18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Eintracht Frankfurt – Bayern München: Odds og optakt den 5. august 2022

Sadio Mané scorede et enkelt mål, da Bayern München bankede RB Leipzig 5:3 i den tyske Super Cup. (Foto: Matthias Rietschel_/ Reuters / Ritzau Scanpix)

Eintracht Frankfurt tager mod Bayern München i sæsonpremieren i Bundesligaen. Værterne vandt Europa League i seneste sæson, og det er jo en billet direkte i CL-gruppespillet. Gæsterne vandt deres 10. mesterskab på stribe, men de måtte til gengæld forlade Champions League allerede i kvartfinalerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Eintracht Frankfurt – Bayern München. Der er kampstart fredag d. 5. august 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Eintracht Frankfurt – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Deutsche Bank Park, Frankfurt, Tyskland
Vejret: 22° og jævn vind

Optakt til Eintracht Frankfurt – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er virkelig mange herlige ting ved Eintracht Frankfurt. Individuelt er holdet spækket med høj kvalitet. Også selv om der er sket en del udskiftninger i sommerens løb. Defensiven er styrket med kroaterne Smolcic og Jakic, mens der offensivt er kommet blandt andre Götze, Alario og Muani. Ud er røget blandt andre backen Danny da Costa, kanten Zuber og forsvarsspilleren Hinteregger, der har stoppet karrieren. 

Eintracht Frankfurt skal i efteråret prøve kræfter med Champions League for første gang takket være den imponerende sejr i Europa League i seneste sæson. Det betyder, de kommer til at bruge ekstra kræfter, for det helt store cirkus i europæisk fodbold kræver meget mere end alle andre turneringer. Det kan gøre det vanskeligt for holdet at kravle voldsomt meget længere op i tabellen end den 11. plads, de sluttede på sidste sæson, men måske eventyret vil være det hele værd. 

Et eventyr er slut hos Bayern München. Med afskeden med Robert Lewandowski er en æra slut. Og måske står vi over for begyndelsen på en ny. Vi har i årevis været vant til et hav af mål fra den skarpe polak, men i den tyske Super Cup mod RB Leipzig fik vi måske et glimt af fremtiden hos Bayern München. Holdet høvlede stadig masser af kasser ind i 5:3-sejren, men målene var fordelt på fem forskellige spillere. 

Sadio Mané ser ud til at trives allerede, og holdet har fået et skud hollandske vitaminer med De Ligt og Gravenberch, og de to skal nok blive forstærkninger, når de engang slår sig igennem til holdet. Sidste sæson åbnede med 1:1 ude mod Borussia M’Gladbach, og det blev fulgt af ni sejre i de følgende 10 kampe. Baseret på Super Cuppen ligner det et sydtysk mandskab, der er klar til spurt fra første runde i denne sæson.


Eintracht Frankfurt:

  • Hrvoje Smolcic (Forsvar, Fast/Reserve) – Karantæne
  • Jerome Onguene (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Aurélio Buta (Back, Fast/Reserve) – Skadet


Bayern München:

  • Bouna Sarr (Back, Reserve) – Skadet
  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Kingsley Coman (Kant, Fast) Karantæne
  • Eric Choupo-Moting (Angreb, Reserve) – Skadet

Eintracht Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Toure, Tuta, Ndicka; Knauff, Sow, Rode, Kostic; Kamada, Götze; Lindstrøm.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Sabitzer, Kimmich; Müller, Musiala; Gnabry, Mané.


Odds på Eintracht Frankfurt – Bayern München

Ikke overraskende er Bayern München temmelig stor favorit i Bundesligapremieren.


Odds-forslag: Målene plejer at vælte ind

Der er scoret 51 mål i de seneste 11 indbyrdes møder på tværs af alle turneringer og spillesteder. Det er 4,6 mål i snit. Seneste sæson endte de to dueller henholdsvis 2:1 og 1:0. Altså en frygtelig målfattig omgang. Bayern indledte sæsonen med 5:3 i Super Cuppen, mens Eintracht Frankfurt har scoret 12 mål i deres seneste tre kampe – to testkampe og en DFB Pokal-dyst. 

Så er det værd at huske på, at Bayern München sidste sæson åbnede med blot 1:1 mod Borussia M’Gladbach, og at de to indbyrdes møder blot bød på 2 mål i snit, men det er svært ikke at forestille sig en livlig affære. Hos værterne leger de ifølge tyske medier med tanken om at lade danske Lindstrøm begynde i front for at give ekstra fart over for Bayern Münchens forsvar, og det lugter jo af en herligt offensiv tilgang til løjerne. 

Samtidig har Bayern München ud over Super Cup-sejren talt meget om, at denne sæson er en revanche-sæson for Nagelsmann. Han skal tage sig sammen og levere CL-trofæet på Säbener Straße, for selv Hans Bjerg Pedersens bedstemor kunne levere mesterskaber til Bayern München. Det imponerer ingen. Der skal mere på bordet. Derfor forventer vi en meget offensiv kamp, og anbefalingens bud bliver minimum fire scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,96
Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Eintracht Frankfurt – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

  • Eintracht Frankfurt blev nummer 11 i seneste sæson med 42 point efter 34 kampe.

  • Eintracht Frankfurts statistik sluttede på 10-12-12 og 45:49.

  • Bayern München vandt det 10. mesterskab i træk med 77 point efter 34 runder. 

  • Tallene for Bayern München endte på 24-5-5 med en målforskel på 97:37.

  • Hos Eintracht Frankfurt var 8 mål nok for Rafael Borré til at blive flittigste målskytte i ligaen.

  • Bayern Münchens topscorer i seneste sæson blev Robert Lewandowski, der nettede 35 gange.


Expected Goals: Eintracht Frankfurt – Bayern München de seneste tre kampe:

Eintracht FrankfurtResultatxGBayern MünchenResultatxG
Magdeburg – Eintracht Frankfurt (0-4) 1.48 – 2,68RB Leipzig – Bayern München (3-5) 1,41 – 2,66 
Astoria Walldorf – Eintracht Frankfurt(0-5)0,18 – 3,49Bayern München – Manchester City (0-1) 0,19 – 2,75 
Eintracht Frankfurt – Torino (3-1)2,31 – 0,51DC United – Bayern München (2-6)2,48 – 3,09
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Eintracht Frankfurt – Bayern München?

Eintracht Frankfurt – Bayern München spilles fredag den 5. august 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Eintracht Frankfurt – Bayern München?

Eintracht Frankfurt – Bayern München spilles på Deutsche Bank Park i Frankfurt i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar