18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim: Odds og optakt den 2. september 2022

Robert Skov har startet i alle 4 kampe for TSG 1899 Hoffenheim i denne sæson. Her har han lige scoret til 3:0 mod Bayer Leverkusen. (Foto: Bildbyrån)

Der er topkamp på Signal Iduna Park fredag aften, når Borussia Dortmund tager mod TSG 1899 Hoffenheim. Begge hold har tre sejre i de første fire kampe, og det giver dem placeringer som nummer fem og fire forud for denne dyst. Borussia Dortmund har vundet tre af de seneste fire møder, men alle tre sejre har været på præcist ét overskydende mål. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim. Der er kampstart fredag d. 2. september 2022 kl. 20:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Signal Iduna Park, Dortmund
Vejret: 22° og let vind

Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim: Skader, karantæner og startopstillinger

Sejre mod Bayer Leverkusen, SC Freiburg og falmede Hertha Berlin er udbyttet i de første fire kampe for Borussia Dortmund. De var på vej mod sejr i den fjerde kamp, for da stadionuret stod på 89:00, førte de 2:0 mod oprykkerne fra Werder Bremen, men derfra gik alt galt, og det endte med nederlag på 3:2 for Borussia Dortmund – endda på hjemmebane. 

De har scoret syv mål i de første fire kampe, og det er jo isoleret set godkendt, men det er nu alligevel tankevækkende, at Erling Haaland allerede har scoret ni mål hos Man City. De kommer givet til at mangle de mål, nordmanden scorede. Men så kan de måske glæde sig over de mange penge, der fylder i klubkassen. Syv forskellige spillere har scoret målene for Borussia Dortmund, men 1:0-målet i Berlin i seneste kamp stod den nye frontløber Anthony Modeste for, og der er tegningen til en ny flittig målskytte hos de gulsorte. 

TSG 1899 Hoffenheim har også åbnet sæsonen med tre sejre og et nederlag i de første fire. De har slået VfL Bochum og FC Augsburg knebent hjemme i Sinsheim, mens udekampene har givet 3:0-sejr på BayArena mod Bayer Leverkusen og nederlag på 3:1 mod Borussia M’Gladbach. De vil givetvis helst gentage sejren fra BayArena, hvis de selv må vælge. 

Danske Robert Skov er tilbage blandt gæsternes foretrukne. Han er startet på banen i alle fire kampe, mens Jakob Bruun Larsen er startet en enkelt gang og skiftet ind i de tre øvrige. Det er kun blevet til godt 100 minutters samlet spilletid til Larsen. Men sæsonen er jo lang. Det opdagede de i sidste sæson, hvor de længe var en del af spillet om top 4, men til slut endte som en skuffende nummer ni helt uden for de europæiske pladser. Det kan de gøre bedre i år. 


Borussia Dortmund:

  • Mateu Morey-Bauza (Back, Fast) – Skadet
  • Mahmoud Dahoud (Midtbane (Fast/Reserve) – Skadet
  • Sebastian Haller (Angreb, Fast) – Sygdom
  • Donyell Malen (Angreb, Fast) – Skadet


TSG 1899 Hoffenheim:

  • Philipp Pentke (Mål, Reserve) – Skadet
  • Ermin Bicakcic (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Benjamin Hübner (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Ihlas Bebou (Midtbane, Reserve) – Skadet

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro; Bellingham, Özcan; Adeyemi, Reus, Brandt; Modeste.

TSG 1899 Hoffenheim forventet startopstilling: Baumann; Kabak, Vogt, Akpoguma; Skov, Geiger, Angelino; Prömel, Baumgartner; Rutter, Kramaric.


Odds på Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim

Skæver vi kort til oddsene hos bookmakerne, ser vi en klar favoritværdighed til værterne.


Odds-forslag: Festlig fredag i Dortmund

Det er to mandskaber med absolut fokus på offensiv fodbold. I sidste sæson var der i alt 137 mål i Borussia Dortmunds 34 Bundesligakampe. Det er et snit over hele sæsonen på lidt mere end fire mål per kamp. Helt så lystigt raslede målene ikke ind hos TSG 1899 Hoffenheim, men der var dog 118 scoringer i deres 34 opgør, hvilket er et snit på knap 3,5.

De seneste fire indbyrdes møder i Dortmund fortæller også en historie om mål. Der er i alt faldet 19 scoringer i de fire kampe. Altså et snit på 4,75 mål. Det er endt 3:2, 2:2, 0:4 og 3:3 med værterne nævnt først. Altså to uafgjorte og en sejr hver. 14 af de seneste 16 indbyrdes møder har haft begge hold på tavlen. 

Det bliver også noget i den retning, anbefalingen kaster sig over. Vi går med en kombination af begge hold på tavlen og mindst fire scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,12
Begge hold scorer PLUS Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim: Statistik, topscorer og H2H

  • Borussia Dortmund er aktuelt nummer 5 i tabellen med 9 point efter 4 runder. 

  • Borussia Dortmunds statistik siger 3-0-1 med scoren 7:4.

  • Gæsterne fra TSG 1899 Hoffenheim er et nøk bedre på 4. pladsen med 9 point for 4 kampe. 

  • Tallene for TSG 1899 Hoffenheim er 3-0-1, mens deres måldifference siger 8:5.

  • 7 spillere har scoret hver 1 gang for Borussia Dortmund, og dermed er de delte topscorere. Det drejer sig blandt andre om Jamie Bynoe-Gittens, Anthony Modeste og Marco Reus.

  • Hos TSG 1899 Hoffenheim har Christoph Baumgartner lagt sig alene i front på listen over målskytter med 2 pletskud.


Expected Goals: Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim – de seneste tre kampe:

Borussia DortmundResultatxGTSG 1899 HoffenheimResultatxG
Hertha Berlin – Borussia Dortmund (0-1)0,58 – 2,63TSG 1899 Hoffenheim – FC Augsburg(1-0)2,48 – 1,32 
Borussia Dortmund – Werder Bremen (2-3) 0,39 – 1,44Bayer Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim (0-3) 0,78 – 2,07 
SC Freiburg – Borussia Dortmund  (1-3) 1,20 – 1,51TSG 1899 Hoffenheim – VfL Bochum (3-2)2,95 – 1,66 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim?

Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim spilles fredag den 2. september 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim?

Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim spilles på Signal Iduna Park i Dortmund i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar