18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Augsburg – Bayern München: Odds og optakt den 19. november 2021

Foto: Bildbyrån

Landskampene er overstået i denne omgang, og vi kan vende tilbage til hverdagen med kampe i de store og små ligaer rundt om i Europa. Bundesligaen byder allerede fredag aften på et lokalopgør mellem FC Augsburg og Bayern München. Det er samtidig et møde mellem et mandskab på nedrykningsplads og et mandskab på tabellens førsteplads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Augsburg – Bayern München. Der er kampstart fredag d. 19. november 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


FC Augsburg – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion:  WWK Arena, Augsburg
Vejret: 3° og svag vind

Optakt til FC Augsburg – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Augsburg sluttede sidste sæson på en 13. plads i Bundesligaen, men de har haft lidt sværere ved at få tingene under kontrol i denne omgang. De er foreløbig placerede som nummer 16, men de kan glæde sig over, at de seneste tre hjemmekampe har givet to sejre og en uafgjort. Senest vandt de Schwabenderbyet mod VfB Stuttgart med hele 4:1 og en anden hjemmesejr var på 1:0 over selveste Borussia M’Gladbach, som Bayern München i to forsøg ikke har formået at besejre endnu i denne sæson. Så det må da indgyde respekt hos gæsterne. 

Hvad der til gengæld er lidet opmuntrende for værterne er, at de formentlig stadig er uden både forsvarets kaptajn Uduokhai og backen Iago, mens Tobias Strobl er ude på midten, og helt fremme er der tvivl om topscorer Niederlechner. Det er ikke det bedste udgangspunkt før mødet med Bayern München, som FC Augsburg ikke har slået siden 2015, og seneste hjemmesejr var helt tilbage til april 2014. 

Bayern München er fire point i front i toppen af Bundesligaen, men det ulmer alligevel en anelse med småskader og værre skader, slid og konstante rygter om corona i og omkring truppen. Listen over tvivlsomme spillere til fredagens opgør ser en anelse bekymrende ud med for eksempel begge de sædvanlige midtbanefolk, Kimmich og Goretzka, i farezonen, ligesom Serge Gnabry og Musiala også er på vippen. Selv en stærk og bred trup som den sydtyske vil på et tidspunkt komme under pres med så meget fravær. 

En spiller som Joshua Kimmich, der har besluttet sig for at vente med en coronavaccine, er måske også ekstra i farezonen for tiden, for der er meget smitte i omløb i Tyskland, og til kampen på WWK Arena i Augsburg er der skærpede krav på lægterne. Med tre nye tilfælde af corona i Bayern-lejrens stab onsdag vil risikoen hele tiden være overhængende. Men på banen; der hvor det for alvor tæller, er Bayern München kommet fint tilbage på sporet efter pokalblamagen mod Borussia M’Gladbach med tre sejre og 12 scorede mål, og så kan de vel glæde sig over, at næste kamp mod Die Fohlen trods alt først finder sted efter nytår. Så indtil da kan de fortsat boltre sig med mange mål og masser af point.

FC Augsburg:

  • Felix Uduokhai (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Iago (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Noah Sarenren-Bazee (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Tobias Strobl (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Florian Niederlechner (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Bayern München:

  • Sven Ulreich (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Niklas Süle (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Joshua Kimmich (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jamal Musiala (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Serge Gnabry (Angreb, Fast) – Tvivlsom

FC Augsburg forventet startopstilling: Gikiewicz; Gumny, Gouweleeuw, Oxford, Pedersen; Caligiuri, Maier, Dorsch, Vargas; Finnbogason; Zeqiri.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Sabitzer, Tolisso; Gnabry, Müller, Sané; Lewandowski.


Odds på FC Augsburg – Bayern München

Oddsene peger på Bayern München som store favoritter. 

Odds-forslag: Endnu en festforestilling i Augsburg

FC Augsburg er i en mindre krise. 9 point i 11 kampe er ikke meget, og flere spillere har offentligt givet udtryk for skuffelse, og tro på de kan gøre det bedre. Klubbens ledelse bakker stadig op om træner Weinzierl , og sejren mod VfB Stuttgart i forrige runde kunne have været en forløsning. Men så tabte de den følgende kamp til VfL Wolfsburg og gik til landskampspause med et nederlag og en placering i den giftige ende af tabellen. 

Omvendt så det ud for Bayern München, der godt nok i en tæt kamp mod SC Freiburg kun vandt 2:1, men gæsterne var så også rækkens eneste ubesejrede mandskab efter 10 runder. Det ændrede rekordmestrene på, og dermed er de fire point foran nærmeste forfølger, som er Borussia Dortmund. 

I seneste sæson vandt Bayern München dette møde 1:0, men de fire foregående opgør er endt 2:2, 2:3, 1:4, 1:3 og 1:3. Det plejer altså at være temmeligt målrige opgør, og det er sådan set også en form for modus operandi for Bayern München i sæsonen helt generelt, hvor de i Bundesligaen er noteret for 40 scoringer i de første 11 kampe. Det er over 3,5 mål per kamp. Og så lækker de en smule defensivt, hvor de faktisk i gennemsnit slipper et mål ind per kamp.

Det fører jo til tro på endnu en kamp med masser af scoringer, og anbefalingen går her med minimum fire scoringer i opgøret. Så må værterne også gerne lave en eller flere, hvis de har lyst.   

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,68
Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


FC Augsburg – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Augsburg er efter 11 kampe på Bundesligaens 16. plads med 9 point.

  • FC Augsburgs statistik er 2-3-6 med scoren 9:20.

  • Bayern München er tophold i ligaen med 28 point for de første 11 runder. 

  • Tallene for Bayern München er 9-1-1, mens deres måldifference er på 40:11.

  • Hos FC Augsburg er Florian Niederlechner topscorer med 3 træffere.

  • Bayern Münchens topscorer er Robert Lewandowski, der er noteret for 13 scoringer. 4 mere end hele FC Augsburgs mandskab på nuværende tidspunkt.


Expected Goals: FC Augsburg vs. Bayern München de seneste tre kampe:

FC AugsburgResultatxGBayern MünchenResultatxG
VfL Wolfsburg – FC Augsburg (1-0)0,66 – 0,70Bayern München – SC Freiburg(2-1) 3,34 – 0,95 
FC Augsburg – VfB Stuttgart (4-1) 2,83 – 0,67Bayern München – S. L. Benfica  (5-2) 3,75 – 0,95
VfL Bochum – FC Augsburg(3-2) 1,33 –2,19Union Berlin – Bayern München (2-5) 0,94 – 3,05
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar