18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bayern München – TSG 1899 Hoffenheim: Odds og optakt den 23. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Det bliver ikke bedre end det, Bayern München præsterer for tiden. Det er en helt igennem vanvittigt vidunderlig angrebsmaskine, træner Nagelsmann har fået sat sammen. Som en slags fodboldens Theodor Felgen har han mikset, matchet og optimeret, så Bayern München nu minder os alle om, hvordan det er, når man træder speederen gennem bunden af bilen: Det er megafedt. Men TSG 1899 Hoffenheim er 1-0-1 i deres seneste to Bundesligaopgør ude mod rekordmestrene. De giver sig ikke uden kamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – TSG 1899 Hoffenheim. Der er kampstart lørdag d. 23. oktober 2021 kl. 15:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Bayern München – TSG 1899 Hoffenheim: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret: 9° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:45.

Optakt til Bayern München – TSG 1899 Hoffenheim: Skader, karantæner og startopstillinger

Tag et skvæt polsk målmager, fyr op under ham med to fodrappe kanter og en aldrende, kantet fodboldgøgler ved navn Müller og rør så godt rundt med angrebsivrige folk i defensiven, så har du en blanding, der kender vejen til målet og gerne løber den igen og igen og igen. Ja, det er let at blive begejstret over Bayern München anno 2021. Totalfodbold med ekstrem effektivitet.

Forhåbentlig udviser de samme effektivitet i isolationen af træner Nagelsmann, der torsdag testede positiv med corona. I truppen er reservekeeper Ulrich stadig skadet, mens Davies og Goretzka er tvivlsomme – sidstnævnte har været ude med forkølelse, så vi krydser fingre for, det bare er forkølelse og ikke også corona. 

I onsdagens Champions League-kamp ude mod Benfica gik der 70 minutter, før Bayern München fik scoret. 14 minutter senere blinkede 4:0 ned fra lystavlen på Estadio da Luz i Lissabon. Lige så målfarligt men helt omvendt af den lussing, der blev Bayer Leverkusen til dels i søndagens topopgør i Bundesligaen, for her scorede Bayern München fem mål i kampens første 37 minutter. De scorer på alle tider i kampene. På alle måder. Og fronttrioen Gnabry, Müller, Sané og Lewandowski stod for otte af de ni mål i de to kampe – det niende var et selvmål.

TSG 1899 Hoffenheim behøver ikke komme duknakkede til Allianz Arena. Godt nok tabte de sidste sæsons duel i München med 4:1, men de vandt hjemmekampen med tilsvarende cifre, og forrige sæson vandt de endda på Allianz Arena med 2:1. At de senere den sæson tabte hjemme med 6:0 er så en anden sag. Men de kan altså godt byde rekordmestrene trods, og TSG 1899 Hoffenheim kommer selv fra en storsejr på 5:0 over FC Köln. 

De må her undvære backen Kaderabek fra de foretrukne 11, og formentlig er de igen uden deres danske islæt Skov og Bruun. Siden TSG 1899 Hoffenheim bankede Augsburg 4:0 på udebane i Bundesligapremieren, har de blot fået ét point i de følgende tre udekampe, og derfor roder de aktuelt rundt i ingenmandsland midt i tabellen som nummer ni. 

Bayern München:

 • Sven Ulreich (Mål, Reserve) – Skadet
 • Alphonse Davies (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

TSG 1899 Hoffenheim:

 • Ermin Bicakcic (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Benjamin Hübner (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Håvard Nordtveit (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Pavel Kaderabek (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Marco John (Midtbane, Reserve) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, Süle, Hernandez; Kimmich, Sabitzer; Gnabry, Müller, Sané; Lewandowski.

TSG 1899 Hoffenheim forventet startopstilling: Baumann; Kaderabek, Akpoguma, Posch, Raum; Geiger, Samassekou, Grillitsch, Baumgartner; Bebou, Kramaric.


Odds på Bayern München – TSG 1899 Hoffenheim

Bookmakerne har rekordmestrene fra Bayern München som store favoritter her. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Blafrende net og susende ører hos keeperne

Målene falder i voldsomme dynger hos værterne, som har scoret mere end 3,5 mål i snit i sæsonens første otte kampe i den hjemlige liga. Her har de indtil videre lukket otte mål og altså præcis ét i snit ind per kamp. I CL-gruppen har de 9 point og scoren 12:0 efter tre kampe og dermed fire mål i snit. De skal nok komme ud over stepperne her også, og måske bliver der spilletid til Kingsley Coman på en af kanterne. Det bliver det ikke mindre sprælsk og offensivt af. 

Hos gæsterne er der i deres første otte kampe i ligaen faldet i alt 28 scoringer, og det giver præcis 3,5 mål per kamp indtil nu, og af dem har de selv stået for 17 mål og altså mere end to per kamp. De seneste seks indbyrdes betydende møder på Allianz Arena – fem i ligaen og en pokalkamp – er endt 4:1, 4:3, 1:2, 3:1, 5:2 og 1:1. Altså seks gange i træk har TSG 1899 Hoffenheim formået at score på Allianz Arena. 

Derfor går anbefalingen efter endnu et underholdende målorgie med Bayern München som dirigent. Begge hold scorer er gået hjem i de seneste seks indbyrdes opgør i München og i syv af de seneste otte møder i alt. Og mindst fire mål skal der nok komme, hvis først gæsterne kommer på tavlen, for det er svært at se Bayern München gentage fadæsen fra seneste hjemmekamp, hvor de tabte 2:1 til Eintracht Frankfurt. Dén plet skal væk med det samme, og al den sydtyske Vanish Action skal hældes ud over TSG 1899 Hoffenheim. Begge hold scorer, og der falder mindst fire mål her.   

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,94
Over 3,5 mål og Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Bayern München – TSG 1899 Hoffenheim: Statistik, topscorer og H2H

 • Bayern München topper Bundesligaen efter 8 runder, hvor de har hentet 19 point. 

 • Tallene for Bayern München lyder på 6-1-1 med scoren 29:8.

 • Gæsterne fra TSG 1899 Hoffenheim er nummer 9 med 11 point efter 8 kampe.

 • TSG 1899 Hoffenheims statistik er 3-2-3, og deres målscore er 17:11.

 • Bayern Münchens topscorer er polske Robert Lewandowski, som har nettet 9 gange indtil nu. 

 • Hos TSG 1899 Hoffenheim er 3 mål af henholdsvis Christoph Baumgartner og danske Jacob Bruun Larsen nok til at være holdets delte topscorere.


Expected Goals: Bayern München vs. TSG 1899 Hoffenheim de seneste tre kampe:

Bayern MünchenResultatxGTSG 1899 HoffenheimResultatxG
Benfica – Bayern München(0-4)0,50 – 1,96TSG 1899 Hoffenheim – FC Köln(5-0)2,32 – 0,92 
Bayer Leverkusen – Bayern München(1-5)0,82 – 3,16VfB Stuttgart – TSG 1899 Hoffenheim(3-1)1,04 – 0,96 
Bayern München – Eintracht Frankfurt(1-2)2,00 – 0,55 TSG 1899 Hoffenheim – VfL Wolfsburg(3-1)2,34 – 0,66 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar