18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bayern München – Eintracht Frankfurt: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Bayern München buldrer af sted, og søndag sidst på eftermiddagen får de hjemme på Allianz Arena besøg af Eintracht Frankfurt, som i midtugens europæiske kamp mod Royal Antwerp vandt 1:0 på udebane efter at have spillet de foregående seks kampe uafgjort. Bayern München lavede hakket fars af Dynamo Kiev, der blev sendt hjem med en vis overvægt på kontoen med manglende selvtillid efter en øretæve på 5:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – Eintracht Frankfurt. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 17:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Bayern München – Eintracht Frankfurt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret: 22° og svag vind

Optakt til Bayern München – Eintracht Frankfurt: Skader, karantæner og startopstillinger

Bayern München spillede ofte besnærende fodbold under tidligere træner Hansi Flick. Alligevel valgte klubben at hente hele Tysklands trænerdarling, talentet Julian Nagelsmann, hos rivalerne fra RB Leipzig. Og selv om det er svært at fatte, virker det rent faktisk, som om Nagelsmann har formået at gøre Bayern München endnu bedre. Der er spilleglæde, schwung og flair blandet med effektivitet, skarphed og fokus. Det er helt vildt. Når de rammer deres topniveau, er det vanskeligt at forestille noget som helst mandskab, der matcher dem. Det skulle da lige være Paris Saint-Germain, som gjorde det i forårets CL-kvartfinaler, og måske kan gøre det igen i denne sæsons knockoutkampe … 

Nå men der er længe til den slags drømmerier. Nu skal sydtyskerne altså først duellere med Eintracht Frankfurt. Bayern München må formentlig stadig undvære trioen Ulreich, Tolisso og Coman med skader, mens backen Pavard sidder over med karantæne. Det betyder formentlig, at Süle glider ud på backen, og selv om Süle er lidt tungere og har lidt større venderadius end Pavard, er det ikke en ændring, der for alvor kommer til at ændre kampens udfald. 

Det kan derimod have stor betydning, hvis Eintracht Frankfurt, ud over de allerede skadesmeldte backs Durm og Lenz, ydermere må undvære N’Dicka i forsvaret. Så er det tre af de normale startere i defensiven, der er ude, og der kan vel næsten ikke tænkes en værre kamp til lidt vaklen i defensiven end mod rekordmestrene fra München. Eintracht Frankfurt leverede en flot sidste sæson, hvor de længe lå med i kampen om billetter til Champions League, men de kunne ikke holde dampen oppe, og derfor er de nu med i Europa Leagues gruppespil, hvor de er kommet godkendt fra start med 1:1 hjemme mod Fenerbahce og 1:0 i Belgien mod Royal Antwerp. 

De døjer med at få bolden i mål. De scorede to gange på udebane i sæsonpremieren mod Borussia Dortmund, men den kamp tabte de 5:2. I den følgende runde passede de bedre på dem selv og kom på pointtavlen med 0:0 mod Augsburg, og i de følgende fem kampe – inklusive mod Fenerbahce – har de spillet 1:1, før det altså blev 1:0 i Belgien i ugens europæiske opgave. Nu møder de Bayern München, og det forventede nederlag her vil betyde, at mandskabet, som kæmpede med i den sjove ende sidste sæson, formentlig må holde landskampspause i betænkelig nærhed af nedrykningsstregen. 

Bayern München:

 • Sven Ulreich (Mål, Reserve) – Skadet
 • Benjamin Pavard (Back, Fast) – Karantæne
 • Corentin Tolisso (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Kingsley Coman (Kant, Fast) – Skadet

Eintracht Frankfurt:

 • Obite N’Dicka (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Erik Durm (Back, Fast) – Skadet
 • Christopher Lenz (Back, Fast) – Skadet
 • Sebastian Rode (Midtbane, Fast) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Süle, Upamecano, Hernandez, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Sané; Lewandowski.

Eintracht Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Ndicka, Ilsanker, Hinteregger; Sow, Hasebe, Jakic; Chandler, Kamada, Kostic; Borré.


Odds på Bayern München – Eintracht Frankfurt

Bookmakernes odds sender favoritpilen i retning af Bayern München.

Odds-forslag: Målmaskinen fra München maler videre

Det vil være helt forståeligt, hvis Eintracht Frankfurts keeper Kevin Trapp forud for opgøret sørger for at have to handsker på hver hånd, eller hvis han endda har forsøgt sig med et afbud, fordi han skal rydde op i haveskuret. For der er lagt op til en temmelig træls dag på arbejde for Eintracht Frankfurts keeper. 

Bayern München har scoret 27 mål i deres seneste seks kampe – og ja, det er uden 12:0-sejren i DFB Pokalen mod Bremer SV. Det er 4,5 mål i gennemsnit. To gange er de holdt på færre end fire scoringer: På Camp Nou, da de nådigt nøjedes med 3:0 i deres demontering af catalonierne, og på udebane mod Greuter Fürth, da hele anden halvleg blev spillet i undertal. Ellers scorer de minimum fire mål per kamp. 

Jojo, men det virker da, som om Eintracht Frankfurt har haft godt fat i Bayern München i de senere sæsoner, tænker du så. Mjoeh, men så er det i Frankfurt. De tre seneste indbyrdes møder på Allianz Arena i Bundesligaen er endt med tre hjemmesejre: 5:0, 5:2 og 5:1. Så var der en pokalkamp sidste sommer, som blot endte med hjemmesejr på 2:1. 13 af de seneste 14 indbyrdes møder i München er endt med hjemmesejr. Den 14. kamp var i DFB Pokal, hvor Eintracht Frankfurt snuppede sejren. 

Nu skal man jo ikke være grådig – hvorfor ikke? Det skal man bare ikke! – og derfor vælger anbefalingen her at holde sig til fire scoringer af Bayern München. Som de har lavet det i deres seneste tre sejre over gæsterne. Som de har lavet det i deres seneste tre hjemmekampe på tværs af alle turneringer, og som de har gjort i fem af de seneste syv kampe ude og hjemme. Bayern München scorer mindst fire gange. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,10
Bayern München over 3,5 mål
Gå til Unibet *


Bayern München – Eintracht Frankfurt: Statistik, topscorer og H2H

 • Bayern München er nummer 1 i Bundesligaen med 16 point efter de første seks runder. 

 • Statistikken for Bayern München er intimiderende 5-1-0 og 23:5.

 • Eintracht Frankfurt har placeret sig på en mere ydmyg 14. plads med deres 5 point for de første seks kampe. 

 • Eintracht Frankfurts tal siger indtil videre 0-5-1, mens deres målforskel er 6:9.

 • Bayern Münchens topscorer er Robert Lewandowski, som har scoret 7 mål.

 • Hos Eintracht Frankfurt er det norske Jens Hauge, som er topscorer med 2 scoringer.


Expected Goals: Bayern München vs. Eintracht Frankfurt de seneste tre kampe:

Bayern MünchenResultatxGEintracht FrankfurtResultatxG
Bayern München – Dynamo Kiev (5-0)2,84 – 0,36Royal Antwerpen – Eintracht Frankfurt (0-1) 0,63 – 1,21
Greuter Fürth – Bayern München(1-3) 0,91 – 0,99Eintracht Frankfurt – FC Köln (1-1)1,06 – 1,12
Bayern München – VfL Bochum(7-0) 5,23 – 0,88VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt (1-1)2,37 – 0,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar