18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bayern München – Borussia Dortmund: Odds og optakt den 23. april 2022

Der Klassiker kan endegyldigt sende guldet til München for 10. sæson i træk.

Robert Lewandowski og Bayern München kan sikre sig endnu et mesterskab, når de lørdag aften får besøg af Borussia Dortmund. (Foto: Bildbyrån)

Der er ikke så meget at rafle om. Lørdag aften får vi endnu en udgave af Der Klassiker i Bundesligaen mellem Bayern München og Borussia Dortmund. Det er samtidig et møde mellem tabellens nummer et og to. Og det er en kamp, hvor Bayern München med tre point sikrer sig endnu et mesterskab, som vil være det 10. på stribe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – Borussia Dortmund. Der er kampstart lørdag d. 23. april 2022 kl. 18:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Bayern München – Borussia Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Bayern München – Borussia Dortmund: Skader, karantæner og startopstillinger

Det rumsterer stadig i München efter det overraskende og enormt skuffende nederlag til Villarreal i Champions Leagues kvartfinaler. Kvartfinalerne er altid for tidligt for Bayern at forlade Europa, men at gøre det mod et trods alt relativt upåagtet mandskab som Villarreal er beskæmmende. Og mellem de to kampe mod spanierne vandt Bayern München blot 1:0 mod FC Augsburg, mens de i seneste runde trods alt slog nedrykningstruede Arminia Bielefeld 3:0.

Derfor er der lidt mere end prestige på spil i dette opgør. Det handler også om, at værterne skal vise, at der er guf i benene og spark i støvlerne. De har allerede mødt hinanden to gange i sæsonen. Begge gange i Dortmund. I tabellen. Og i Super Cuppen. Begge gange vandt Bayern München henholdsvis 3:1 og 3:2. Nu er de på hjemmebane, hvor de har vundet de seneste seks indbyrdes møder med samlet score på 24:5.

Som om den statistik ikke var grim nok for gæsterne og træner Marco Rose, så kommer de med en skadesliste, der ser meget lang – ja egentlig tæt på uendelig lang – ud. 10 spillere er meldt ude og yderligere to tvivlsomme. En af de nyeste er keeper Gregor Kobel, der udgik senest med skade og er ude her også. Hummels er ude. Backsene Bauza og Meunier er ude. Midtbanefolkene Witsel og Hazard samt angrebsreserven Donyell Malen.

De sortgule kan dog glæde sig over, at de har rejst sig fint efter 1:4 på hjemmebane mod RB Leipzig, for de har efterfølgende slået VfB Stuttgart 2:0 og VfL Wolfsburg med hele 6:1 efter 5:0 ved pausen. Haaland scorede to mod Wolfsburg, mens Julian Brandt signerede de to kasser mod Stuttgart. Borussia Dortmund har ni point ned til netop RB Leipzig på tredjepladsen, så de er temmeligt sikre på at beholde pladsen som vicemestre, men de vil helt sikkert gøre meget for at forhindre, at mesterskabet skal afgøres med et nederlag til dem mod ærkerivalerne fra Bayern München.


Bayern München:

 • Bouna Sarr (Back, Reserve) – Skadet
 • Corentin Tolisso (Midtbane, Reserve) – Skadet


Borussia Dortmund:

 • Gregor Kobel (Mål, Fast) – Skadet
 • Dan-Axel Zagadou (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Mats Hummels (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mateu Morey Bauza (Back, Fast) – Skadet
 • Thomas Meunier (Back, Fast) – Skadet
 • Marcel Schmelzer (Back, Reserve) – Skadet
 • Axel Witsel (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Mahmoud Dahoud (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Thorgan Hazard (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Giovanni Reyna (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Marius Wolf (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
 • Donyell Malen (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Musiala; Lewandowski.

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Hitz; Pongracic, Akanji, Zagadou; Can, Bellingham; M. Wolf, Guerreiro; Brandt, Reus; Haaland.


Odds på Bayern München – Borussia Dortmund

Oddsene peger på, at bookmakerne regner med, Bayern München vinder og sikrer guldet lørdag aften. 


Odds-forslag: Bayern München kører guldet i garage med målrig gentagelse

Som nævnt har Bayern München de seneste seks indbyrdes opgør på Allianz Arena med samlet 24:5. Det er 4,83 mål i snit, og af dem står hjemmeholdet altså selv for 4,00 af dem i gennemsnit. Robert Lewandowski er på 32 sæsonmål med fire kampe mere at spille, og polakken ligner en, der er træls at stå ved siden af i en buffet, for han bliver ligesom aldrig færdig med at rage til sig af kasserne.

Borussia Dortmund vil givetvis sælge sig selv meget dyrt for ikke at være mandskabet, der ‘forærer’ Bayern München guldet, men det er jo en slem nok opgave i sig selv at gæste Allianz Arena, og når vi så samtidig regner de mange fravær hos gæsterne ind, ser det ærlig talt temmeligt udsigtsløst ud for Borussia Dortmund. 

Derfor vælger anbefalingen her at gå med hjemmesejren, og det kombinerer vi med spillet på, at der i alt falder mindst fire scoringer i opgøret. Dét snit har de to hold altså leveret på Allianz Arena i de seneste seks indbyrdes møder, ligesom det også har været tilfældet i de tre seneste dueller på Signal Iduna Park. Vi håber på en gentagelse lørdag aften. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,14
Bayern München OG Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Bayern München – Borussia Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

 • Bayern München fører Bundesligaen efter 30 runder med 72 point.

 • Bayern Münchens statistik siger 23-3-4 og 89:29.

 • Gæsterne fra Borussia Dortmund indtager tabellens 2. plads med 63 point efter 30 kampe. 

 • Tallene for Borussia Dortmund lyder på 20-3-7, mens deres målforskel er 76:43.

 • Hos Bayern München er Robert Lewandowski topscorer med 32 kasser.

 • Borussia Dortmunds ivrigste målskytte er Erling Haaland, der er noteret for 18 basser.


Expected Goals: Bayern München – Borussia Dortmund de seneste tre kampe:

Bayern MünchenResultatxGBorussia DortmundResultatxG
Arminia Bielefeld – Bayern München(0-3)0,79 – 3,00Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg(6-1) 2,10 – 2,02 
Bayern München – Villarreal(1-1) 1,98 – 0,64VfB Stuttgart – Borussia Dortmund(0-2) 1,03 – 1,67 
Bayern München – FC Augsburg(1-0) 1,42 – 0,41 Borussia Dortmund – RB Leipzig (1-4) 0,74 – 0,58 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bayern München – Borussia Dortmund?

Bayern München – Borussia Dortmund spilles lørdag den 23. april 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Bayern München – Borussia Dortmund?

Bayern München – Borussia Dortmund spilles på Allianz Arena i München i Tyskland.

Skriv et svar