18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Borussia Dortmund – Union Berlin: Odds og optakt den 19. september 2021

Foto: Bildbyrån

Borussia Dortmund lægger hjemmebane til et møde med Union Berlin sent søndag eftermiddag, og værterne åbnede i midtugen deres europæiske kampagne med 2:1 ude mod Besiktas Istanbul i Champions League-gruppespillet. Union Berlin er med i den mere ydmyge Conference League, hvor de torsdag tabte første kamp ude mod Slavia Prag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Borussia Dortmund – Union Berlin. Der er kampstart søndag d. 19. september 2021 kl. 17:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Borussia Dortmund – Union Berlin: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Signal Iduna Park, Dortmund
Vejret: 18°, risiko for regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Borussia Dortmund
Union Berlin
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. september 2021 17:25.

Optakt til Borussia Dortmund – Union Berlin: Skader, karantæner og startopstillinger

Borussia Dortmund hentede en professionel sejr hjem fra Istanbul mod Besiktas, og dermed står de allerede solidt i deres Champions League-gruppe, for næste gang møder de Sporting Lissabon, der på hjemmebane fik klø af Ajax Amsterdam, og vinder hollænderne og Borussia Dortmund deres kampe i næste runde, er de så godt som videre efter bare to kampe. Næsten i hvert fald. 

Så de gulsorte kan allerede nu fokusere på at hænge på i Bundesligaen, hvor de åbnede med to sejre, men så fulgte to kampe – den ene dog Super Cuppen, gæt selv hvilken af dem – med nederlag til Bayern München og Freiburg. Siden er det blevet til yderligere to ligasejre og altså sejren i Istanbul i midtugen. Nu skal de bevise, at de kan sætte en stime sammen, som er længere end et par kampe, og de kan glæde sig over, at de to gange, de i ligasammenhæng har haft besøg af opkomlingene fra Berlin, er det endt med sejre til Borussia Dortmund på henholdsvis 5:0 og 2:0. At begge møder i Berlin også er endt med hjemmesejre og altså nederlag for Borussia Dortmund er måske mindre relevant her. 

Men de to sejre på hjemmebane er nok det, Union Berlin vil klynge sig til. Sammen med det faktum, at holdet er vanskelige at besejre. Efter fire runder er det tre gange endt uafgjort, mens de besejrede Gladbach hjemme i Berlin. I det hele taget har Union Berlin vist sig at være en bøvlet modstander at spille imod, og det skal de selvfølgelig fortsætte med at udnytte i ligaen, hvor de altså i sidste sæson i kun andet forsøg efter oprykningen sikrede sig en plads i europæisk bold. 

Nu skal de altså vænne sig til et væld af løbende midtugekampe, og det gik ikke forrygende i torsdags, hvor eventyret blev indledt mod tjekkiske Slavia Prag. Men med luppen var det slet ikke så skidt, for Union Berlin blev reduceret til 10 mand allerede i første halvleg ved stillingen 1:0 til værterne. Union Berlin kæmpede sig tilbage og udlignede til 1:1 med 20 minutter igen, men to scoringer af Slavia Prag i kampens sidste fem minutter sendte sejren på tjekkiske hænder alligevel. Puljens to øvrige hold er Feyenoord og Maccabi Haifa. 

Borussia Dortmund:

 • Soumaïla Coulibaly (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Dan-Axel Zagadou (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mateu Morey Bauza (Back, Fast) – Skadet
 • Marcel Schmelzer (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Emre Can (Midtbane, Fast/ Reserve) – Skadet
 • Giuseppe Reyna (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Steffen Tigges (Angreb, Reserve) – Skadet

Union Berlin:

 • Mathis Bruns (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Kevin Mohwald (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro; Dahoud, Witsel, Bellingham; Reus, Håland, Brandt.

Union Berlin forventet startopstilling: Luthe; Friedrich, Knoche, Baumgartl; Ryerson, R. Khedira, Gießelmann; Öztunali, Haraguchi; Becker; Awoniyi.


Odds på Borussia Dortmund – Union Berlin

Ifølge bookmakernes odds er Borussia Dortmund favorit til at snuppe sejren.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. september 2021 17:25.

Odds-forslag: Værterne vinder den her – sikkert endda

Det der med europæisk bold er spændende, fascinerende og overvældende i begyndelsen. Men det er også udmarvende, mentalt udmattende og krævende. Derfor kan vi forvente, at Union Berlin får udfordringer med at dosere kræfterne optimalt, for de vil uden tvivl være topmotiverede i deres europæiske opgaver. Selvfølgelig. 

Men næsten lige så selvfølgeligt kan man frygte, de efterfølgende vil have tæret på kræfterne til kampene i Bundesligaen. Og her er modstanden stor og stærk i form af Borussia Dortmund. De seneste to sæsoner er dette møde endt med hjemmesejre på 5:0 og 2:0, og værterne har lavet 19 mål i deres foreløbig syv betydende kampe i sæsonen, hvilket er mere end 2,7 mål per kamp. 

Anbefalingen tror, at uanset om Union Berlin gør det fornuftige og roterer i truppen og dermed piller lidt ved kvaliteten, eller om de holder fast i de faste, som så nok vil være en anelse slidte, så får vi en sikker sejr til Borussia Dortmund her på mindst to overskydende scoringer.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,09
Borussia Dortmund med mindst 2 overskydende mål
Gå til Marathonbet *


Borussia Dortmund – Union Berlin: Statistik, topscorer og H2H

 • Borussia Dortmund er på Bundesligaen 3. plads, hvor de har 9 point efter 4 kampe. 

 • Borussia Dortmunds statistik er 3-0-1, mens deres målforskel lyder på 13:9.

 • Union Berlin er på tabellens 8. plads efter 4 runder, hvor de har hentet 6 point. 

 • Tallene for Union Berlin er solide 1-3-0 med scoren 5:4.

 • Norske Erling Haaland er flittigste målskytte for Borussia Dortmund med 3 mål.

 • Hos Union Berlin er Taiwo Awoniyi topscorer med foreløbig 3 kasser. 


Expected Goals: Borussia Dortmund vs. Union Berlin de seneste tre kampe:

Borussia DortmundResultatxGUnion BerlinResultatxG
Besiktas – Borussia Dortmund(1-2)1,03 – 2,50Union Berlin – Augsburg(0-0)1,26 – 1,98 
Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund(3-4)0,92 – 2,39Union Berlin – Gladbach (2-1)1,89 – 1,87
Borussia Dortmund – TSG Hoffenheim(3-2)4,77 – 2,33 Union Berlin – KuPS(0-0)  1,77 – 1,19
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar