18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bayern München – RB Leipzig: Odds og optakt den 5. februar 2022

Robert Lewandowski er Bundesligaens topscorer med foreløbig 23 mål. (Foto: Bildbyrån)

Bayern München tager lørdag aften mod RB Leipzig i den sene lørdagskamp. Værterne er store favoritter til at hente endnu en sejr, men gæsterne er i forrygende form med fire sejre på stribe. I 13 tidligere indbyrdes forsøg er det kun lykkes for RB Leipzig at slå Bayern München én gang – og aldrig i München. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – RB Leipzig. Der er kampstart lørdag d. 5. februar 2022 kl. 18:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Bayern München – RB Leipzig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret:   2° og let vind


Optakt til Bayern München – RB Leipzig: Skader, karantæner og startopstillinger

De har formentlig glædet sig til igen at spille på hjemmebane hos Bayern München. For nederlaget mod Borussia M’Gladbach på Allianz Arena har nu svedet i mere end fire uger, og selv om det er blevet til overbevisende sejre ude mod FC Köln (4:0) og Hertha Berlin (4:1), er det altså hjemmepublikummet, der skal overbevises om, at det var en fejl at tabe til Borussia M’Gladbach (Igen!), og med mulighed for 10.000 tilskuere på arenaen til denne kamp, er der grund til at vise sig frem.

Bayern München er stadig uden Bouna Sarr og Choupo-Moting, der med henholdsvis Senegal og Cameroun stadig er i gang med Africa Cup of Nations, mens Goretzka og Davies er meldt ude med skader. Det er dog væsentligt bedre vilkår end længe for træner Julian Nagelsmann, der allerede så småt kan tillade sig at have tankerne fremme ved CL-kampene mod RB Salzburg om halvanden uge. 

Gæsterne har med Domenico Tedesco i trænersædet endelig fundet en brugbar facon og form, og de er da også med stormskridt på vej op i tabellen, hvor de aktuelt er nummer seks med fire point op til tredjepladsen. De har taget enten sølv eller bronze de seneste tre sæsoner, og hos RB Leipzig arbejder man ikke med tilbageskridt. 

De er stadig uden kreatøren Emil Forsberg, mens backreserven Halstenberg formentlig også er ude, men det giver altså Tedesco temmelig mange muligheder for at sætte sit hold, som han ønsker. I et meget stille transfervindue har RB Leipzig egentlig mest bare trimmet truppen og sendt en lille håndfuld spillere på leje i andre klubber. 

Bayern München:

  • Bouna Sarr (Back, Reserve) – Afrika Cup
  • Alphonse Davies (Back, Fast) – Skadet
  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Eric-Maxim Choupo-Moting (Angreb, Reserve) – Afrika Cup

RB Leipzig:

  • Emil Forsberg (Kant, Fast) Skadet
  • Marcel Halstenberg (Back, Reserve) – Tvivlsom

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Süle, Hernandez; Kimmich, Tolisso; Gnabry, Müller, Sané, Coman; Lewandowski.

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Simakan, Orban, Gvardiol; Henrichs, Laimer, Kampl, Angelino; Nkunku; Silva, Poulsen.


Odds på Bayern München – RB Leipzig

Oddsene viser os, bookmakerne har hjemmeholdet som favoritter i opgøret.  


Odds-forslag: Bayern München er en målmaskine

De seneste to indbyrdes møder har begge været i Leipzig, og dem har Bayern München vundet. Men før det gik fire opgør i træk, der alle endte uafgjort inklusive to opgør på Allianz Arena. Og et pokalmøde i Leipzig, som Bayern München vandt. 

Senest spillede de to hold 3:3 på Allianz Arena, mens det i denne sæsons første møde i september endte med sejr til Bayern München på 4:1. Så de kan altså godt score i de indbyrdes opgør. Bayern München har lavet mindst fire mål i fire af deres seneste fem kampe, mens RB Leipzig med fire sejre på stribe har en score på 10:1 – og de har ikke lukket mål ind i deres tre seneste kampe. Den statistik bliver formentlig gevaldigt udfordret lørdag aften. 

Det virker mere sandsynligt, at vi får en gentagelse af sidste sæsons 4:1 til Bayern München end de 3:3, der stod på tavlen ved seneste møde på Allianz Arena. At værterne scorer mål er der til gengæld tæt på ingen tvivl om, for de har scoret 3,25 mål per kamp i løbet af sæsonens 20 opgør.

De lukker også cirka ét mål ind per kamp, og RB Leipzigs fine form skal nok give dem både muligheder og mål på Allianz Arena. Det rækker dog næppe til sejr, Så anbefalingen lander på kombinationen af sejr til værterne, og at begge hold kommer på tavlen i løbet af kampen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,40
Bayern München OG Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Bayern München – RB Leipzig: Statistik, topscorer og H2H

  • Bayern München fører Bundesligaen med 49 point efter 20 runder. 

  • Tallene for Bayern München er 16-1-3, mens deres målforskel er på 65:19.

  • Gæsterne fra RB Leipzig er på 6. pladsen med 31 point efter 20 kampe. 

  • RB Leipzigs statistik siger 9-4-7 og 38:23.

  • Hos Bayern München er Robert Lewandowski topscorer med 23 pletskud. 

  • RB Leipzigs hyppigste mand på måltavlen er Christopher Nkunku, som står på 9 scoringer. 


Expected Goals: Bayern München vs. RB Leipzig – de seneste tre kampe

Bayern MünchenResultatxGRB LeipzigResultatxG
Hertha Berlin – Bayern München (1-4) 0,93 – 2,77RB Leipzig – VfL Wolfsburg (2-0) 1,30 – 0,82 
FC Köln – Bayern München(0-4) 1,51 – 2,15RB Leipzig – Hansa Rostock (2-0) 1,37 – 0,21 
Bayern München – Borussia M’Gladbach (1-2) 2,03 – 1,11 VfB Stuttgart – RB Leipzig (0-2)1,45 – 1,72 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bayern München – RB Leipzig?

Bayern München – RB Leipzig spilles lørdag den 5. februar 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Bayern München – RB Leipzig?

Bayern München – RB Leipzig spilles på Allianz Arena i München i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar