18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bayern München – VfL Wolfsburg: Odds og optakt den 17. december 2021

Bayern München buldrer løs i toppen af Bundesligaen, og fredag får de besøg af noget sløje VfL Wolfsburg. (Foto: Bildbyrån)

Det ligner en rigtig fin december for Bayern München indtil nu. Fire sejre i fire forsøg, og de kan gøre det til en håndfuld, hvis de fredag aften også ondulerer VfL Wolfsburg. Gæsterne har ikke vundet siden 6. november, og de har seks nederlag på stribe efter weekendens 3:2-nederlag til FC Köln. Av. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – VfL Wolfsburg. Der er kampstart fredag d. 17. december 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Bayern München – VfL Wolfsburg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret: -2° og svag vind

Optakt til Bayern München – VfL Wolfsburg: Skader, karantæner og startopstillinger

Træner Julian Nagelsmann må længere og længere ned i værktøjskassen for at finde løsninger i takt med, at holdet løbende må undvære spillere til skader og corona. Men indtil videre går det, og så længe offensiven fortsætter med at hagle kasser ind, kan det jo ikke gå helt galt. Bayern München har spillet 16 kampe. Robert Lewandowski har scoret 18 mål. Så han er lidt efter sit snit fra sidste sæson, men lidt mere end en scoring per kamp må man vel acceptere. 

De fik også afsluttet deres CL-gruppe med sjette sejr i seks forsøg, og de sendte FC Barcelona ud i Europa League-mørket. Nu venter juleferien så for Bayern München, og den kan de drage på straks efter dette opgør. De seneste 14 indbyrdes møder har givet 13 sejre til Bayern München, mens en enkelt er endt uafgjort. Joshua Kimmich og Choupo-Moting er stadig ude med corona-relateret bøvl, mens Stanisic og formentlig også Coman er helt ude, mens Goretzka og Sabitzer stadig håber at blive klar til fredag aften. 

Hos gæsterne håber de vist allermest på et julemirakel. Eller også glæder de sig i det mindste til ikke at skulle bekymre sig om flere øretæver og bare kunne nynne forsigtigt med på “O Tannenbaum” for en stund. Seks nederlag og en uafgjort er det blevet til for VfL Wolfsburg, siden de 6. november slog FC Augsburg 1:0. Blandt de mange skuffelser er også to nederlag i de afsluttende runder i CL-gruppespillet, så en potentiel plads blandt de sidste 16 i stedet blev til komplet exit fra europæisk fodbold i denne sæson.

Nu kan de så i stedet have fokus på Bundesligaen, hvor de bare har tre point til nedrykningsstregen. Her må de undvære den faste back, Otavio, ligesom Xavier Schlager og Bartosz Bialek også er meldt ude med skader, og Jerome Roussillon, en anden back, er ude med karantæne. Fedt at mangle backs til en duel mod Bayern München, for de er jo slet ikke farlige over kanterne … det kan blive en lang fredag aften for VfL Wolfsburg.


Bayern München:

  • Josip Stanisic (Back, Reserve) – Skadet
  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Joshua Kimmich (Midtbane, Fast) – COVID-19
  • Corentin Tolisso (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Kingsley Coman (Kant, Fast) – Skadet
  • Eric Maxim Choupo-Moting (Angreb, Reserve) – COVID-19


VfL Wolfsburg:

  • Paulo Otavio (Back, Fast) – Skadet
  • Jerome Roussillon (Back, Fast) – Karantæne
  • Xavier Schlager (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Bartosz Bialek (Angreb, Reserve) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Süle, Upamecano, Hernandez; Roca, Musiala; Gnabry, Müller, Sané, Davies; Lewandowski.

VfL Wolfsburg forventet startopstilling: Casteels; Lacroix, Guilavogui, Bornauw; Baku, Vranckx, Arnold, Gerhardt; Lukebakio, Nmecha; Weghorst.


Odds på Bayern München – VfL Wolfsburg

Oddsene peger på en kæmpe favoritværdighed til hjemmeholdet. 


Odds-forslag: Til julebal på Allianz Arena

De seneste 10 kampe har Bayern München vundet ni. Fem af sejrene har været på præcist ét overskydende mål, mens de fire øvrige har været på tre mål eller mere. Det er svært at komme på ret mange argumenter for, hvordan det skulle lykkes for VfL Wolfsburg at komme fra Allianz Arena med andet end erfaring og græs på knæene, så vi tør ikke gå med et af de mange ellers flotte odds på udbytte til gæsterne. 

I stedet kan vi kigge på, hvor stor den forventede sejr til Bayern München bliver. De seneste tre hjemmekampe har de blot vundet med ét enkelt mål mod henholdsvis SC Freiburg, Arminia Bielefeld og FSV Mainz 05. Det kunne jo indikere, at de er ved at være lidt slidte efter et langt efterår. Men hvor placerer vi så storsejren ude over VfB Stuttgart, for de er vel ikke så meget ringere end de tre tidligere nævnte? 

Omvendt har gæsterne tabt fem af deres seneste seks nederlag med mindst to overskydende mål. Og det må have været noget af en mavepuster, de fik sig med FC Kölns sejrsmål i overtiden i weekendens kamp. Anbefalingen tror, det endnu engang bliver til fodboldfest i München og sigter efter en hjemmesejr på mindst tre overskydende scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,23
Bayern München -2,5
Gå til Unibet *


Bayern München – VfL Wolfsburg: Statistik, topscorer og H2H

  • Bayern München er endnu engang Bundesligaens duks efter 16 kampe og 40 point.

  • Statistikken for Bayern München lyder på 13-1-2 og scoren 52:16.

  • VfL Wolfsburg er aktuelt på tabellens 11. plads med 20 point for 16 kampe. 

  • VfL Wolfsburgs tal er 6-2-8. og en målforskel som siger 17:25.

  • Robert Lewandowski er Bayern Münchens topscorer med foreløbigt 18 træffere. 

  • Wout Weghorst og Lukas Nmecha er med 6 træffere hver delte topscorere hos VfL Wolfsburg.


Expected Goals: Bayern München vs. VfL Wolfsburg de seneste tre kampe:

Bayern MünchenResultatxGVfL WolfsburgResultatxG
VfB Stuttgart – Bayern München (0-5) 1,52 – 3,82VfL Wolfsburg – FC Köln (2-3) 3,03 – 3,43
Bayern München – FSV Mainz 05 (2-1) 2,38 – 0,84 VfL Wolfsburg – VfB Stuttgart (0-2) 1,48 – 2,23 
Bayern München – FC Barcelona(3-0) 2,34 – 0,31VfL Wolfsburg – Lille(1-3) 0,65 – 2,43 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bayern München – VfL Wolfsburg?

Bayern München – VfL Wolfsburg spilles fredag den 17. december 20:30.

Hvor spilles Bayern München – VfL Wolfsburg?

Bayern München – VfL Wolfsburg spilles på Allianz Arena i München i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar