18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Dortmund – Bayer Leverkusen: Odds og optakt den 22. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Betingelserne er helt klare for de nykårede pokalvindere Dortmund. De skal bare have samme resultat som Wolfsburg, så sikrer de sig en tredjeplads i Bundesligaen. Dortmund får på hjemmebane besøg af Bayer Leverkusen, som hverken kan bevæge sig op eller ned i tabellen. De ender på sjettepladsen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Dortmund – Bayer Leverkusen. Der er kampstart lørdag d. 22. maj 2021 kl. 15.30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL



Dortmund – Bayer Leverkusen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Signal Iduna Park, Dortmund
Vejret: 12° og frisk vind


Optakt til Dortmund – Bayer Leverkusen: Skader, karantæner og startopstillinger

Siden 18. april har Dortmund spillet otte fodboldkampe. De har vundet alle otte. Seks i Bundesligaen og to i pokalturneringen, som de vandt med finalesejr over RB Leipzig. Nu har de sikret sig billetter til næste sæsons Champions League, og på sidste spilledag kan de så selv afgøre, om de skal slutte i top 3. Tabellens nummer fire, Wolfsburg, spiller i sidste runde hjemme mod Mainz 05, og nu hvor træner Bo Svensson har løst opgaven og sikret endnu en sæson i Bundesligaen, er det ikke sikkert, de gør så meget modstand mod Wolfsburg. Folkevognsklubben har en målscore, der er to mål ringere end Dortmunds, så de skal vinde med minimum tre mål for at kunne snuppe tredjepladsen. 

Men den giver Dortmund selvfølgelig ikke bare lige fra sig. Tredjepladsen er måske nok et skridt ned fra sidste sæsons sølvmedaljer, men denne gang har de også pokalsejren at prale med. Og en fjerdeplads er ikke noget at samle på. De vil sigte efter at slutte sæsonen med endnu en sejr og ride på sommerferie på en bølge af medvind og selvtillid. 

Bayer Leverkusen har ikke noget at skamme sig over. De har bare ét nederlag i deres seneste syv ligakampe, men på udebane har det godt nok været noget tøvende i 2021. De afsluttede 2020 med syv sejre i de sidste otte udekampe, men siden nytår har 11 udekampe på tværs af Bundesliga, Europa League og DFB Pokal givet sølle én sejr. Det er blevet til syv nederlag, og eneste lille lyspunkt må være, at de seneste tre har givet nederlag på Allianz Arena mod Bayern München, mens det er blevet til 0-0 hos både Hoffenheim og Werder Bremen. Klart bedre end lutter nederlag. Men ikke ret meget bedre. 

Bayer Leverkusen har fem point op til Eintracht Frankfurt på femtepladsen og fem point ned til Union Berlin på syvendepladsen. De har med andre ord kun deres selvforståelse og måske kommende kontraktforhandlinger at spille for. Men det har nu vist sig rigeligt motivation for mange i tidens løb. Måske vil det også gøre det for Bayer Leverkusen lørdag, for de har fem nederlag på stribe ude mod Dortmund. Med scoren 4:20. Dét kan måske være deres motivation. At forbedre den ynkelige statistik. 

Dortmund:

  • Marvin Hitz (Mål, Fast) – Skadet
  • Dan-Axel Zagadou (forsvar, Reserve) – Skadet
  • Mateu Morey (Back, Fast) – Skadet
  • Marcel Schmelzer (Back, Reserve) – Skadet 
  • Axel Witsel (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Youssoufa Moukoko (Angreb, Reserve) – Skadet

Bayer Leverkusen:

  • Edmond Tapsoba (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Santiago Arias (Back, Reserve) – Skadet
  • Lars Bender (Back, Reserve) – Skadet
  • Timothy Fosu-Mensah (Back, Reserve) – Skadet
  • Daley Sinkgraven (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Exequiel Palacios (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Nadiem Amiri (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Leon Bailey (Kant, Fast) – Skadet
  • Lucas Alario (Angreb, Fast) – Skadet

Dortmund forventet startopstilling: Bürki; Piszczek, Akanji, Hummels, Guerreiro; Dahoud; Delaney, Bellingham; Reus, Sancho; Haaland.

Bayer Leverkusen forventet startopstilling: Hradecky; Tah, S. Bender, Dragovic, Wendell; Demirbay, Aranguiz; Bellarabi, Wirtz, Gray; Paulinho.


Odds på Dortmund – Bayer Leverkusen

Bookmakernes odds antyder, at de ser hjemmeholdet som kampens favorit. 


Odds-forslag: De plejer at score mange mål – begge to

Dortmunds 33 kampe i sæsonen har budt på 117 scoringer. Det er et snit på 3,54 mål pr. kamp. De seneste 4 hjemmekampe har budt på 17 mål. Altså 4,25 i snit. 6 af deres seneste 9 kampe ude og hjemme har set mindst 4 scoringer, og begge hold har været på tavlen i 6 af kampene. 

Der kan Bayer Leverkusen ikke være med. Bare én af deres seneste 13 kampe har givet mere end 3 scoringer. 6 af de 13 kampe har haft mål af begge hold. I sæsonens løb har Bayer Leverkusen været involveret i 88 scoringer i deres 33 kampe. Det er et snit på 2,66 mål pr. kamp. De har ikke scoret i de seneste 4 udekampe, hvor de har tabt 2, og den samlede score for de 4 kampe er 0:5. 

Så Dortmund i forrygende målform over hele sæsonen. Bayer Leverkusen mere afdæmpede. Men i deres indbyrdes opgør plejer der at være gang i sagerne. De seneste 5 indbyrdes kampe har budt på i alt 25 scoringer, altså 5 mål i snit, mens de seneste i alt 10 kampe har budt på 42 scoringer, som jo er 4,2 i snit. Gæsterne kan spille helt frit og vil vel jagte første udebanemål i 5 forsøg, mens værterne har nettet 14 gange i de seneste 4 hjemmekampe. Vi går med mange mål og et gevaldigt brag som afslutning på sæsonen. Anbefalingen er mindst 4 mål på Signal Iduna Park.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,82
Over 3,5 mål
Besøg Unibet *


Dortmund – Bayer Leverkusen: Statistik, topscorer og H2H

  • Dortmund er på 3. pladsen i tabellen med 61 point efter 33 kampe. De er sikret en plads i top 4 og kan ikke nå 2. pladsen. 

  • Tallene for Dortmund siger foreløbigt 19-4-10 og 72:45.

  • Gæsterne fra Bayer Leverkusen indtager 6. pladsen med 52 point efter 33 kampe. 

  • Bayer Leverkusens statistik er 14-10-9 og målscoren 52:36..

  • Dortmunds topscorer er norske Erling Haaland med 25 mål.

  • Hos Bayer Leverkusen er Lucas Alario topscorer med sine 11 pletskud.


Expected Goals: Dortmund – Bayer Leverkusen – de seneste tre kampe

DortmundResultatxGBayer LeverkusenResultatxG
Mainz 05 – Dortmund(1-3)1,23 – 2,31Bayer Leverkusen – Union Berlin(1-1)1,77 – 1,76
RB Leipzig – Dortmund(1-4)3,26 – 2,25Werder Bremen – Bayer Leverkusen(0-0)1,41 – 1,13
Dortmund – RB Leipzig(3-2)2,37 – 1,05Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt(3-1)2,86 – 1,54
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar