18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Borussia M’Gladbach – Borussia Dortmund: Odds og optakt den 25. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der er Borussia-derby på Borussia Park, når Borussia M’ Gladbach tager mod Borussia Dortmund lørdag aften. Det er tabellens nummer 16 mod nummer tre, men det er også et møde for gæstetræner Marco Rose mod hans gamle mandskab, så der er venskaber og fjendskaber på tværs af begge lejre, og med 31 scoringer i de seneste 10 indbyrdes møder hos værterne, er der lagt op til et festligt opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Borussia M’Gladbach – Borussia Dortmund. Der er kampstart lørdag d. 25. september 2021 kl. 18;30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Borussia M’Gladbach – Borussia Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Borussia Park, Gladbach
Vejret: 21° og meget svag vind

Optakt til Borussia M’Gladbach – Borussia Dortmund: Skader, karantæner og startopstillinger

Det så længe ud til, at Borussia M’Gladbach kunne være med i den tætte kamp om top 4 i Bundesligaen i sidste sæson. Men da træner Marco Rose meldte ud, at han ikke ville forlænge med klubben, og at han havde skrevet kontrakt med Borussia Dortmund, gik der temmelig meget luft af ballonen, og så endte de på en skuffende ottendeplads i tabellen og røg helt uden for nogen som helst form for europæisk fodbold. 

Ny mand på linjen er Adi Hütter, som har gjort det fremragende med Eintracht Frankfurt, og det kommer han sikkert også til at gøre for Borussia M’Gladbach, men indledningen på sæsonen har været en anelse træg. De åbnede ellers imponerende med 1:1 mod Bayern München, men siden er det blevet til nederlag i tre udekampe, og eneste sejr er kommet hjemme mod Arminia Bielefeld. 

Gæsterne fra Borussia Dortmund har fire sejre i fem kampe i Bundesligaen, og de vandt også første kamp i Champions League-gruppespillet ude mod Besiktas i Istanbul. I deres foreløbige fem kampe i ligaen er der i alt faldet 28 (!) mål, og det er altså et snit på 5,6 mål per kamp. Erling Håland har scoret syv og gaflet tre assists, så han er altså en ret så væsentlig faktor i målorgierne. I snit lukker Borussia Dortmund selv cirka to mål ind, så man må ikke håbe for dem, at de pludselig løber ind i en måltørke. Indtil videre ser det dog forrygende underholdende ud.

I den kommende uge venter et Champions League-møde hjemme på Signal Iduna Park mod Sporting Lissabon, og en sejr der vil så godt som sende Borussia Dortmund videre fra gruppespillet efter bare to runder. Skadeslisten er lang hos gæsterne, men indtil videre har de løst udfordringerne med simple rotationer, og til dette opgør stiller de et fuldt ud kapabelt mandskab på alle pladser. 

Borussia M’Gladbach:

 • Stefan Lainer (Back, Fast) – Skadet
 • Mamadou Doucoure (Forsvar, Fast) – Skadet

Borussia Dortmund:

 • Soumaïla Coulibaly (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Dan-Axel Zagadou (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mateu Morey Bauza (Back, Fast) – Skadet
 • Nico Schulz (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Marcel Schmelzer (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Emre Can (Midtbane, Fast/ Reserve) – Skadet
 • Giuseppe Reyna (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Steffen Tigges (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Julian Brandt (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Borussia M’Gladbach forventet startopstilling: Sommer; Scally, Ginter, Elvedi, Bensebaini; Kramer, Zakaria; Herrmann, Stindl, Plea; Embolo.

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro; Dahoud, Witsel, Bellingham; Reus, Håland, Brandt.


Odds på Borussia M’Gladbach – Borussia Dortmund

Oddsene peger på gæsterne som favorit i denne duel. 

Odds-forslag: Fuld fart på Borussia-derbyet

Godt nok har Borussia M’Gladbach ikke vist sig fra den allerbedste side endnu, men deres to hjemmekampe har sådan set været godkendte. 1:1 mod Bayern München i premieren har efterfølgende vist sig at være en decideret fantastisk præstation, mens de i anden hjemmekamp pligtsejrede mod Arminia Bielefeld med 3:1. 

Borussia Dortmund er der ikke meget pligt over, og det gælder ikke begge ender af banen. Det ser noget lystbetonet ud, og de har åbenbart mest lyst til at score mål og undlade at dække op. Det giver for neutrale tilskuere ekstremt underholdende kampe, mens det for fans må være noget af en rutsjetur hver kamp. Men det går indtil videre, og med 17 scoringer i fem kampe hamrer de selv mere end tre mål ind per kamp, mens de trods alt ‘kun’ har lukket gennemsnitligt to mål ind per kamp. 

De indbyrdes opgør byder som regel også på mål og over de seneste 10 møder på Borussia Park er der faldet 31 scoringer og altså mere end tre mål per kamp. Til dette opgør virker det til, at der er ekstraordinært løse tøjler, og mon ikke træner Marco Rose slipper Borussia Dortmund-holdet endnu mere fri end sædvanligt for at vise sin gamle klub, hvor godt et bytte han har gjort? I hvert tror anbefalingen, det bliver endnu en målfest med mindst fire scoringer i denne dyst.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,99
Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Borussia M’Gladbach – Borussia Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

 • Borussia M’Gladbach er på 16. pladsen efter 5 runder med 4 point. 

 • Statistikken for Borussia M’Gladbach er 1-1-3 og scoren 5:9.

 • Borussia Dortmund er aktuelt på tabellens 3. plads med 12 point for de første 5 kampe. 

 • Borussia Dortmunds tal er 4-0-1, og deres målscore er 17:11. 

 • Hos Borussia M’Gladbach er Lars Stindl topscorer med 2 træffere.

 • Borussia Dortmunds topscorer er norske Erling Håland, der har scoret 7 mål. 


Expected Goals: Borussia M’Gladbach vs. Borussia Dortmundde seneste tre kampe:

Borussia M’GladbachResultatxGBorussia DortmundResultatxG
Augsburg – Borussia M’Gladbach(1-0) 1,29 – 0,77Borussia Dortmund – Union Berlin(4-2) 1,61 – 1,70 
Borussia M’Gladbach – Arminia Bielefeld (3-1) 1,52 – 2,13Besiktas Istanbul – Borussia Dortmund (0-0) 1,03 – 2,50 
Union Berlin – Borussia M’Gladbach (2-1) 1,89 – 1,87 Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund (3-4) 0,92 – 2,39 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar