18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Borussia Dortmund – Bayern München: Odds og optakt den 8. oktober 2022

Anthony Modeste og Borussia Dortmund spiller Der Klassiker lørdag, når Bayern München kommer på besøg. (Foto: Bildbyrån)

Der Klassiker er på menuen lørdag aften i Bundesligaen. Borussia Dortmund tager mod Bayern München i en kamp mellem to af tysk fodbolds mest vindende klubber i de seneste par årtier. I de indbyrdes dueller er det dog i 10 af de seneste 11 kampe endt med sejr til Bayern München. De er også favoritter lørdag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Borussia Dortmund – Bayern München. Der er kampstart lørdag d. 8. oktober 2022 kl. 18:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Borussia Dortmund – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Signal Iduna Park, Dortmund, Tyskland
Vejret: 13° og jævn vind

Borussia Dortmund – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Tre hjemmesejre i fire Bundesligakampe er det blevet til for Borussia Dortmund. Alle tre er vundet 1:0. Imens løber ham den unævnelige nordmand rundt i engelsk fodbold og scorer lige så mange mål, som der er sandkorn i Sahara. Borussia Dortmund havde håbet Sebastian Haller skulle overtage rollen som målsluger efter Haaland. Men Haller blev ramt af kræft, og han er derfor ude. Så panik-købte de gulsorte Anthony Modeste i FC Köln, og han skulle være en slags substitut. 

Modeste har spillet syv Bundesligakampe for Borussia Dortmund. Han har scoret et mål. I Kickers hårde men ofte retfærdige karakterer har han scoret ringest af alle på holdet – undtaget Emre Can. Ellers er Modeste altså den dårligst vurderede. Bare 17-årige Moukoko begyndte i front i CL-kampen mod Sevilla FC, og han havde en assist til det ene af de fire mål i 4:1-sejren. Måske er Moukoko også i start-11 lørdag aften?

Bayern München var i en mini-krise, da de havde tre uafgjorte og et nederlag forud for sidste Bundesligarunde. Her mødte de Bayer 04 Leverkusen, som fik stryg 4:0 på Allianz Arena. Fire dage senere fik de tjekkiske mestre fra Viktoria Plzen samme omgang prygl og blev slået 5:0, og nu virker krisen helt overstået igen. 

Kimmich og Müller er formentlig tilbage efter deres corona-karantæne, og i front spiller duoen med de i fællesskab næsten Milli-Vanilli klingende navne Mané/Sané. Bag de to lusker rutinerede Müller og formstærke Musiala rundt og lurer på chancer. Det er en formidabel offensiv, de kan mønstre hos rekordmestrene. Og de har altså scoret ni gange i deres seneste to kampe.


Borussia Dortmund:

 • Mateu Morey-Bauza (Back, Fast) – Skadet
 • Mahmoud Dahoud (Midtbane (Fast/Reserve) – Skadet
 • Giovanni Reyna (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Sebastian Haller (Angreb, Fast) – Sygdom
 • Jamie Bynoe-Gittens (angreb, Reserve)


Bayern München:

 • Lucas Hernandez (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Bouna Sarr (Back, Reserve) – Skadet

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Meunier, Süle, Schlotterbeck, Guerreiro; Özcan, Bellingham; Brandt, Reus, Malen; Moukoko.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, de Ligt, Davies; Sabitzer, Kimmich; Musiala, Müller; Sané, Mané.


Odds på Borussia Dortmund – Bayern München

Oddsene peger på en udesejr i Der Klassiker. 


Odds-forslag: Spolerer værterne det flotte målsnit i Der Klassiker?

Bayern München har vundet de seneste otte udgaver af Der Klassiker med en samlet score på 24:10. Det er et imponerende snit på mere end fire mål per kamp. Og de seneste seks dueller har haft begge hold på tavlen. 

Men nu har Borussia Dortmund måske udviklet en særlig hjemmebanetaktik, der giver dem 1:0-sejre? Det har det i hvert fald gjort mod både Leverkusen, Hoffenheim og Schalke i Bundesligaen. I CL vandt de som bekendt 3:0 mod FC København, og i onsdags viste de igen sans for mål, da de på udebane bankede Sevilla FC med flotte 4:1. 

Det betyder også, at anbefalingen tror på endnu en af de der udgaver af Der Klassiker, hvor der bliver fuldt skrald på tribuner, bane og i speakerboksen. Buddet bliver begge hold på tavlen og mindst fire mål, som statistikken indbyrdes antyder det. Samtidig har Bayern München i sæsonens seks udekampe lavet 21 mål – men dog trods alt blot tre i de seneste tre. Det ĺaver de om på her.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,09
Begge hold scorer PLUS Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Borussia Dortmund – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

 • Borussia Dortmund er aktuelt nummer 4 i Bundesligaen med 15 point efter 8 runder. 

 • Tallene for Borussia Dortmund siger 5-0-3 og 11:10.

 • Bayern München er på 3. pladsen med 15 point for 8 kampe. 

 • Bayern München statistik er 4-3-1 med målscoren 23:6.

 • Hos Borussia Dortmund har de 3 flittigste målskytter scoret hver 2 gange, og det er Julian Brandt, Marco Reus og Youssoufa Moukoko.

 • Bayern Münchens topscorer med foreløbig 5 pletskud er Jamal Musiala.


Expected Goals: Borussia Dortmund vs. Bayern München – de seneste tre kampe:

Borussia DortmundResultatxGBayern MünchenResultatxG
Sevilla FC – Borussia Dortmund (1-4) 3,09 – 2,14Bayern München – Viktoria Plzen  (5-0) 2,09 – 0,55
FC Köln – Borussia Dortmund(3-2)2,56 – 1,72Bayern München – Bayer 04 Leverkusen (4-0) 1,99 – 0,49
Borussia Dortmund – Schalke 04 (1-0) 1,65 – 0,19 FC Augsburg – Bayern München(1-0)1,92 – 1,87
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Borussia Dortmund – Bayern München?

Borussia Dortmund – Bayern München spilles lørdag den 8. oktober 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Borussia Dortmund – Bayern München?

Borussia Dortmund – Bayern München spilles på Signal Iduna Park i Dortmund i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar