18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Köln – Bayern München: Odds og optakt den 15. januar 2022

Anthony Modeste har scoret tre kampe på stribe for FC Köln. Han napper sikkert gerne en alle gode gange fire, når de lørdag møder Bayern München. (Foto: Bildbyrån)

Tre sejre på stribe har sendt FC Köln op på sjettepladsen i Bundesligaen, så det er et topgør, når de møder tabelduksene fra Bayern München lørdag eftermiddag. Gæsterne fra München tabte i seneste runde, men dér spillede de så også mod skrækmodstanderen Borussia M’Gladbach. Helt samme forhold har de ikke til at møde kölnerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Köln – Bayern München. Der er kampstart lørdag d. 15. januar 2022 kl. 15:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL


FC Köln – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: RheinEnergieStadion, Köln
Vejret: 6° og let vind


Optakt til FC Köln – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var med det yderste af neglene, at FC Köln sikrede sig endnu en sæson i Bundesligaen, for de var i Relegation Playoff, hvor de endda tabte første kamp på hjemmebane mod Holstein Kiel med 1:0. Men i returkampen vandt de knusende 5:1, og i denne sæson får de næppe de samme bekymringer, når sæsonafslutningen nærmer sig. 

Træner Steffen Baumgart har dygtigt ført holdet til en aktuel sjetteplads i tabellen, og det er blot blevet til fire nederlag i sæsonens foreløbig 18 kampe. Ét af de nederlag kom på anden spilledag ude mod Bayern München, der vandt en kneben 3:2-sejr hjemme på Allianz Arena. Med premieresejren i Berlin mod Hertha er FC Köln nu på tre sejre i rap, og de skal forsøge at bryde en kedelig stime på 15 kampe i træk mod Bayern München uden sejr – faktisk med 14 nederlag og bare en enkelt uafgjort. 

Og måske tænker nogen, at Bayern München er til at tale med lige nu. For det første var de ekstremt hårdt ramt af corona, da de åbnede foråret med nederlag til Borussia M’Gladbach. For det andet har netop Die Fohlen et besynderligt godt greb om sydtyskerne – det er tredje gang i sæsonen, de to mødes, og det er blevet til to nederlag og en uafgjort for de sejrsvante rekordmestre. 

Men det vil ærlig talt nok være at gøre regning uden vært at tænke sådanne tanker. Tilbage i august spillede Bayern München uafgjort mod Gladbach og vandt så de følgende ni kampe. I oktober blev Bayern München ydmyget i DFB Pokal med 0:5 i Mönchengladbach. De følgende 11 kampe gav 10 sejre til Bayern München. Nu har de så tabt til Borussia M’Gladbach igen. Det ligner mest af alt endnu en rebound-sejr til Bayern München. 

De er væsentligt mindre svækkede her, hvor deres fravær er begrænsede til Choupo-Moting og Sarrs deltagelse i Afrika Cup, mens Stanisic og Goretzka er meldt ude med skader, og Hernandez bliver næppe klar efter sin dans med corona. Men det er også et helt andet billede end i seneste runde, hvor de hentede reserver, ungdomsspillere og teenagere for at have noget på bænken overhovedet. 

FC Köln:

  • Jorge Mere (Forsvar/Back, Fast/Reserve) – COVID-19
  • Ellyes Skhiri (Midtbane, Fast) – Afrika Cup

Bayern München:

  • Lucas Hernandez (Forsvar, Fast/Reserve) – COVID-19 
  • Bouna Sarr (Back, Reserve) – Afrika Cup
  • Josip Stanisic (Back, Reserve) – Skadet
  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Eric-Maxim Choupo-Moting (Angreb, Reserve) – Afrika Cup

FC Köln forventet startopstilling: Schwäbe; Schmitz, Kilian, Hübers, Hector; Özcan; Ljubicic, Duda, Kainz; Modeste, Uth.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Kimmich, Pavard, Süle, Davies; Roca, Tolisso; Gnabry, Müller, Musiala; Lewandowski.


Odds på FC Köln – Bayern München

Oddsene peger på, at gæsterne er storfavoritter i denne duel.


Odds-forslag: Højtflyvende gedebukke rammer muren

Det er jo svært ikke at beundre FC Köln og deres sæson indtil videre. De har blot tabt én af deres foreløbig ni hjemmekampe, Men de har spillet uafgjort hjemme mod Bayer Leverkusen og Union Berlin, som er henholdsvis aktuelt nummer fem og syv. Og dét her er første hjemmekamp for kölnerne i sæsonen mod et af de aktuelle hold i top 4. De mangler ud over Bayern München at møde Borussia Dortmund, SC Freiburg og TSG 1899 Hoffenheim. Det kan blive en streg i lakken på deres fine hjemmestatistik. 

En fin statistik må man sige, Bayern München har, når det kommer til at møde kölnerne. De seneste syv sydtyske besøg på RheinEnergieStadion har givet sejr til Bayern München med samlet score på 19:4. Vi skal tilbage til 2011 for at finde seneste hjemmesejr til FC Köln mod Bayern München. Dengang vandt de 3:2. 

Og det har det til fælles med de seneste tre møder på RheinEnergieStadion, at begge hold var på tavlen. 2:1, 4:1 og 3:1 er de opgør endt, og fire af Bayern Münchens seneste fem udekampe i alle turneringer er også endt med begge hold på tavlen. Det vælger anbefalingen at tro fortsætter, og så kombinerer vi det med endnu en sejr til Bayern München. Altså 2-tal og begge hold på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,28
Bayern München og Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


FC Köln – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Köln er på 6. pladsen i tabellen med 28 point efter 18 runder.

  • Tallene for 1. FC Köln er 7-7-4 og 30:28.

  • Bayern München fører Bundesligaen med 43 point efter 18 kampe. 

  • Bayern Münchens statistik lyder på 14-1-3 ned en målforskel på 57:18.

  • Anthony Modeste er topscorer for FC Köln med 12 ligamål.

  • Bayern Münchens flittigste målskytte, Robert Lewandowski, står på 20 pletskud.


Expected Goals: FC Köln vs. Bayern München – de seneste tre kampe

FC KölnResultatxGBayern MünchenResultatxG
Hertha Berlin – FC Köln
(1-3)1,05 – 2,52Bayern München – Borussia M’Gladbach
(1-2) 2,03 – 1,11
FC Köln – VfB Stuttgart(1-0) 1,01 – 0,34 Bayern München – VfL Wolfsburg
(4-0) 4,10 – 0,47
VfL Wolfsburg – FC Köln(2-3) 3,03 – 3,43 VfB Stuttgart – Bayern München
(0-5) 1,52 – 3,82
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Köln – Bayern München?

FC Köln – Bayern München spilles lørdag den 15. januar 2022 klokken 15:30.

Hvor spilles FC Köln – Bayern München?

FC Köln – Bayern München spilles på RheinEnergieStadion i Köln i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar