18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld: Odds og optakt den 21. januar 2022

Rafael Borré er topscorer hos Eintracht Frankfurt. (Foto: Bildbyrån)

Eintracht Frankfurt får fredag aften besøg på Deutsche Bank Park af Arminia Bielefeld. Værterne er aktuelt nummer otte med bare tre point til top 4, mens gæsterne roder rundt på playoffpladsen i nedrykningszonen. Men de kommer uden nederlag i de seneste fire kampe, mens værterne endnu har første sejr til gode i 2022. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld. Der er kampstart fredag d. 21. januar 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Deutsche Bank Park, Frankfurt
Vejret: 2° og svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Eintracht Frankfurt
Arminia Bielefeld
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 21. januar 2022 19:52.


Optakt til Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld: Skader, karantæner og startopstillinger

Eintracht Frankfurt sluttede 2021 i forrygende form med syv sejre og bare ét nederlag i de sidste 11 kampe. Derfor var der lagt op til fest, farver og sejr, da de i første kamp efter julepausen tog mod Borussia Dortmund. 2:0-føring ved pausen efter to scoringer af Rafael Borré havde alle tegn på et fortsat eventyr for Jesper Lindstrøm og hans holdkammerater, men tre scoringer i kampens sidste 20 minutter sendte sejren til Dortmund i stedet. 

Der er dog ingen grund til at slå ud med armene for Eintracht Frankfurt, der altså blot har tre point op til top 4 – og yderligere et point til medaljeplads – så det er bare med at klø på for træner Oliver Glasner og hans frankfurtere. De har fire mand på skadeslisten, og af dem er norske Hauge vel bedste bud på en mand, der havde banket på til startelleveren, men da Costa, Lenz og Barkok er alle tre primært reservespillere, så det er tæt på stærkeste, Eintracht Frankfurt kan stille i her. 

Og det kan blive nødvendigt, for Arminia Bielefeld er lidt af en distanceblænder med omvendt fortegn for tiden. Forstået sådan at de godt nok ligger og roder i nedrykningszonen, men forrige sæsons oprykkere, som sluttede som nummer 15 sidste år, er i fin form. De vandt de to sidste kampe før jul, og det er blevet til to uafgjorte i 2022 indtil videre. Senest smed de dog skuffende to point mod det absolutte bundhold fra Greuter Fürth. Det mere end ned-vejer, at de i sidste runde hentede flotte 2:2 i Freiburg. 

Eneste fravær hos gæsterne er indtil videre Nathan De Medina, som trods det flotte navn er meldt syg og ude til kampen. Danske Jacob Laursen er for tiden mest bænkevarmer hos Arminia Bielefeld, som til gengæld kan glæde sig over, at japanske Okugawa med syv mål er holdets foreløbige topscorer. Okugawa har været gennem Red Bull-skolen hos først Liefering og siden RB Salzburg i Østrig, og han blev i første omgang lejet ud til Arminia Bielefeld i foråret og altså købt i sommeren 2021. Det har han bukket og sagt tak for med en topscorerstatus. Stærkt. 

Eintracht Frankfurt:

 • Danny da Costa (Back, Reserve) – Sygdom
 • Christopher Lenz (Back, Reserve) – Skadet
 • Aymen Barkok (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Jens Hauge (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Arminia Bielefeld:

 • Nathan De Medina (Back, Fast/Reserve) – Sygdom

Eintracht Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Tuta, Hasebe, Ndicka; Rode, Sow; Chandler, Kostic; Lindstrøm, Kamada; Borré.

Arminia Bielefeld forventet startopstilling: Ortega; Brunner, Pieper, Nilsson, Andrade; Vasiliadis, Schopf; Wimmer, Krüger, Okugawa; Lasme.


Odds på Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld

Oddsene peger på en hjemmesejr. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 21. januar 2022 19:52.


Odds-forslag: Tricky opgave for Eintracht Frankfurt

Man kan forestille sig spørgsmålet på pressemødet før kampen: “Herr Glasner, I skal spille mod tabellens nummer 16. I er selv bare tre point fra CL-pladser. Bliver det en let sejr?”. For det er sådan, det tager sig ud på overfladen, men det er altså en lidt lusket opgave, der venter her. Tilbage i august delte de to mandskaber 1:1 i Bielefeld, og gæsterne har bidt fornemt fra sig både på det seneste og på fremmed græs i det hele taget. 

Det er blot blevet til to nederlag i de sidste seks udekampe for Arminia Bielefeld, og det er jo ikke en statistik, man ville tilskrive en nedrykningskandidat. Nederlag til Bayern München og Hertha Berlin og sejre i både Stuttgart og Leipzig. Og altså fire kampe på stribe uden nederlag. 18 mål i 19 kampe er ikke skræmmende, men defensivt har de gjort det godkendt med knap 1,5 mål indkasseret per kamp. 

Værterne har budt publikum på knap tre scoringer i deres kampe hidtil, og med 30:28 er de ret godt fordelt på Eintracht Frankfurt og deres modstandere. De spillede fire af sæsonens første fem hjemmekampe uafgjort, men siden er det blevet til tre sejre og altså senest nederlag mod Borussia Dortmund. 

Fire af de seneste seks indbyrdes opgør er endt uafgjort inklusive de tre seneste møder i Frankfurt, men anbefalingen hælder nu alligevel mest til hjemmesejr her. Gæsterne skal nok bide fra sig, men Eintracht Frankfurt har en fin mulighed for at koble sig på kampen om top 4, og den smider de ikke væk med en tredje sejrsløs kamp i 2022. Hjemmesejr. Helt enkelt. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
888Sport
1,83
Eintracht Frankfurt
Gå til 888Sport *


Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld: Statistik, topscorer og H2H

 • Eintracht Frankfurt er på Bundesligaens 8. plads efter 19 runder, hvor de har hentet 28 point. 

 • Statistikken for Eintracht Frankfurt er 7-7-5 og 30:28.

 • Gæsterne fra Arminia Bielefeld position er på 16. pladsen med 18 point efter 19 kampe. 

 • Arminia Bielefelds tal siger 3-9-7, mens deres målforskel er 18:26.

 • Hos Eintracht Frankfurt er Rafael Borré ivrigste mand ved målbuffeten med 6 scoringer. 

 • Masaya Okugawa er Arminia Bielefelds topscorer, og japaneren er noteret for 7 pletskud. Expected Goals: Eintracht Frankfurt vs. Arminia Bielefeld – de seneste tre kampe

Eintracht FrankfurtResultatxGArminia BielefeldResultatxG
FC Augsburg – Eintracht Frankfurt(1-1)0,75 – 2,17Arminia Bielefeld – Greuter Fürth(2-2)0,92 – 0,53 
Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund(2-3)1,56 – 2,55SC Freiburg – Arminia Bielefeld(2-2)1,72 – 1,36 
Eintracht Frankfurt – FSV Mainz 05(1-0)2,29 – 0,78RB Leipzig – Arminia Bielefeld(0-2)1,12 – 1,12 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld?

Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld spilles fredag den 21. januar 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld?

Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld spilles på Deutsche Bank Park i Frankfurt i Tyskland.

Skriv et svar