18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Borussia M’Gladbach – Bayer Leverkusen: Odds og optakt den 15. januar 2022

Patrik Schick er topscorer for Bayer Leverkusen, og med 17 mål er han blot tre mål efter Lewandowski på topscorerlisten. (Foto: Bildbyrån)

En noget undervældende sæson og særdeles elendig afslutning på 2021 blev gemt godt væk bagerst i skabet, da Borussia M’Gladbach åbnede 2022 med 2:1-sejr på Allianz Arena mod Bayern München. De kravlede to pladser op i tabellen, men lørdag aften kommer tabellens nummer fem, Bayer Leverkusen, på besøg på Borussia Park. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Borussia M’Gladbach – Bayer Leverkusen. Der er kampstart lørdag d. 15. januar 2022 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


Borussia M’Gladbach – Bayer Leverkusen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Borussia Park, Mönchengladbach
Vejret: 4° og svag vind


Optakt til Borussia M’Gladbach – Bayer Leverkusen: Skader, karantæner og startopstillinger

Åbenbart er det sådan fat med Borussia M’Gladbach, at uanset hvor ringe en sæson de har gang i, kan de altid slå Bayern München. Det er ikke mange mandskaber, der kan prale af det, men måske er det heller ikke noget at prale med for træner Adi Hütter og hans flok, hvis de fortsætter med at underpræstere mod rækkens øvrige hold. For de sluttede 2021 af med fire nederlag på stribe og en enkelt uafgjort. 

Hvis de skal gøre sig forhåbninger om at nærme sig det erklærede sæsonmål om europæisk bold, skal de sætte en positiv stime sammen, og i det omvendte opgør mod Bayer Leverkusen, tabte Borussia M’Gladbach med 4:0. Der skal ske en hel del positive forbedringer, hvis de skal løbe med sejren lørdag aften. De må undvære backen Bensebaini, der spiller afrikanske mesterskaber, mens Jonas Hofmann fortsat er skadet. Men det må siges at være en mild fraværsliste i disse tider. 

Hos gæsterne ser listen nogenlunde ligesådan ud. Tapsoba og Kossounou er til de afrikanske mesterskaber, mens Sinkgraven, Baumgartlinger og Aranguiz er meldt ude til denne kamp. Værst er det med Aranguiz på midten, men Andrich og Demirbay vil gøre et bravt forsøge på at dække over fraværet. 

Bayer Leverkusen sluttede også 2021 temmeligt ringe med tre nederlag på udebane mod Ferencvaros, Eintracht Frankfurt og SC Freiburg, og så hentede de hjemme på BayArena 2:2 mod TSG 1899 Hoffenheim. Men de fik ikke samme smukke indledning på 2022, da de på hjemmebane var seks minutter fra nederlag mod Union Berlin og kun en sen udligning af Tah forhindrede berlinerne i at kravle forbi i tabellen. Der er tæt i kampen om top 4-placeringerne og fra nummer tre til nummer otte er der bare fire point. Der er ikke plads til for mange svipsere og dumme pointtab. 

Borussia M’Gladbach:

 • Remy Bensebaini (Back, Fast) – Afrika Cup  
 • Jonas Hofmann (Midtbane, Fast) – Skadet

Bayer Leverkusen:

 • Edmond Tapsoba (Forsvar, Reserve) – Afrika Cup
 • Daley Sinkgraven (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Odilon Kossounou (Forsvar, Fast) – Afrika Cup
 • Julian Baumgartlinger (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Charles Aranguiz (Midtbane, Fast) – Skadet

Borussia M’Gladbach forventet startopstilling: Sommer; Ginter, Elvedi, Friedrich; Lainer, Kramer, Koné, Netz; Neuhaus, Stindl; Embolo.

Bayer Leverkusen forventet startopstilling: Hradecky; Frimpong, Tah, Hincapie, Bakker; Andrich, Demirbay; Bellarabi, Wirtz, Diaby; Schick.


Odds på Borussia M’Gladbach – Bayer Leverkusen

Skæver vi til bookmakernes odds, ser vi, de forventer en meget lige kamp. 


Odds-forslag: Det ligner en forrygende kamp med mål

Hvor meget kan Borussia M’Gladbach løfte sig med sejren over Bayern München? Efter en skidt periode var det tre flotte point, men kan de tage det med videre og skabe sig en stime, så de kan kravle højere op i rækken og nærme sig topplacering og europæiske pladser? Det vil vise sig, og et opgør mod lokalrivalerne Bayer Leverkusen er vel et godt afsæt, men de seneste tre indbyrdes møder på Borussia Park er endt med sejre til gæsterne 1:0, 3:1 og 5:0. 

Værterne har været involverede i 57 scoringer i deres foreløbig 18 kampe, og det giver et målsnit på mere end 3,1 mål per kamp. For Bayer Leverkusen er tallet højere. De har i alt budt på 72 scoringer i deres 18 kampe, og det er helt præcist et snit på fire mål per kamp. Så vi kan vist roligt regne med scoringer i opgøret. 

Så er spørgsmålet, om det for fjerde gang i træk bliver til sejr til Bayer Leverkusen, så de skal stå for målene, eller om vi kan håbe på at få begge mandskaber på tavlen også. For Borussia M’Gladbach gælder, at i fem af deres seneste syv kampe har begge hold været på tavlen, og der er faldet 35 mål i de syv kampe – altså fem i snit. For Bayer Leverkusen er de tilsvarende tal, at i syv af deres seneste otte kampe har begge hold været på tavlen, mens der i alt er faldet 31 mål i de syv kampe, hvilket er lige i underkanten af 4,5 mål per kamp. Anbefalingen tror på en kombination med begge hold på tavlen og mindst tre scoringer her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,71
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Borussia M’Gladbach – Bayer Leverkusen: Statistik, topscorer og H2H

 • Borussia M’Gladbach er nummer 12 i Bundesligaen efter 22 point i 18 kampe. 

 • Tallene for Borussia M’Gladbach siger 6-4-8 med scoren 24:33.

 • Gæsterne fra Bayer Leverkusen er aktuelt på 5. pladsen med 29 point efter 18 runder. 

 • Bayer Leverkusens statistik er 8-5-5, mens deres målforskel lyder 42:30.

 • Hos Borussia M’Gladbach er flittigste mand på måltavlen Jonas Hofmann med 7 scoringer.

 • Bayer Leverkusens topscorer er Patrik Schick, som har scoret 17 kasser.
Info
NavnBayer LeverkusenLEV
Land
Tyskland
TYS
CheftrænerGerardo Seoane
Websitewww.bayer04.de
Form
Statistik
Turnering
1. Bundesliga
Kampe spillet
24
Mål
63
Mål imod
39
Rent bur
5
Gule kort
54
Røde kort
2
Turnering
DFB Pokal
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
2
Turnering
Europa League Grp. G
Kampe spillet
6
Mål
14
Mål imod
5
Rent bur
2
Gule kort
13
Røde kort
1


Expected Goals: Borussia M’Gladbach vs. Bayer Leverkusen – de seneste tre kampe

Borussia M’GladbachResultatxGBayer LeverkusenResultatxG
Bayern München – Borussia M’Gladbach(1-2) 2,03 – 1,11Bayer Leverkusen – Union Berlin  (2-2) 1,77 – 3,87
TSG 1899 Hoffenheim – Borussia M’Gladbach(1-1) 4,05 – 1,24 SC Freiburg – Bayer Leverkusen(2-1) 2,22 – 0,81 
Borussia M’Gladbach – Eintracht Frankfurt (2-3) 2,28 – 2,07 Bayer Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim (2-2) 2,59 – 2,32 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Borussia M’Gladbach – Bayer Leverkusen?

Borussia M’Gladbach – Bayer Leverkusen spilles lørdag den 15. januar 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Borussia M’Gladbach – Bayer Leverkusen?

Borussia M’Gladbach – Bayer Leverkusen spilles på Borussia Park i Mönchengladbach i Tyskland.

Skriv et svar