18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dortmund – RB Leipzig: Odds og optakt den 8. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Storkamp og forsmag på pokalfinalen på torsdag er på menuen, når Dortmund og RB Leipzig lørdag eftermiddag mødes. Deres duel i Dortmund sidste sæson endte 3-3 efter et brag en en kamp, og denne gang er Dortmund involveret i en intens kamp om Champions League-billetter. Det kan blive endnu en stor oplevelse. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Dortmund – RB Leipzig. Der er kampstart lørdag d. 8. maj 2021 kl. 15:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Dortmund – RB Leipzig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Signal Iduna Park, Dortmund
Vejret: 13°, let vind og regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Borussia Dortmund
RB Leipzig
Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 15:35.


Optakt til Dortmund – RB Leipzig: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter en fin stime med fire sejre i ligaen i rap har Dortmund igen spillet sig helt aktuelle i forhold til top 4. Med 55 point har de henholdsvis 1 og 2 point op til Eintracht Frankfurt og Wolfsburg, og der er bare tre runder igen, så der er ikke plads til at lette foden fra gaspedalen. Det er der dog heller ikke noget, der tyder på. Overbevisende sejre mod Stuttgart, Werder Bremen, Union Berlin og Wolfsburg blev sidste lørdag fulgt op af knusende 5-0 i semifinalen i DFB Pokal mod 2. Bundesligaholdet fra Holstein Kiel. 

Det omvendte opgør vandt Dortmund 3-1, og de vil forsøge at gentage den 3-pointssucces lørdag eftermiddag. Jadon Sancho vendte tilbage til holdet i pokalkampen mod Holstein Kiel og lagde op til to scoringer, og hvis han rammer sin tidligere form, vil han kunne blive afgørende i dette opgør. Det kan Mahmoud Dahoud også. Han var i karantæne i pokalkampen, men her kan han passende erstatte Jude Bellingham, som er ude med karantæne. Der bliver brug for alle kræfter i kampen om midtbanen, så det bliver en travl eftermiddag for Mahmoud Dahoud. 

RB Leipzig har ikke længere helt så travlt som tidligere på året. De røg ud af Champions League efter en fin men noget tandløs præstation mod Liverpool, og i Bundesligaen så de længe ud til at kunne byde Bayern München kamp til stregen, men efter en stærk periode i februar med seks sejre på stribe, er det bare blevet til tre sejre i de følgende syv Bundesligakampe, så RB Leipzig nu er syv point efter rivalerne i toppen, og vinder RB Leipzig ikke dette opgør, kan Bayern München formentlig kåres som mestre allerede lørdag aften. Der er stadig syv point ned til forfølgerne i kampen om andenpladsen, så den kommer næppe i fare, og dermed kan RB Leipzig med ro i sindet rette fuldt fokus mod finalen i DFB Pokal på torsdag i Berlin. 

Dortmund:

 • Dan-Axel Zagadou (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Marcel Schmelzer (Back, Reserve) – Skadet
 • Mateu Morey Bauza (Back, Fast) – Skadet
 • Axel Witsel (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jude Bellingham (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Youssouffa Moukoko (Angreb, Reserve) – Skadet

RB Leipzig:

 • Tyler Adams (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Christopher Nkunku (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Dominik Szoboszlai (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Lazar Samardzic (Midtbane, Reserve) – Skadet

Dortmund forventet startopstilling: Hitz; Piszczek, Akanji, Hummels, Guerreiro; Dahoud, Can; Reyna, Reus, Sancho; Haaland.

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Klostermann, Upamecano, Orban; Mukiele, Sabitzer, Kampl, Angelino; Olmo, Haidara; Sørloth.


Odds på Dortmund – RB Leipzig

Oddsene viser, bookmakerne har Dortmund som favorit i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 15:35.


Odds-forslag: Det smager af mål

Det er noget af en godbid af en fodboldkamp, og den har klart en bismag af mål. Dortmunds 31 kampe i sæsonen har budt på 108 scoringer – et snit på mere end 3,5 mål pr. kamp. De seneste fire kampe i ligaen er vundet og har budt på 14 scoringer. Det holder snittet på 3,5 mål. Da de mødtes i januar i Leipzig, vandt Dortmund 3-1. 

RB Leipzig har været knap så målrige at se på. Deres Bundesligakampe har i alt budt på 80 scoringer, og det er knap 2,6 mål i snit. De seneste syv indbyrdes kampe har i alt givet 25 mål, og det passer fint med godt 3,5 mål i snit. Dortmund skal bruge alle tre point i kampen om Champions League-billetter, og med Marco Reus og Jadon Sancho som fodermestre er der potentiale for chancer til Erling Haaland, og det er jo næsten lig med målgaranti. 

Eneste lille anke er, hvad den kommende pokalfinale gør ved kampen. Måske vil RB Leipzig have opmærksomheden rettet mod torsdag, men det vil Dortmund ikke, og hvis gæsterne kommer halvhjertet til opgøret, risikerer de en øretæve. Og hvis de bare ruller rundt og lader sig banke, giver de samtidig mesterskabet til Bayern München. Dét gør de ikke frivilligt. Dortmund er i seks af de seneste otte hjemmekampe gået over 2,5 mål, mens det gør sig gældende for syv af RB Leipzigs seneste otte udekampe. Anbefalingen er over 2,5 mål i denne dyst. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,61
Over 2,5 mål
Besøg Unibet *


Dortmund – RB Leipzig: Statistik, topscorer og H2H

 • Dortmund er på 5. pladsen i Bundesligaen med 55 point efter 31 runder. De er 1 point efter Frankfurt på 4. pladsen. 

 • Tallene for Dortmund siger aktuelt 17-4-10 og 66:42.

 • RB Leipzig er nummer 2 i tabellen og har 64 point efter 31 kampe. 

 • Statistikken for RB Leipzig er på 19-7-5 og målscoren 55:25..

 • Topscoreren i Dortmund er stadig norske Erling Haaland, som har nettet 25 gange indtil videre.

 • Emil Forsberg og Marcel Sabitzer er med 7 mål hver delte topscorere hos gæsterne.


Expected Goals: Dortmund – RB Leipzig – de seneste tre kampe

DortmundResultatxGRB LeipzigResultatxG
Dortmund – Holstein Kiel(5-0)2,97 – 0,79Werder Bremen – RB Leipzig(1-2)1,24 – 4,12
Wolfsburg – Dortmund(0-2)1,45 – 1,30RB Leipzig – Stuttgart(2-0)4,03 – 0,27
Dortmund – Union Berlin(2-0)4,87 – 0,33FC Köln – RB Leipzig(2-1)0,77 – 2,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar