamp. Bare 2 gange har gæsterne snuppet sejren i første møde. De seneste 2 sæsoner er det endt uafgjort, og i 4 af de seneste 6 sæsoner er første møde endt med scoringer til begge hold. Men kun 2 af de 6 kampe har givet mere end 2 mål, og i alt er der faldet 13 mål i de 6 kampe. 

Historien peger altså på få scoringer. FC Köln kommer i medvind, mens Holstein Kiel må være skuffede over at misse den direkte oprykningsplads. Så en snæver sejr til hjemmeholdet er et godt bud, og anbefalingen her er, at sejren bliver på præcis ét mål. Holstein Kiels seneste tre kampe er alle endt 3-2, så det er ikke sikkert, opgøret bliver lige så målfattigt som de foregående sæsoners første møde i Relegationsspiel. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,50
FC Köln vinder med præcist ét mål
Besøg Bet365 *


FC Köln – Holstein Kiel: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Köln sluttede Bundesligasæsonen som nummer 16 med 33 point for 34 kampe. Først på allersidste spilledag kravlede de væk fra en direkte nedrykningsplads. 

 • Tallene for FC Köln er 8-9-17 og 34:60. 

 • Gæsterne fra Holstein Kiel måtte lade sig nøje med en 3. plads i den næstbedste række med 62 point for 34 kampe. En sejr på sidste spilledag havde sendt Die Stôrche direkte i Bundesligaen, men de tabte 3-2 til Darmstadt.

 • Holstein Kiels statistik lyder på 18-8-8 og 57:35.

 • FC Kölns topscorer er slovakiske Ondrej Duda, der er noteret for 7 træffere. 

 • 23-årige Janni-Luca Serra er Holstein Kiels topscorer med 13 sæsonmål. 


Expected Goals: FC Köln – Holstein Kiel – de seneste tre kampe

FC KölnResultatxGHolstein KielResultatxG
FC Köln – Schalke 04(1-0)3,16 – 0,68Holstein Kiel – Darmstadt(2-3)1,74 – 2,24
Hertha Berlin – FC Köln(0-0)0,09 – 1,25Karlsruher SC – Holstein Kiel(3-2)1,62 – 1,73
FC Köln – SC Freiburg(1-4)1,69 – 1,93Holstein Kiel – Jahn Regensburg(3-2)0,72 – 1,31
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar